Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Θα μας κλάσεις τους Πάγκαλους.



Η κα. Χριστοφάκη, σύζυγος Παγκάλου, κατέθεσε αγωγή εναντίων μιας κατοίκου της Κερατέας, επειδή η τελευταία αποκάλεσε την κα Χριστοφάκη ως κα Παγκάλου! Αυτό έγινε στη διάρκεια της εκπομπής Αλ Τσαντίρι, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Με την αγωγή της ζητάει 300.000 ευρώ καθώς και τη 12 μήνη προσωποκράτηση της κας. Ψυχογιού. Η κα. Χριστοφάκη λέει στην αγωγή της, ότι η τιμή της προσβλήθηκε βάναυσα, και θίχθηκε η εν γένη προσωπικότητά της από τις χυδαίες, συκοφαντικές, ξεδιάντροπες και ψευδείς εκφράσεις. Δηλαδή θίχθηκε που την αποκάλεσε κυρία Παγκάλου! Προτείνουμε την έναρξη εράνου για να συγκεντρώσουμε τις 300.000€ έτσι ώστε η κα. Ψυχογιού να μπορέσει να καταδικαστεί και η λέξη Πάγκαλος να θεωρείται βρισιά, ξεδιαντροπιά, ψευτιά και βάναυση προσβολή του ατόμου.
Αν βρεθούμε 300 χιλιάδες Έλληνες με 1 ευρώ ο καθένας, θα αποκτήσουμε το δικαίωμα να βρίζουμε ως εξής:
Είσαι Πάγκαλος με πατέντα. Πάγκαλος είσαι και φαίνεσαι. Άντε ρε Παγκαλόπανο. Άντε Παγκαλίσου. Είσαι μεγάλος Πάγκαλος. Ίσα μωρή Παγκαλόπουστρα. Έξω Πάγκαλε από την παράγκα. Έγινε του Πάγκαλου το κάγκελο. Είσαι για τον Πάγκαλο καβάλα. Θα πάρεις τους Παγκάλους μου. Μου πρήξατε τους Πάγκαλους.




1 σχόλιο:

CooLis είπε...

Ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης του Θεόδωρου Πάγκαλου στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, στο οποίο ακούγεται να κάνει λόγο για «βολικό και τεμπέλικο» τρόπο ζωής των Ελλήνων, ανήρτησε η εφημερίδα Hurriyet στην ιστοσελίδα της:

http://www.mediasoup.gr/node/30816