Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

David Beresford

Chinese ship carries arms cargo to Mugabe regime

(Guardian, 18/4/2008)
Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο «κινέζικο πλοίο μεταφέρει όπλα στο καθεστώς Μουγκάμπε» περιγράφει το πώς κατέπλευσε στο λιμάνι Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής ένα κινεζικό πλοίο της κρατικής κινεζικής εταιρείας Cosco, φορτωμένο με 77 τόνους όπλα, τρεις μόνο μέρες μετά τις εκλογές-παρωδία του δικτάτορα Μουγκάμπε στη Ζιμπάμπουε. Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής δήλωσε αδυναμία να παρέμβει και να εμποδίσει τη μεταφορά στη Ζιμπάμπουε, εφόσον το πλοίο διέθετε χαρτιά.
Τα όπλα έστελνε το Πεκίνο στο υπουργείο Αμυνας της Ζιμπάμπουε. Οι λιμενεργάτες αρνήθηκαν να δέσουν τους κάβους του πλοίου στο Ντέρμπαν. Παρ' όλη τη διεθνή κατακραυγή, η κινεζική κυβέρνηση είναι ο επί χρόνια υποστηρικτής του δικτάτορα της Ζιμπάμπουε, ασκώντας μάλιστα βέτο στον ΟΗΕ στο αίτημα να γίνει συζήτηση για το καθεστώς που στερεί κάθε δικαίωμα στους πολίτες αυτής της χώρας.
Παρόμοια δημοσιεύματα τις μέρες εκείνες υπήρχαν σε όλο το διεθνή τύπο. Οχι όμως στα ελληνικά ΜΜΕ.
Ελπίζουμε μόνο όταν τα καράβια του νέου ιδιοκτήτη του ΟΛΠ φτάσουν στο λιμάνι φορτωμένα με όπλα να έχει μια καλή δικαιολογία γι' αυτό ο πρωθυπουργός, αν βέβαια το πληροφορηθεί από τον «παγκόσμιο διαχειριστή». Το σίγουρο είναι ότι οι λιμενεργάτες του Πειραιά δεν θα δέσουν τέτοιου είδους κάβους.
Ενα δεύτερο άρθρο του «Guardian» στις 9/12/2007 αναφέρεται στην τεράστια ρύπανση που προκάλεσε ένα κοντέινερ της Cosco στην ακτή του Σαν Φρανσίσκο, όταν διέρρευσαν 58.000 γαλόνια πετρελαίου στη θάλασσα. Αυτά όμως συμβαίνουν!


Ήρθε με mail.

Ευχαριστώ.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΚΕΑΝΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν προχωρήσει η ιστορία της "παραχώρησης" θα δούμε χειρότερα στη Ελλαδίτσα!
Για πόσο ακόμα μπορούμε να πολεμάμε μόνο εμείς για το δημόσιο συμφέρον και ΟΛΟΙ οι άλλοι να είναι απέναντι μας με λοιδωρίες και λάσπες!
5 χρόνια αντιστεκόμαστε, ε, δεν πάει άλλο!
Να δούμε όλες αυτές τις φάτσες σε λίγο καιρό όταν θα σκάνε ένα-ένα τα προβλήματα (έμποροι του Πειραιά, νταλικέρηδες, εκτελωνιστές και ναυτιλιακές) που θα δουλεύουν για τους κινέζους (δε φημίζονται για τις καλύτερες προθέσεις τους σαν εργοδότες)!
Ποιος Πρετεντέρης και ποιος Πορτοσάλτε θα τους σταθεί;;;
Τώρα όμως λυσσάξανε όλα τα σκυλιά με τους λιμενεργάτες και το "πρόβλημα" στην αγορά. Ο ΕΣΠ δήλωσε στο http://www.theseanation.gr/news/ports/ikan-exe-olp.htm
"...Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς επισημαίνει, ότι κάθε επιπλέον επιβάρυνση ή ανατίμηση επιχειρηθεί να σημειωθεί στην παρούσα κατάσταση σε οποιοδήποτε αγαθό ευρείας κατανάλωσης, με το πρόσχημα της απεργίας του Λιμανιού, είναι απαγορευτική και απαράδεκτη και υπενθυμίζει ότι, τόσο η Αγορά, όσο και οι καταναλωτές, τιμωρούν «παλιομοδίτικες» πρακτικές τεχνιτών ελλείψεων."

Οι μαυραγορίτες δεν αλλάζουν ρε παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΙΧΑΛΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ?ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ 7000 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΣΤΗ ΡΑΔΑ.... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΘΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ερχεται ενα της κοσκο απο την ΝΑΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ME TI? ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.. ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.... Ο ΜΙΧΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΛΠ.. ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΜΕΙΣ.... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.. ΚΟΥΦΑΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι ο Λαζόπουλος μας κάλεσε στην εκπομπή του και αρνηθήκαμε να πάμε? Ποιός το αποφάσισε, ποιόν ρωτήσανε? Η τηλεόραση έχει δύναμη και η συγκεκριμένη εκπομπή τεράστια τηλεθέαση, θα μας πείραζε να διατυπώσουμε με λίγα αλλά κατανοητά λόγια τι ζητάμε για να το ακούσει όλος ο κόσμος που έχει στραφεί εναντίον μας, γιατί η άλλη πλευρά χρησιμοποιεί την τηλεόραση για να πετύχει τους στόχους της. Κρίμα ... για στην παρούσα φάση κάθε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη. Περιμένω μια απάντηση με επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΚΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ;
ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΟΛΠ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΣΚΟ.
ΑΥΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

χτες ο Λαζοπουλος εδωσε ρεστα για το λιμανι και για τους λιμενεργατες. δειτετο το Σαββατο επαναληψη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.

http://www.greektube.org/content/view/58640/2

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
http://www.youtube.com/watch?v=q5Y2JyUJQCw&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Οι κοινωνικοί εκβιαστές
Tου Διονυση Γουσετη / diongous@central.ntua.gr

Ο πρωθυπουργός μάς βεβαίωσε ότι καλπάζουμε προς την πτώχευση. Μόνη μακροπρόθεσμη διέξοδος είναι η προσέλκυση επενδύσεων και η αύξηση της παραγωγής. Η σύμβαση του ΟΛΠ με την κινεζική Cosco ανταποκρίνεται και στα δύο. Ο ΟΛΠ έφτασε να είναι ζημιογόνος, αν και είναι μονοπώλιο! Κατάφερε να πέσει από την 57η θέση το 2004 στην 64η το 2006. Για να ξελασπώσει νοίκιασε ένα τμήμα του λιμανιού, όπως έχει ήδη κάνει το 93% των μεγαλύτερων λιμανιών παγκοσμίως. Η Cosco θα σπάσει το ασύμφορο κρατικό μονοπώλιο του ΟΛΠ. Θα εισάγει τον ανταγωνισμό.

Αυτό ακριβώς είναι που φοβάται η συντεχνία του Δημοσίου που καταχρηστικά ονομάζονται συνδικαλιστές της ΟΜΥΛΕ. Αυτό και η διατήρηση των αποδοχών τους, της τάξεως των 120.000 ευρώ ετησίως. Γι’ αυτά κράτησαν το λιμάνι κλειστό. Δεν τους ικανοποίησε η διασφάλιση της εργασίας ακόμη και των… παιδιών τους. Δεν τους απασχόλησε η αναξιοπιστία της χώρας απέναντι σε ξένους επενδυτές, ούτε η παραπέρα απαξίωση απέναντι σε ανταγωνιστικά λιμάνια ούτε η εξόντωση μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων (πόσες άραγε έκλεισαν στις 18 μέρες της απεργίας;) ούτε η ακρίβεια ειδών καταναλωτή.

Η απεργία στο λιμάνι του Πειραιά, που τις συνέπειές της ακόμα υφιστάμεθα, δεν ήταν απεργία εργαζομένων απέναντι σε εργοδότη. Ήταν ένας άθλιος εκβιασμός της κυβέρνησης από μια συντεχνία με όμηρο την κοινωνία. Τέτοιες απεργίες υπονομεύουν τον θεσμό του συνδικαλισμού και της απεργίας, δηλαδή τους αγώνες εργαζομένων που δεν έχουν δυνατότητες κοινωνικού εκβιασμού. Είναι μια μορφή εκμετάλλευσης των ασθενέστερων τάξεων. Γι’ αυτό και η απεργία στο λιμάνι δεν βρήκε καμιά κοινωνική συμπαράσταση. Δεν είναι οι μόνοι εκβιαστές. Σκαλίζοντας πρόχειρα τη μνήμη μου βρίσκω παρόμοιες συμπεριφορές στους συνδικαλιστές της Ολυμπιακής, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, των ΕΛΤΑ, των αεροδρομίων, της Εμπορικής Τράπεζας, των Ελληνικών Πετρελαίων. Ολοι του Δημοσίου βέβαια.

Οι αντιδράσεις των κομμάτων δίνουν μια μάλλον ευκρινή εικόνα του μετεκλογικού τοπίου. Η Ν.Δ., στην απόλυτη εσωστρέφειά της, δεν ξεστόμισε κουβέντα. Μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε, καίρια, ότι «οι ανεύθυνες προεκλογικές διακηρύξεις έχουν συνέπειες όταν ένα κόμμα κληθεί να κυβερνήσει». Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεπής στην αντικοινωνική πολιτική του περασμένου Δεκέμβρη, ταυτίστηκε με τους εκβιαστές. Το ΚΚΕ κράτησε κάποιες αποστάσεις για να μην κακοκαρδίσει τους σύντροφους Κινέζους. Για να κάνει ρελάνς, όμως, οργάνωσε στρατιωτικό αποκλεισμό του υπ. Εργασίας. Ο αντιμπεριαλιστής κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Οχι να παίξουμε παιχνίδια τα οποία επιθυμεί η Αμερική, να διώξουμε δηλαδή τους Κινέζους απ’ τη Μεσόγειο». Καθείς το βιολί του. Οσο για το ΠΑΣΟΚ, η επιτυχία του κύριου στόχου του, της ανάκαμψης της οικονομίας, περνάει μέσα από τη σύγκρουση με τις συντεχνίες του Δημοσίου. Ακόμα και με τις «δικές του», όπως η ΟΜΥΛΕ. Οι συνθήκες ήσαν ιδεώδεις, αφού παίζει χωρίς αντίπαλο. Γι’ αυτό, τα πρώτα δείγματα χαϊδέματος και παροχών δεν είναι θετικά. Προοιωνίζονται επανάληψη των εκβιασμών από άλλους νταήδες

Ανώνυμος είπε...

θα πιστευα κυριε ΓΟΥΣΕΤΗ τα γραφομενα σου αν και μονο αν μου αποδεικνειες οτι οι λιμενεργατες εν ετη 2009 πληρωνονται με 120.000 ευρο
εκαστος το χρονο.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΤΑΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΝΥΣΙΕ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ[ΜΙΧΑΛΟΣ ΔΕΗ.ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΟΛΠ.ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ ΚΛΠ]
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ
ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ.
ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΟΝΑΜΕ ΜΕ -20 ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΓΙΑ ΠΛΟΙΑ.
ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΟΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ [ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ?]\
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΜΙ
ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΑ
Υ,Γ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΙΓΜΑ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφοι να ειστε ετοιμοι,σε λιγο αρχιζει η λασπη νουμερο 2 απο δυαδικτιο,ΜΜΕ και εφημερηδες.Τα κεντρα ειναι γνωστα για τους γνωριζοντες.
υ,γ.ενας δημοσιογραφος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΣΕΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΛΕΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο.Φ.Α (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ)ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΛΥΦΩΜΗΠΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΝΑ ΕΥΝΝΟΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ 120.000 ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΛΑΟΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ....................... ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ

theodoros margaris είπε...

ο κος γουσετης ελαβε σημερα μια ακομα προσκληση να ερθει να πιει καφε μαζι μας στο λιμανι.

αν και του την εστειλα πριν κανα 2ωρο δεν περιμεω καμμια απαντηση και φυσικα του το εγραψα και στην προσκληση οτι δεν περιμενω να ερθει.