Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Και ενώ ο captain ΥΕΝ οργώνει τα ελληνικά πελάγη με το νέο του σκάφος των απεριόριστων χιλιάδων ίππων....






Η διαδρομή της δικογραφίας στην υπόθεση των άγονων γραμμών
19/8/2008

Στην εισαγγελία Ρόδου επεστράφη -αντί να διαβιβαστεί στη Βουλή- η δικογραφία που είχε σχηματιστεί για διαγωνισμό πλοίων της άγονης γραμμής ύστερα από καταγγελίες του δημάρχου Τήλου Τάσου Αλειφέρη.

Η απόφαση ελήφθη από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κονταξή.

Ο κ. Κονταξής έκρινε ότι τα καταγγελλόμενα δε στοιχειοθετούσαν οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη σε βάρος του πρώην υπουργού Αιγαίου

Έτσι η έρευνα θα έπρεπε να συνεχιστεί στην κατεύθυνση των μελών της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Αιγαίου, υπεύθυνη για τις επιδοτήσεις.

Το χειρισμό του αντεισαγγελέα κάλυψε πλήρως πάντως, ο υ πουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης. Όπως δήλωσε η απλή αναφορά στο όνομα του τότε υπουργού δε δικαιολογούσε τη διαβίβαση της υπόθεσης στη Βουλή.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, τρεις υπάλληλοι, μέλη της επιτροπής του υπουργείου Αιγαίου κατέθεσαν στον εισαγγελέα ότι δεν αποφάσισαν οι ίδιοι για το θέμα αλλά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΙ.gr

από το Marinews.gr

Τελικά έχουν βάλει το χέρι τους παντού !!! Σε ότι δε αφορά τη δικαιοσύνη μαθαίνουμε ότι εδώ στον Πειραιά προϊσταμένη "διορίστηκε" η κυρία Μπουφούνου.ξέρετε αυτή που βούτηξε την υπόθεση της απεργίας μας απο το αρμόδιο τμήμα του εφετείου Πειραιά, την προσδιόρισε στο δικό της τμήμα (Ναυτικό),και φυσικά την εκδίκασε ....βγάζοντας την "σωστή" της απόφαση...έτσι λοιπόν ξεχρεώνονται ΟΛΑ τα γραμμάτια...και βέβαια τίθεται και η παρακαταθήκη για το μέλλον οποιονδήποτε υποθέσεων που μας αφορούν και οδηγούνται στη δικαιοσύνη του Πειραιά.......αχ της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοήτε....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: