Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

EΠΙΣΚΕΨΗΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΟΝ ΟΛΠ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΠ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη στον ΟΛΠ πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, από τους Θ. Δρίτσα, υποψ. Α΄ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνη, Β΄Πειραιά, Λία Φράγκου υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιά, Ελένη Σταματάκη Α΄Πειραιά, Κυλάκου Καίτη Β΄ Πειραιά, τον Γ. Γαβρίλη αναπληρωτή Πρόεδρο ΓΣΕΕ και τον Λεουτσάκο Στάθη, και συναντήθηκε με τους απεργούς εργαζόμενους στον ΟΛΠ που περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ για αποτροπή της παράνομης εισόδου και εγκατάστασης της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.
Σε δηλώσεις του ο Αλ. Τσίπρας τόνισε:
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τα κλειδιά του Μαξίμου, παραδίδει και τα κλειδιά του λιμανιού του Πειραιά στους κινέζους. Όπως παρέδωσε τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή στα μεγάλα ελληνικά και ξένα συμφέροντα. Όπως εκποίησε όλον σχεδόν τον πλούτο της χώρας.
Αυτό που δεν περίμενε κανείς, είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να παίζει με τις λέξεις. Είναι αδιανόητο, μία ημέρα πριν τις εκλογές, να συνεχίζει να ακροβατεί και για την πώληση του λιμανιού, μεταξύ «επαναδιαπραγμάτευσης» και «αναθεώρησης» της σύμβασης.
Καμία αναθεώρηση, καμία επαναδιαπραγμάτευση. Οριστική ματαίωση της εκποίησης του δημόσιου πλούτου. Η σύμβαση εκποίησης του λιμανιού πρέπει να ακυρωθεί.
Όχι άλλο κινέζικο μαρτύριο στον ελληνικό λαό. Θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του λιμανιού, όπως θα είμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων μετά τις εκλογές, προστατεύοντας τον δημόσιο πλούτο και τα εργασιακά δικαιώματα»>

2/10/2009 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά και ξεκάθαρα λόγια! Μην αρχίσουν οι κατηγορίες ότι είναι εύκολο για ένα μικρό κόμμα να τοποθετείται έτσι! Περιμέναμε το ΠΑΣΟΚ να δηλώσει στη βουλή απερίφραστα ότι θα ακυρώσει τη σύμβαση, περιμέναμε να το πει και προεκλογικά γιατί να πιστέψουμε ότι αν γίνει κυβέρνηση δε θα είναι χειρότερα για μας ακόμα κι από τη ΝΔ;;;
Ήδη δείγματα γραφής "παλιού-καλού" ΠΑΣΟΚ προμηνύουν για τη στάση τους(Β. Παπανδρέου, Μπεντενιώτης κτλ).
ΠΑΣΚΙΤΕΣ της ΟΜΥΛΕ, λυπάμαι αλλά πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, είστε οι πρώτοι που προδοθήκανε. Μην προδόσετε τον κλάδο!!!

Υ.Γ. Όταν επισκέπτεται ένας αρχηγός κόμματος τον χώρο κινητοποίησης μας (ειδικά τις μέρες που έχει "θαφτεί" το θέμα μας κι από φιλοπασόκικα ΜΜΕ) προσπαθείστε να είστε ευγενείς και να σηκώνετσε από το γραφείο σας να καλωσορίζετε τον οποιονδήποτε αρχηγό γιατί γινόμαστε όλοι ρεζίλι από τη στάση σας και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, όχι στους ξένους αλλά σε μας τους ίδιους. Φανταστείστε να γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση....

Ανώνυμος είπε...

με την Ν.Δ ηξερες εξαρχεις με ποιους ειχες να κανεις.
Με το ΠΑΣΟΚ δεν ξερεις αυριο τη θα σου ξημερωσει.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΛΥΒΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...........................

Ανώνυμος είπε...

KAI ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 98 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΡΥΣΤΑΛΗΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΛΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε στην βασω παπανδρεου που με τετοια κολοτουμπα που εκανε υπερ της ΚΟΣΚΟ μπορει και να δουλεψει στο τσιρκο μετρανο.