Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

cosco-ατυχηματα


τα κρουσματα ατυχηματων αυξανονται μερα με την ημερα στο νεο σταθμο εμπορευματοκιβωτιων που ανηκει στην cosco.
μαλιστα το θρασος των υπευθυνων του σταθμου ξεπερναει καθε νοσηρη φαντασια.
λιμενεργατης στην προσπαθεια του να αφαιρεσει twistlock απο container επιασε το δαχτυλο του τοσο ασχημα που κοπηκε σχεδον το μισο του νυχι και η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του εβαλαν λιγο βαβμακι και λιγο ιωδιο και ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ μεχρι να τελειωσει η βαρδια.

σημερα χειριστης γερανογεφυρας αντιμετωπισε σοβαρα συμπτωματα ζαλαδας μετα απο ωρα και αφου ενημερωθηκε το κεντρο εγιναν προσπαθειες να κατεβασουν τον χειριστη απο την θεση του και ενω το ασθενοφορο περιμενε κατω απο την γεφυρα κατεφθασε στελεχος της pct να δωσει τις σχετικες οδηγιες στον ασθενη και ολα αυτα ενω ο ανθρωπος ΖΑΛΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕΤΡΑ και ειχε στα χερια του χειριστηρια μηχανηματος !

ειναι αστειο εδω να αναφερουμε οτι στην χωρα εχουμε 24ωρη απεργια για την καταθεση του ασφαλιστικου !

μιλαμε για μεσαιωνα εργασιακο και επεται συνεχεια !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε εσυ που τα βαζεις αυτα στειλε τα ρε συ σε ενα μεγαλο μπλογκ με μεγαλη επισκεψιμοτητα τυπου τροκτικο ξερω γω να μαθει ο κοσμος τι συμβαινει κριμα πραγματικα. στειλε και το φωτορεπορταζ με εικονες απο το προηγουμενο ατυχημα και φτιαξε μια ωραια επιστολη μιλα ευγενικα στα παιδια παρακαλεσε τους και θα στο ανεβασουν. γιατι οχι ??

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/cosco.html

theodoros margaris είπε...

μπηκε και στο τρωκτικο ανωνυμε των 5.02

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1191581

κ εδω

Ανώνυμος είπε...

http://prezatv.blogspot.com/2010/07/cosco.html

οπως κ εδω

Unknown είπε...

βρε παλικαρια που κοφτεστε για τα ατυχηματα στην σεπ εκτος απο το να λετε ψεμματα κανετε κ αβαβα τα ατυχηματα στον ΟΛΠ οπως εχθες που εριξε κουτι το rmg απο 4ο υψος κ παραλιγο να πεσει σε παρακειμενες νταλικες..κουβεντα γιαυτο ομως ετσι?