Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Και επειδή ακούγονται πολλά....περί συγκατοίκησης...

Ακούγονται πολλά τς τελευταίες μέρες για συγκατοίκηση ή όχι με τους Κινέζους κλπ....πιθανόν κάποιοι τις επιθυμίες τους να θέλουν να τις βάλουν στο στόμα των συνδικαλιστών του Λιμανιού....υπάρχει ήδη απάντηση και έχει ήδη δημοσιευτεί από τις 28/8/2008:

Marinews 28/8/2008

Δεν γνωρίζουμε τίποτα...

Άγνοια διαλόγου και σεναρίων περί εμπλοκής της ΟΜΥΛΕ σε συζητήσεις για το εργασιακό status δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ Γ.Γεωργακόπουλος.
«Η ομοσπονδία δεν έχει πάρει θέση για το θέμα του 18μηνου της συνδιαχείρισης καθώς δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα ή τυχόν διαρροές δεν μας αφορούν» δήλωσε προ ολίγου στο theseanation ο πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ Γιώργος Γεωργακόπουλος.
Η τοποθέτηση Γεωργακόπουλου ουσιαστικά δίνει τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής της ΟΜΥΛΕ σε διαπραγμάτευσης τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
Το γεγονός αυτό περιπλέκει επί τα χείρω τα σενάρια περί αδιεξόδων και καθοριστικών παραμέτρων που είναι εξεταστέα στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων για την συμφωνία ΟΛΠ - COSCO.
Κατά τον κ.Γεωργακόπουλου το 18μηνο της συνδιαχείρισης είναι αυτό που απασχολεί στην παρούσα φάση, αποδίδοντας σκοπιμότητα στα σενάρια που κυκλοφορήσαν και θα κυκλοφορήσουν.
Μάλιστα,δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο η ομοσπονδία να τοποθετηθεί επισήμως υπενθυμίζοντας ότι η σημερινή της ανακοίνωση έχει σαφές περιεχόμενο.

ΣΣ, Ας τα αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια οι κύριοι που τροφοδοτούν αυτά τα σενάρια και ας κοιτάξουν να κάνουν αυτό που πρέπει....να αφήσουν το Λιμάνι ελέυθερο απο άχρηστες πολιτικές αποφάσεις να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί όπως έγινε τόσα χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: