Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Με Παραχωρήσεις Δραστηριοτήτων πάει ο ΟΛΠ



Με Συμβάσεις Παραχώρησης συνεχίζει η Διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ την αξιοποίηση των χώρων του λιμανιού στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας, η οποία εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα να υποστηρίζει την πώληση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού.

Έτσι, μετά την προκήρυξη διαγωνισμού για τις εγκαταστάσεις αποβλήτων υπογράφτηκε, την Τρίτη, ανάμεσα στον ΟΛΠ και στην εταιρεία «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε». σύμβαση παραχώρησης για την εγκατάσταση σε χώρους των Διεθνών Τερματικών Σταθμών Επιβατών Κρουαζιέρας στα κτίρια του Λιμένος Πειραιά.

Η Σύμβαση Παραχώρησης αφορά:
(α) την παραχώρηση χώρων εντός του Διεθνούς Σταθμού Κρουαζιέρας “Θεμιστοκλής” στην περιοχή Θεμιστοκλέους-Παλατάκι. 
(β)   Σύμβαση Παραχώρησης στους χώρους του Διεθνούς Σταθμού Κρουαζιέρας  “Μιαούλης” στο Κεντρικό Κτίριο του ΟΛΠ Α.Ε. και
(γ)   Σύμβαση Παραχώρησης στους χώρους του Διεθνούς Σταθμού Κρουαζιέρας “Άγιος Νικόλαος” προσωρινά στο κτίριο “Μεραρχίας και Μιαούλη” Dock 7 και  μετέπειτα στο νέο υπό κατασκευή Σταθμό Κρουαζιέρας στον Άγιο   Νικόλαο/Παγόδα.

Οι Συμβάσεις Παραχώρησης αφορούν χώρους πωλήσεων και Αποθηκών, ισχύος αρχικά μέχρι το τέλος του 2015 με μηνιαίο αντάλλαγμα 5% επί του κύκλου εργασιών των Σταθμών.


Pireas2Day

Δεν υπάρχουν σχόλια: