Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Δεν θα γράψω τι άκουσα και τι δεν άκουσα αλλά περιμένω από εσάς σχόλια για την σημερινή συνέλευση.

Όποιος δεν θέλει να γράψει στα σχόλια μπορεί να στείλει mail.

Θα δημοσιευτεί μόνο το σχόλιο χωρίς την διεύθυνση.

21 σχόλια:

vagelis είπε...

Γύρισα σπίτι μετά την συνέλευση.
Έφτιαξα ένα καφέ και σκέφτηκα τι έγινε; τι είπαμε;
κατέληξα στο συμπέρασμα τίποτα.
φωνές καυγάδες ο ένας να κατηγορεί τον άλλον μια χάβρα, δεν κατάλαβα γιατί η μειοψηφία κατηγορεί το προεδρείο, μάλλον για λάθος χειρισμούς.
Λάθος χειρισμός είναι ότι διεκδικούμε αυτή την εποχή; (όταν όλα τα άλλα σωματεία έχουν παραδοθεί ) μάλλον είναι λάθος .
Λάθος είναι όταν οχυρώνεις την δουλεία σου; μάλλον λάθος. (σε αυτήν τη φάση δεν κοιτάς οικονομικά οφέλη – όταν όλα διπλά σου καταρρέουν – θα έρθει η στιγμή ).
Λάθος είναι να παίρνεις στις συζητήσεις με τον πρόεδρο και συμβούλους που δεν είναι μαζί σου,
αυτό κι αν δεν είναι λάθος ( δεν θυμάμαι κανένα πρόεδρο να το έχει κάνει)
Είναι σωστό να φέρνεις πουλημένους βουλευτές στους τομείς και να υπόσχονται διάφορα (μην το πάρεις προσωπικά όλοι φέρανε) .
Είναι σωστό να σηκώνεται ο φίλος μου ο Γιώργος και να ακούς από τούς νέους για γάλατα θα πει;
να ειρωνεύονται πριν καν τον ακούσουν; (αν και προσωπικά πιστεύω ότι τα είπε καλά ) .
Είναι σωστό να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο στον πρόεδρο επειδή δεν έχεις κάτι να πεις;
( μαζί τα πίναμε ή πριν ή μετά την δουλειά -κάτι εντελώς προσωπικό που δεν αφορά κανένα) .
Συμφωνώ με τους νέους που θέλουν κυκλικές μεταθέσεις όλοι πρέπει να δουλέψουν παντού και να μάθουν όλες τις δουλειές.
Δεν συμφωνώ να ζητάνε μεταθέσεις και για τους παλιούς (ακούστηκε).
Ο λόγος που δεν συμφωνώ είναι γιατί εμείς δουλέψαμε σε όλες τις δουλειές στο λιμάνι και ο καθένας πλέον έχει τους λόγους του να είναι εκεί που είναι (προσωπικά έχω γυρίσει όλο το λιμάνι και για προσωπικούς λόγους είμαι τώρα στην αίθουσα, αν και ποτέ δεν χώνεψα την δουλειά εκεί, ανωτέρα βία, τι να κάνω).
Νομίζω ότι το παραξήλωσα σε μάκρος θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα αλλά πρέπει να κάνουμε και καμιά δουλειά.
Ψηφίστε με την συνείδηση σας μην παρασέρνεστε.
Αυτά πάω να πλύνω κανένα πιάτο.

oceanos είπε...

Ήρθε στο hotmail



Το προεδρειο παιζει μονο του γιατι η αντιπολιτευση του μπαμπη δεν υπαρχει η δεν μπορει και ο αντρεας εχει την ταμπελα του κκε

Αν μεχρι να γινουν εκλογες οποτε γινουν δεν βγει άλλο ψηφοδελτιο που να μην εχει καμμενα χαρτια όπως είναι οι τωρινοι το προεδρειο θα κανει ότι θελει χωρις αντιπαλο

oceanos είπε...

Είναι σωστό να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο στον πρόεδρο επειδή δεν έχεις κάτι να πεις;
( μαζί τα πίναμε ή πριν ή μετά την δουλειά -κάτι εντελώς προσωπικό που δεν αφορά κανένα) .



Βαγγέλη μόλις το άκουσα αυτό έφυγα γιατί δεν είχε νόημα να ακούσω άλλες αηδίες.

vagelis είπε...

Και καλά έκανες

Unknown είπε...

βαγγελη αλλαξες πολυ....λαθος ειναι να παιρνεις μονο δουλεια....?????..και να βγαινουν τοσα προβληματα πανω στη δουλεια και να τρεχουμε να βρουμε λυση????... μαλλον βολευτηκες και μιλας εκτου ασφαλους.......

oceanos είπε...

Ήρθε στο hotmail



ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2010 ?

ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 2011?

Η ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ 2012 ΝΑ ΤΟΥς ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 10 ΚΑΙ ΤΟ 11?

ΕΞΟΜΙΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

vagelis είπε...

Αγαπητή Μαρία, αν και δεν νομίζω να σε ξέρω δεν έχω βολευτεί, είμαι σε μία θέση που την συχαίνομαι, μακάρι να μπορούσα να είμαι στο Ικόνιο.
Εξασφαλίζεις την δουλειά σου πρώτα (σε όλες τις άλλες ΔΕΚΟ τα πάντα καταρρέουν )
και μετά κοιτάς οικονομικά οφέλη , είναι δύσκολες εποχές για διεκδικήσεις και νομίζω ότι είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε

Unknown είπε...

Συνάδελφοι καλησπέρα
Χαλάστηκα με την όλη κουβέντα στην συνέλευση
Πάντα τα ιδία οι μεν κατηγορούν τους δε και αποτέλεσμα μηδέν
Αυτή η αναδρομή στα περασμένα χρόνια επαναλαμβάνετε και έχει γίνει κουραστική
Τι με νοιάζει εμένα ρε τι έγινε πριν ένα αιώνα ? ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
Δεν με νοιάζει ποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη και ποιος όχι
Εγώ και πολλοί άλλοι κοιτάμε το μεροκάματο μας
Έχουμε δίκιο στο Ικόνιο που φωνάζουμε αλλά δεν έχουμε καταλάβει ένα πράγμα
Ότι δεν μας κάνει το αλλάζουμε και πάμε παρακάτω αν δεν μας κάνει και το δεύτερο το αλλάζουμε και αυτό. ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
ΥΓ τα πολλά κολιτιλικια φέρνουν και συνδιοικήσει

vagelis είπε...

Είμαι περίεργος να μάθω τελικά γιατί φωνάζετε δεν έχω καταλάβει.
Πάντα υπήρχε γκρίνια όταν δεν υπήρχε δουλειά.

Μπορείς να μου εξηγήσεις ;

Unknown είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΡΟΙΚΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΛΠ), ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΛΑΔΙΚΑ.
ΜΙΛΗΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ? ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ) ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ , ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΙΝΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ (ΟΣΑ ΜΕΙΝΟΥΝ) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ,ΤΖΕΛΕΠΗ,ΣΕΜΠΟ Η ΑΓ.ΓΙΩΡΓΗ.
ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΛΑΣΙΝ , ΚΑΒΟΔΕΣΗ) ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΟΔΕΣΗ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΒΟΔΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΤΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΒΟΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΤΑΣ ΑΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΙΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ. ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ (ΝΟΜΙΖΩ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ) ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ 10%. ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 25% (ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ) , ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΔΙΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ? ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? ΟΧΙ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ) ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7 ΜΕ 8 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ" Κ.ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Ο Κ.ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ? ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ....
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΟΚ.
ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

manos είπε...

Τελικά τα συμπεράσματα για την απόφαση της μειοψηφίας να καταψηφίσει τον απολογισμό πια είναι? Δηλαδή αντί να πάμε ενωμένοι με δύναμη και μια φωνή,απέναντι σε μια διοίκηση που μας λέει μόνο μαλακίες,εμείς εξακολουθούμε να κατακρίνουμε τις ενέργειες του προέδρου σαν ΄λίγες΄ και ότι έπρεπε να έχουν γίνει και άλλα.<< Συμφωνώ>>Αλλά ρε παιδιά ρωτάω δε θα έπρεπε για μία φορά να συναινέσει αντί να προσπαθεί πάλη να πάει σε εκλογές αυτή η αντιπολίτευση ?ΡΩΤΑΩ

Unknown είπε...

ΜΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΣΙ ΠΑΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ. ΤΙ ΛΕΣ? ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ....???

manos είπε...

Κοίτα συνάδερφε, η άποψη σου είναι σωστή, αλλά επειδή πιστεύω ότι για να κερδίσουμε αυτά που διεκδικούμε(θυμίζω διαφορές μισθολογικές,κατάργηση ΚΥΑ,4000 ευρό κτλ)και επειδή η καταιγίδα που ανέφερες έρχεται, πιστεύω ότι τη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να έχουμε μία φωνή και ας εκφράζεται απο ανθρώπους που μπορεί κάποιοι να τους θεωρούν λίγους.

stratos είπε...

Εγω αυτο που ειδα για μια ακομη φορα ηταν προσωπικα και απωθημενα,τυλιγμενα σε ειρωνικα χαμογελακια και ψυθηρους με το χερι μπροστα στο στομα.Οποιος καταλαβε τι εννοω καταλαβε.Ολοι εχουμε το δικιο μας.Και εμεις,και τα νεα παιδια.Αλλα δυστυχως ΕΤΣΙ δεν προκειται να το βρουμε ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

A. είπε...

Καλησπέρα παλικάρια!!
Εγώ προσωπικά διχάστηκα. Όλοι τα είπαν πάρα πολύ ωραία...
Όμως το αποτέλεσμα είναι μηδέν!
Το να λέει ο ένας το κοντό του κι ο άλλος το μακρύ του εμένα δεν μου λέει τίποτα. Δυστυχώς πράξεις δεν βλέπω...
Αυτή η αδράνεια της διοίκησης (ΟΛΠ) εμένα προσωπικά μου χτυπάει το καμπανάκι...Απλά θέλουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να έρθουμε προ τετελεσμένου γεγονότος.
Δεν ξέρω κατά πόσο πιέζει το σωματείο μας, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αρκετό. Κι αν θέλουμε να δούμε αποτελέσματα πρέπει να γίνει λίγο πιο πιεστικό...Γιατί με το "σεις και με το σας" απ'ότι βλέπουμε δουλειά δεν γίνεται.
Η κυβέρνηση θα περάσει τα δικά της μέτρα και μεις δε μπα να συζητάμε για εξομοίωση και παπάρια...Στο τέλος θα τον πιούμε...όλοι!!!
Και κάτι τελευταίο...Αυτό με το να γυρνάμε κυκλικά...Εγώ θέλω να έρθει δουλειά στο Ικόνιο και να πάω,δεν θα με χαλάσει καθόλου,αλλά δεν θέλω να δω τους παλιούς συναδέλφους να ξινίζουν τα υπέροχα μουτράκια τους όταν θα χρειαστεί να πάνε κι εκείνοι κυκλικά Τζελέπη ή αυτοκινητάδικα...Μην αρχίσουν την γκρίνια!!! Οk???
Γιατί έτσι θα γίνει!! Είμαι σίγουρος! Σιγά μην αφήσουν το μέλι για να πάνε στα σκατά!!!

Αυτά είχα να πω...
Εγώ δεν θα πλύνω πιάτα...Τα έπλυνε η Φιλιπινέζα μου...

CooLis είπε...

Ο στόχος της κυβέρνησης, όπως τη διαρρέουν τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη, είναι μέσα στην επόμενη τριετία να δώσουν σε ιδιώτες περίπου 100 δραστηριότητες των λιμένων και να αποκομίσουν τακτικά ετήσια έσοδα και επενδύσεις στα λιμάνια που να προσεγγίζουν τα 3 δισ. ευρώ. Ο Πειραιάς να «δώσει» 1 δισ. ευρώ, η Θεσσαλονίκη 500 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα να αντληθούν από τα περιφερειακά λιμάνια.
Σε πρώτη φάση θα δοθούν σε ιδιώτες τα τέρμιναλ των κρουαζιεροπλοίων, οι επιβατηγοί σταθμοί, το car terminal του ΟΛΠ, τα κτίρια και οι αξιοποιήσιμοι χερσαίοι χώροι των λιμένων.
Όσο για το ΣΕΜΠΟ...'Ισως να χαθεί στην αχανή Κίνα...

CooLis είπε...

Επομένως,μάγκες μου,όλοι ενωμένοι...
Τέλος στις διενέξεις για τις ''καρέκλες''._

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ''ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ''...

oceanos είπε...

Ο/Η A. είπε...

Γιατί έτσι θα γίνει!! Είμαι σίγουρος! Σιγά μην αφήσουν το μέλι για να πάνε στα σκατά!!!



Γιατί δεν αφήνεις τα σκατά να έρθεις στο μέλι;

Νέος συνάδελφος και μάλιστα σύμβουλος παραλίγο να βάλει τα κλάματα όταν του είπαν να πάει με μετάθεση στο Ικόνιο.

A. είπε...

Φίλε Ωκεανέ,
Εγώ δεν γκρινιάζω!!
Εγώ στα σκατά ήθελα να έρθω...στα σκατά κι έμεινα! Και στο Ικόνιο σκατά είναι για τους καινούργιους! Για τους παλιούς όμως έχει μέλι! Εσύ τα ξέρεις καλύτερα!
Αν δεν είχε δουλειά μπορεί και να γκρίνιαζα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα στρεφόμουν εναντίον των συναδέλφων μου ούτε θα έλεγα να γυρνάμε γύρω γύρω όλοι!
Άρα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το κυκλικά δεν αφορά τη δουλειά αλλά το να κάνουν και οι υπόλοιποι τομείς ασφαλιστικά!
Είναι σαν να μου λες, τελειώσε το ψωμί στο σπίτι μου, έρχομαι να φάω από το δικό σου κι ας μείνεις νηστικός εσύ!!! Στέκει??? Δεν στέκει!!!
Γιατί όσο είχε δουλειά δεν είχατε γκρίνια να "μάθουν" όλοι τη δουλειά στο Ικόνιο!
Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη!!!

Η φιλιπινέζα μου έχει ρεπό οπότε θα πλύνω εγώ τα πιάτα!!!

oceanos είπε...

Μπέρδεψα τα Α πελώριε.
Σε πέρασα για κάποιον κλαψιάρη
Συγνώμη.


Έχω πει πολλές φορές ότι είσαστε οι πιο αδικημένοι.
Είχα μια ελπίδα μήπως παίρνατε κάτι για να αξίζει η κούραση και οι νύχτες αλλά........

oceanos είπε...

Ήρθε στο hotmail





ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ