Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κλέφτες και Αρματολοί


Με νίκη της Νέας Δημοκρατίας και των κομμάτων της χρεοκοπίας και του Μνημονίου ολοκληρώθηκαν οι χτεσινές εκλογές στην Ελλάδα. Οι Έλληνες ψήφισαν τους κλέφτες, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι άξιοι απόγονοι των Κλεφτών που μπορεί εμείς να τους γράφουμε με κεφαλαίο «κ» αλλά ήταν κανονικοί κλέφτες.



Υψηλό ποσοστό πήρε και η Χρυσή Αυγή, αφού οι Έλληνες είναι φασίστες και ρατσιστές αλλά και άξιοι απόγονοι των Αρματολών, οι οποίοι –σε αντίθεση με τις ανοησίες που μαθαίνουμε στο σχολείο- δεν ήταν τίποτε άλλο από κλέφτες που μπήκαν στην υπηρεσία των Τούρκων και εξοπλίστηκαν από τους Τούρκους για να κυνηγάνε τους άλλους κλέφτες.
Οπωσδήποτε, είναι πολύ λογικό ένα έθνος κλεφτών να ψηφίζει κλέφτες και κατσαπλιάδες. Για να τιμάμε και την παράδοση.
Υψηλό ποσοστό συγκέντρωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι Έλληνες εκτίμησαν ώριμα και σωστά πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ακόμα εμπειρία στην κλεψιά και θα πρέπει να περιμένουν λίγο για να γίνουν κυβέρνηση.
Μέχρι τις επόμενες εκλογές –που δεν θα αργήσουν-, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να στριμώχνονται κι αυτά σαν ζήτουλες στα παράθυρα των καναλιών των νταβατζήδων της διαπλοκής μαζί με τους έμπειρους κλέφτες τους οποίους τώρα κατηγορούν, θα αποκτήσουν τις κατάλληλες επαφές και γνωριμίες με τα παπαγαλάκια τα οποία τώρα κατηγορούν, θα μάθουν τα κόλπα, θα εξαγοραστούν από τον Μπόμπολα, τον Ψυχάρη, τον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη, τον Αλαφούζο –και τα άλλα παιδιά-, θα γνωριστούν καλύτερα με τους ανθρώπους της Siemens, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμος και ικανός να κυβερνήσει τη χώρα.
Πεσμένο ήταν το ποσοστό του ΚΚΕ αλλά γι’ αυτό ευθύνεται ο λαός που δεν είναι έτοιμος για επανάσταση, σε αντίθεση με την Αλέκα Παπαρήγα που είναι πανέτοιμη –εδώ και χρόνια- και κοιμάται με το Καλάσνικοφ κάτω από το μαξιλάρι.
Η νίκη των κλεφτών στις εκλογές στην Ελλάδα έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία επισημαίνουν πως οι Έλληνες συμμορφώθηκαν με τις διαταγές των Γερμανών πολιτικών και των γερμανικών εφημερίδων να ψηφίσουν τον Αντώνη Σαμαρά επειδή είναι ραγιάδες, προσκυνημένοι και ξεφτιλισμένοι.
Τα γερμανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ακόμα το υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής και το αποδίδουν στο γεγονός πως οι ραγιάδες είναι δουλοπρεπείς με τα αφεντικά τους αλλά αδίστακτοι με τους αδύναμους.
Σήμερα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για σχηματισμό κυβέρνησης κλεφτών στην οποία θα συμμετέχουν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά, αν και η Δημοκρατική Αριστερά είναι περιττή πια, αφού ο ρόλος της ήταν να μην σχηματιστεί κυβέρνηση της Αριστεράς, οπότε μπορούν τώρα τα στελέχη της να αποδεσμευτούν και να αναλάβουν κάποια νέα αποστολή.


pitsirikos