Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ


Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί κάναμε την έκτακτη γενική συνέλευση πριν από λίγες μέρες.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η διοίκηση ψάχνει λιγούρηδες για συμβιβασμό στην άδεια.
Ευχαριστώ το μπερκετόπαιδο τον μουστάκια αλλά δεν θα πάρω.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ .
ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΠΑΤΟΣΕ.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ.
ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑ
ΔΥΜΗΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ Η ΠΡΩΤΑΠΙΛΙΑΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ????COSCO : «Καταθέτει την εντολή»!








Μετά την Hatchison υπαναχωρούν και οι κινέζοι

Το τελευταίο «οχυρό» που κρατούσε στο μέτωπο των περίφημων μεταρρυθμίσεων της Νέας Διακυβέρνησης, η παραχώρηση των ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ στην COSCO, καταρρέει και αυτή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Portnet.gr , την Τετάρτη 1η Απριλίου το μεσημέρι, υψηλόβαθμα στελέχη της κινεζικής εταιρείας, επισκέπτονται την διοίκηση του ΟΛΠ και της ανακοινώνουν ότι παραιτούνται του δικαιώματος που κατέκτησαν μέσα απ’ τον ανοικτό δημόσιο διεθνή διαγωνισμό να διαχειριστούν τις συγκεκριμένες προβλήτες του Λιμένος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η Cosco, σε συνέχεια της Hutchison (αν και με κάποιους μήνες καθυστέρηση) επικαλείται την δυσμενή οικονομική κρίση και ουσιαστικά «καταθέτει την εντολή» της διαχείρισης του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ.

Πρόκειται για το δεύτερο πλήγμα που δέχεται η κυβέρνηση της ΝΔ στον τομέα των μεταρρυθμίσεων των λιμενικών εγκαταστάσεων της χώρας, το οποίο προκύπτει, όπως και το πρώτο που αφορούσε την αποχώρηση της Hutchison απ’ την Θεσσαλονίκη, λόγω της απροβλέπτου εκτάσεως και χρονικής διαστάσεως παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Τόσο πολιτικοί, όσο και οικονομικοί παράγοντες της χώρας και του λιμανιού του Πειραιά, βρίσκονταν, παρά την πίεση που τους ασκήθηκε απ’ το Portnet.gr σε προφανή αδυναμία να αναλύσουν την έκταση του προβλήματος και να προδιαγράψουν τις πολιτικές επιπτώσεις που προκύπτουν από αυτές τις υπαναχωρήσεις.
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ PORTNET.GR

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΙΟΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΛΕΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ 15 ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΠΗΡΕΣ?????

Unknown είπε...

Δηλαδή συνάδελφοι αν έκλεινε το λιμάνι όταν έπρεπε και λουκεταριζόταν για 3 μήνες τι παραπάνω θα χάναμε;;;
Και αν χάναμε τουλάχιστον θα κρατούσαμε την αξιοπρέπειά μας αφήνοντας παρακαταθήκη στους μελλοντικούς συναδέλφους ότι παλέψαμε αλλά χάσαμε!!!
Μήπως τελικά ο κάθε ένας απο τους Ηγέτες μας πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του ανήκει;;;
Μήπως τελικά πρέπει να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και να παλέψουν αντρίκια ή να πάνε σπίτια τους;;;