Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Δήμαρχος Τήλου:Καταγγέλει την Μπενάκη για συγκάλυψη

Με δυο επιστολές του προς το Μέγαρο Μαξίμου-τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο του 2006-ο δήμαρχος Τήλου Αναστάσιος Αλιφέρης κατήγγειλε στο πρωθυπουργικό γραφείο τις μεθοδεύσεις για τις αναθέσεις της άγονης γραμμής.
Σύμφωνα με το δήμαρχο απο το Μαξίμου, δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Υπήρξε παρέμβαση του Εισαγγελέα Ρόδου κου Οικονόμου, ο οποίος μεταβίβασε το σχετικό πόρισμα λόγω της κρισιμότητάς του στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου. O εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου είχε διαβιβάσει στη Βουλή αίτημα για άρση της ασυλίας του κ. Παυλίδη τον Οκτώβριο του 2006.

Πρόεδρος ήταν τότε η κα Αννα Ψαρούδα Μπενάκη.

Ο δήμαρχος Τήλου κος Αλιφέρης μιλώντας στο “Protothema.gr”, καταγγέλει κατάλυση των θεσμών: “Πώς είναι δυνατόν να ενημερώνεται η Ελληνική Βουλή και να μην υπάρχει αντίδραση απο το Μαξίμου; Πως είναι δυνατόν η κα Μπενάκη να ισχυρίζεται οτι δεν θυμάται την υπόθεση; Εδω πρόκειται για προφανή μεθόδευση συγκάλυψης και παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Μιλάμε για κατάλυση των θεσμών.

Ο κος Παυλίδης για παράδειγμα βγήκε και μίλησε για εκβιασμό. Ποιος τον εκβίαζε και απο που τον «κρατούσε» ώστε να τον εκβιάζει; Γιατί κανείς δεν του ζήτησε εξηγήσεις; Γιατί κανείς δεν οδηγήθηκε στη φυλακή; Πως είναι δυνατόν να εκβιάζεται ενας υπουργός και να μην υπάρχει αντίδραση; Μιλάνε για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη αλλά κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους για να την έχουν υπο το έλεγχό τους.

Επι της ουσίας τώρα ο κος Παυλίδης καθυστερούσε την ανάθεση κι όταν αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό τον έκανε αιφνιδιαστικά και με χρονικό περιθώριο μόλις 3 ημερών! Στο τέλος η γραμμή κατοχυρώθηκε σε εφοπλιστή που έδωσε προσφορά ακριβότερη απ αυτή του Μανούση, το δε πλοίο του ήταν ποιοτικά υποδεέστερο...»

από το Marinews.gr

Μ άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε .........!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: