Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΟΓΟΙ


υπαρχουν πολλοι λογοι που μια εταιρια ( του δημοσιου ) προτεινη εργα αναπτυξης και υποδομων.
ειναι εξαλου ενα απο τα καθηκοντα της να κανει εργα αναπτυξης ειτε περιφερειακα ειτε υποδομων.
βασιζομενη ομως ΠΑΝΤΑ οχι μονο στις αναγκες αναπτυξης των υπαρχουσων υποδομων αλλα και στις πραγματικες δικες της αναγκες.

ας παρουμε ενα απλο παραδειγμα
οταν εξαγελεις εργα αναπτυξης κοστους 100 ευρω αλλα εσυ σαν εταιρια εισαι σχεδον στο ισα βαρκα ισα νερα τοτε θα την γειρης την βαρκα ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ.

επισης οταν αυτα τα εργα οι τοπικοι αρχοντες τα ΑΠΑΙΤΟΥΝ για να αναπτυχθουν οι δημοι τους η για να τα βαλουν στα προεκλογικα τους φυλαδια τοτε εχεις ενα λογο παραπανω να το σκεφτεις καλυτερα πριν τα εξαγειλης.

ενδεικτικα να αναφερω οτι οταν σκεφτεσαι να κανεις υποθαλασιες σηραγγες για τους λογους που ολοι φυσικα καταλαβαινουμε τοτε θα πρεπει να εχεις και στο τραπεζι τα απαιτουμενα λεφτουδακια ειτε απο το προγραμα στηριξης της Ε.Ε ειτε απο δημους ( που δεν εχουν αλλα τα απαιτουν ) ειτε απο αυτα που μας χρωστανε γιατι μας χρωστανε ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

εξαγελιες για monorail, για ναυτικο μουσειο, στην αποθηκη silos, ξενοδοχειο που θα χτισουν αλλοι, υπογειες σηραγγες, πολλα εργα πολλες μελετες πολλα λεφτα και απ οτι ξερουμε λεφτα δεν υπαρχουν ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ και μαλιστα σχεδιαζονται και περικοπες μισθων και επιδοματων και το λεμε ξεκαθαρα

υπαρχουν 100 εκατομυρια λογοι που δεν ανοιγεσαι για εργα υποδομων οταν δεν υπαρχει παραδακι και ειδικα οταν ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ

υ.γ δημοτικε αρχοντα και πρωην υπουργε πριν ζητησεις εργα για τον δημο σου περνα μια βολτα απο την cosco που σαν υπουργος την επικροτουσες σαν επενδυση και πες τους να μας πληρωσουν και αμα τα παρουμε τοτε το συζηταμε παλι ! τα ακους ΔΗΜΑΡΧΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: