Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Έχει να κάνει κάτι καλύτερο δηλαδή ;


Οι διακοπές του υπουργού Ε.Ν. Γιώργου Βουλγαράκη

Στο Ιόνιο με το καινούργιο του σκάφος και με αέρα έμπειρου καπετάνιου! Ο Γιώργος Βουλγαράκης συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του εν πλω παρέα με τη σύζυγό του Κατερίνα Πελέκη και τα παιδιά τους. Πριν από μερικές εβδομάδες τον πετύχαμε οικογενειακώς στη Μύκονο και τώρα -ως σύγχρονος... Οδυσσέας- αγκυροβόλησε στην Ιθάκη.
Με λουκ που μόνο πολλά ναυτικά μίλια μακριά από τη Βουλή θα μπορούσε να έχει, φορώντας ροζ μαγιό με καρδούλες (!), ο Γιώργος Βουλγαράκης προσέγγισε την ακτή με αέρα έμπειρου καπετάνιου. Μαζί με τον υπουργό ο φακός μας «αιχμαλώτισε» και τη γοητευτική γυναίκα του, Κατερίνα, η οποία είχε συνδυάσει το μαγιό της με ένα κομψό παρεό. Στην πρύμνη του σκάφους εμφανίστηκαν και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια λίγες ώρες αφότου έφτασε στο Κιόνι, απόλαυσε θαλασσινά μεζεδάκια δίπλα στο κύμα και έκανε βόλτα στο γραφικό λιμανάκι.
ο σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νέο του απόκτημα, εξ ου και από τις αρχές του καλοκαιριού τού κάνει παρατεταμένα... εγκαίνια «οργώνοντας» το Αιγαίο - και τώρα το Ιόνιο. Εχοντας ως αφετηρία-σημείο εκκίνησης το εξοχικό του σπίτι στην Πουνταζέζα Λαυρίου, ο υπουργός ξεκίνησε ένα μεγάλο tour στα νησιά.

ΣΣ: γιατί να μην το κάνει δηλαδή; έχει κάτι καλύτερο να κάνει ο captain; τα χουνε ρυθμίσει τα πράγματα στον "αυτόματο". Παίρνουν μια απόφαση, και σου λένε μετά κόψε το λαιμό σου, είναι κυβερνητική απόφαση. Έτσι λοιπόν βουτάνε οι "σκαφάτοι" τα εργαλεία τους και κοινώς την κάνουν !!
Τώρα αν υπάρχουν τίποτε προβληματάκια τύπου SIEMENS, Ζαχόπουλου,κουμπάρων, καρτέλ,υποκλοπών, προμηθειών συστημάτων ασφαλείας, Τσιτουρίδη,Κουκοδήμου,Μαγγίνα,Παυλίδη κλπ κλπ κλπ το ξέρουμε και το έχουμε εμπεδώσει πλέον πολύ καλά οτι....θα χυθεί άπλετο φως...το μαχαίρι θα φτάσει βαθιά στο κόκαλο..
Άντε λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης συνεχίστε τις διακοπές σας .....και μήπως.. λέω μήπως πρέπει να το σκεφτήτε και να καθυστερήσετε να επιστρέψετε αρκετά,πολύ αρκετά θα έλεγα....κάποια χρόνια ίσως ;;; Για σκεφτήτε το λοιπόν !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργοοοο !!!! αλλαξε μαγιο παιδακι μου !! που ακουστηκε κοτζαμ υπουργαρα, ΟΥΚας, καπετανιος, ιστιοπλοος,και οτι αλλο σκατα εισαι, να κυκλοφορεις με ροζ μαγιο με καρδουλες???
μηπως θα πρεπει να αραιωσεις λιγο τις προσεγγισεις του σκαφους σου στη Μυκονο?? Αντε γιατι πολυ σας εχει επηρεασει ο Γαλατης εκει περα !!!