Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9.30

Ο γνωστός χουντοαναθρεμένος ( γιός υπουργού της χούντας ) Μίχαλος κατάθεσε αγωγές τόσο κατά των σωματείων όσο και προσωπικές κατά των προεδρείων των οργανώσεων στο λιμάνι.
Καλούμε σε συγκέντρωση συμπαράστασης κατά της ποινικοποίησης των αγώνων όλους τους συναδέλφους αλλά και τους ανθρώπους και τους φορείς που μας συμπαραστέκονται όλο το διάστημα των κινητοποιήσεων την Δευτέρα στις 9.30 το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά ( Σκουζέ )

9 σχόλια:

ΒILLY είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε μπιλυ να παμε οκ αλλα πες μου σε παρακαλω γιατι εγω προσωπικα γονατισα με την απεργια. ειμαι υπαλληλος. υπαρχει περιπτωση τωρα την δεδομενη στιγμη να φυγουν οι κινεζοι?? τι πιστευεις?? μεχρι που θα φτασουμε ??

Ανώνυμος είπε...

ναι καλα και αμα βγει παρανομη κατι τρεχει στα γυφτικα λες και εφαρμοζονται οι νομοι στην ελλαδα στο μπανανισταν.
μωρε δεν πανε να τα κλεισουν ολα απο τις απεργιες. καλυτερα να φαλιρισουν ολοι να σβηστουν και τα χρεη μετα.

Ανώνυμος είπε...

6.Το 2005 το ΥΕΝ είχε δημοσιεύσει λίστα αμοιβών λιμενεργατών με μισθούς έως 10.527 ευρώ. Τιτλοφορούσε δε την ανακοίνωσή του: "Οι αριστοκράτες λιμενεργάτες των ρετιρέ που αμείβονται με 150.000 ευρώ ετησίως διαμαρτύρονται". Πόσοι αμείβονται σήμερα με εκείνα τα προκλητικά ποσά και τι δουλειά κάνουν; Ποιος είναι κατά προσέγγιση ο μέσος όρος μηνιαίων αμοιβών;

Σήμερα, κανείς δεν αμείβεται με τέτοια ποσά. Εκείνο το διάστημα υπήρχαν ορισμένοι, ελάχιστοι λιμενεργάτες, με την ειδικότητα του "εναερίτη", που έκαναν μια εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη εργασία "κλειδώματος" και "ξεκλειδώματος" τεράστιων... βουνών κοντέϊνερ, αναγκαζόμενοι λόγω έλλειψης προσωπικού να εργάζονται διπλοβάρδια μέσα στην ημέρα, αργίες και σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα οι αποδοχές τους λόγω των υπερωριών να αυξάνονται. Ακολούθως, έγιναν προσλήψεις και σήμερα, ο μέσος όρος μηνιαίων αμοιβών των εργαζόμενων στο λιμάνι με υπερωρίες είναι περίπου 2000- 2100 ευρώ.

Ωστόσο, την τελευταία διετία λόγω της αποχής από τις υπερωρίες, που έκαναν οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους ο μέσος μηνιαίος μισθός διαμορφώνεται περίπου στα 1.700 ευρώ.

Από τους ισολογισμούς του ΟΛΠ προκύπτει πάντως ότι το ετήσιο εργοδοτικό κόστος ανά εργαζόμενο είναι της τάξης των 50.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε μηνιαίες απολαβές (14 μισθοί) περίπου 3.600 ευρώ (μικτά) .

Ανώνυμος είπε...

12:05 πολυ φοβαμαι οτι εμπλεξες με τους συνδικαλιστες σου. αυτοι ειναι βολεμενοι και εξυπηρετουν συμφεροντα. δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο.
για κοιτα στο παρελθον ποσα εργοστασια ειχε η ελλαδα και τα διωξανε οι συνδικαλιστες εργατοπατερες με τις απεργιες τους και σημερα δεν εχει δουλειες ο κοσμακης.Μεχρι και αυτοκινητοβιομηχανιες ειχαμε!Τους πλακωσαν στο ξυλο φυγανε και αυτοι. γιαυτο σε περασε και η μπουτζουανα σε αναπτυξη σαν χωρα.
κουραγιο φιλε. ειναι σκατα η ολη υποθεση.με τετοιους νταβατζηδες δεν πας μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ?
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 10% ΔΙΑΦΟΡΑ
ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΤΟ 28.000.000.000 ΕΙΧΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ,ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙς ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ?
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΟΥΚΟΛΟΙ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΦΙΛΕ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ
ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5 ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ . ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΚΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
ΕΙΔΕΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ 200 ΚΑΡΑΒΙΑ,
ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΑΙ.
ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΔΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΖ ΜΕ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΤΡΙΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΑ ,
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙς ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜ....ΝΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΛΑΨΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλα εισαι ασχετος και εσυ και ολοι αλλα δεν το αναφερει κανεις.
επι σημιτη αρχισε η διαπραγματευση για το λιμανι.
ασε τωρα αυτα τα κομμουνιστικα σου περι ιδιωτικοποιησεων και κοιταξτε να δουλεψετε οπως ολοι μας.
και μην μου λες για τους εργατοπατερες σας αρχισυνδικαλισταδες , εγω να δεις ποσο τους βαρεθηκα τοσα χρονια.
εχουν καψει πολυ κοσμακη και αυτοι τοσα χρονια με την σταση τους.
την παρτη τους κοιτανε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ δουλεψουμε οππως ολοι μας!!!!!!!!
Για πολυ κοππριτης μοιαζεις και απο τα γραφομενα σου δεν πρεπει να εχεις σχεση με λιμανι γιατι εκει οι ανθρωποι δουλευουνε ρε παππαρα δεν καθονται μα....κα να ασχολουνται με αμπελοφιλοσοφιες αρ.....δι

Ανώνυμος είπε...

αστα αυτα 7:52, συντεχνια ειστε και εσεις οπως ενα αλλο σωρο στην ελλαδα. ασε ρε αδερφε, μην τα τσαμπουνας αυτα σε μενα.