Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)

ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π. Πειραιάς 27.10.2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλών Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜ. Υ. Λ. Ε) και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ κατέθεσαν χθές, 26/10/2009, στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνισμού και Ναυτιλίας υπόμνημα με παρατηρήσεις-επισημάνσεις επί του Ν.3755/2009 «Παραχώρηση Προβλήτα ΙΙ του Σ.ΕΜΠΟ ΟΛΠ και άλλες χαριστικές διατάξεις προς COSCO-ΣΕΠ ΑΕ».

Στο υπόμνημα αυτό :
· Διατυπώνεται η θέση του Συνδικαλιστικού Κινήματος ότι η Σύμβαση Παραχώρησης και οι διατάξεις φοροαπαλλαγών συνιστούν ένα πλήρες αποικιοκρατικό καθεστώς, το οποίο θα έχει ολέθριες συνέπειες για την Εθνική Οικονομία, την βιωσιμότητα και την προοπτική της ΟΛΠ ΑΕ και ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους και τις εργασιακές τους σχέσεις.
· Προς τεκμηρίωση αυτού αναφέρονται ενδεικτικά ρυθμίσεις, οι οποίες καταφανέστατα υποδηλώνουν τον αποικιοκρατικό χαρακτήρα της σύμβασης παραχώρησης.
· Αναδεικνύονται οι χαριστικές φορολογικές διατάξεις που δόθηκαν εκ των υστέρων και εκτός της υπογραφείσης σύμβασης και οι οποίες αποτελούν μετά από δική μας καταγγελία αντικείμενο έρευνας της ΕΕ. Ήδη η ΕΕ ζήτησε από το Υπουργείο Ναυτιλίας να σταλούν νέες απαντήσεις.
· Αναδεικνύεται η παντελής απουσία του Δημοσίου από μία ζωτικής σημασίας δραστηριότητα για την οικονομική ζωή του τόπου, καθώς και τον καθορισμό της απασχόλησης και των εργασιακών σχέσεων. Προς τούτο κατατέθηκαν στοιχεία από τη διεθνή εμπειρία για τη μέριμνα που έχει ληφθεί για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού Συμφέροντος και τη διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων.

Τα ΔΣ αναμένουν συνάντηση με την αρμόδια Υπουργό προκειμένου να λάβουν τις θέσεις της επί του υπομνήματος.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΜ. Υ. Λ. Ε)
ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.

30 σχόλια:

vagelis είπε...

Επί της ουσίας...
Και?
Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ τρέχανε στην ΕΕ, και τώρα τι λένε?
Το ξέρουν για τις φοροαπαλλαγές...
Και?
Τι έγινε ρε αδελφέ....
Πόσα χάνει το δημόσιο από αυτό?
Ασχολείται κανένας?
Ενδιαφέρει κανέναν?
Όλοι είναι εναντίον μας...
Τελικά εμείς θα σώσουμε το μπουρδέλο?
Δεν πάνε να γαμηθούν όλοι...
Ας κάνουν ότι θέλουν...
Αλλά στο τέλος μην μας ζητάνε ευθύνες...
Ας το δούμε ψυχρά, εμείς τι χάνουμε και τι χάνουνε αυτοί.
Γαμώ τον Ολυμπιακό μου...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΒΑΓΚΟ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ 28 ΚΛΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΑ.. ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ 1 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ...

vagelis είπε...

Ακριβώς αυτό λεω, στα παπάρια μου ό,τι και να γίνει, εγώ θα σώσω το κράτος? Πώς?
Είναι όλοι τους βλαμένοι, χάνω μεροκάματα για τον κάθε εισαγωγέα- εξαγωγέα και με βρίζει κι από πάνω. Χέστηκα τελικα γι' αυτόν, όπως χέστηκε και αυτός για μένα...
Τι με νοιάζει?
Εγώ τα φράγκα μου θα τα παίρνω...
Και με προεδρικό διάταγμα, α δεν το ξερατε... Δεν είναι δυνατόν να πέσω κάτω από τα 1700 το μήνα, δεν το λέω εγώ αλλά προεδρικό διάταγμα... (ψαχτείτε να βρείτε τι εννοώ αυτοί που δεν ξέρετε).
Αλλά φωνάζω για εσάς... Μαλάκες...

Ποιός με εξουσιοδότησε να το κάνω?
Πήρα πρωτοβουλία ηλίθιοι και μάλιστα το μετάνιωσα.
Εγώ τελικά θα γελάω από την κατάντια σας με την αγαπητή μας COSCO.
Δεν χάνω τίποτα, εσείς θα χάσετε και τότε εγώ θα γελάω και θα είμαι με την COSCO όπως είσαστε εσείς σήμερα. Τελικά 180 ρομαντικοί μαλάκες θα αλλάξουν το μπουρδελο? (τόσοι είμαστε περίπου). Όχι. Δεν γαμιέται, ζήτω η COSCO, ζήτω οι φοροαπαλλαγές...
Μαλάκα μικρομεσαίε πλήρωνε εφορία, και να σε ξεζουμίζει, στα παπάρια μας, η COSCO δεν πληρώνει, δεν ... , δεν..., δεν... Αυτή είναι η σύμβαση.
Εγώ ουδεμία ευθύνη φέρω, ούτε χάνω ούτε κερδίζω...
ΑΥΤΑ

vagelis είπε...

http://theamapati.wordpress.com/2009/10/08/gamap-2/

κατι λεει και εδω

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ... Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΟΣΚΟ...... ΓΙΑ ΤΑ 1200 ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΛΠ..ΝΑΙ ΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο 40ΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΚΟΣΚΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...

vagelis είπε...

http://www.antinews.gr/?p=503

http://indy.gr/newswire/ar3c7ise-i-abprasinibb-anaptyksi

και κατι ακομα

vagelis είπε...

http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=4&p=142234

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
άντε και το ΛΑΟΣ μαζί μας

vagelis είπε...

kala gamo ta ellinika kano ton diplasio xrono n agrapso...
Leuteria sta greeklish!!!
Βλέπω οι καλοί μας φίλοι την κάνανε
Αντε καληνυχτα

Ανώνυμος είπε...

...ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ , ΓΟΥΣΤΑΡΩ COSCO !!!! ΜΠΡΟΣ , ΠΙΣΩ , ΠΑΝΩ , ΚΑΤΩ....ΣΤΗ ΜΑΠΑ , ΣΤ' ΑΥΤΙΑ , ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ....ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ ..... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜ.........εεεεεεεε !!!!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=4&p=142234
...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ''Link'' .ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Ο ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' , ΤΗΛΕ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ''ΛΑ.ΟΣ'',ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ (ΠΡΩΤΤΙΣΤΩΣ),ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣ Ε ΩΣ ''ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ'',ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ''ΣΥΝΟΜΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ''ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ...ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ''Link'' TOY ΛΑ.ΟΣ...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η' ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ''ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ '' ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ
Τ Ο Π Ο Υ Λ Α Ω !!!!!!!!!!

C O O L A K A S
-----------------

Ανώνυμος είπε...

.... KAI ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ .....
1 9 4 0 ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΝΤΟΠΙΟΥΣ & ΞΕΝΟΥΣ)
2 0 Ο 9 ΟΧΙ ΣΤΗ ''COSCO '' KAI ΣΤΟΥΣ ''ΚΙΝΕΖΟΥΣ''
(ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ)

28/10/2009

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΖΗΤΩ Η ΚΟΣΚΟ ΖΗΤΩ Η ΚΙΝΑ.. ΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ.... ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ... ΕΤΣΙ ΚΟΡΚΙΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

εαν μαθευτει η αληθεια παιδια θα δειτε οτι μας ειχαν πουλησει λες και
ειμασταν σκλαβοι στην εποχη του μπαρμαπα θωμα.
Τελικα ρε ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΕ ουτε για φτυσημο δεν εισαι αλητη.
Ο χαρακτηρισμος αλητης γι αυτο που εκανε στους λιμενργατες εν κρυπτω ειναι λιγος.
Την επομενη εβδομαδα θα τα ακουσετε.
Και οσο για την εθελουσια το μονο καλο ειναι που δεν τσιμπισαν ορισμενοι συναδελφοι που ειχαν τα κριτιρια.

vagelis είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Απο δω και περα απαγορευοντε εκτος απο τα greeklish και τα ελληνικα.
ετσι θα γραφουμε

据美联社报道,全球最大快餐连锁店麦当劳宣布结束在北欧冰岛的3间分店,全面撤出这个因金融海啸而陷入崩溃危机的国家。

vagelis είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΟΥΡΚΑΡΙΑΡΑ" ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ!!!

oceanos είπε...

Τι είναι αυτό Βαγγέλη.
Θα πάρουνε τα τρία μας;

vagelis είπε...

OCEANOS ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα. δεν ξερω για cosco κ αλλα το πρωταθλημα θελω να παρει ο παναθηναικος για να χαρει ο αντρας μου.

Ανώνυμος είπε...

BAGKO ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΑΥΤΟΟΟΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... [ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ]....Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΖΗΤΩ Η ΚΟΣΚΟ....

vagelis είπε...

Αμα παρουμε τον αγωνα στα χαρτια δεν θα ξαναδω Ολυμπιακο φετος

vagelis είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ COSCO,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΟΛΠ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

Στην «τελική ευθεία» μπαίνει η έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) για τα φορολογικά και άλλα προνόμια που δόθηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ για την πολυετή εκχώρηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έφτασε, την περασμένη εβδομάδα, πολυσέλιδο έγγραφο της Κομισιόν στα συναρμόδια υπουργεία ζητώντας συγκεκριμένα στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα προνόμια που έχουν δοθεί στην κινεζική εταιρεία Cosco είναι αντίθετα με το κοινοτικό δίκαιο.

Σύμφωνα, πάντα, με πληροφορίες, τα θέματα που ερευνούν οι υπηρεσίες της Κομισιόν περιστρέφονται γύρω από τους εξής άξονες:
Να διαπιστωθεί εάν έχουν δοθεί φορολογικά και άλλα προνόμια, αντίθετα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Να εξεταστεί εάν όντως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε διατάξεις της σύμβασης παραχώρησης και της διακήρυξης του διαγωνισμού, όπως έχουν καταγγείλει εγγράφως η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Λιμενεργατών ΟΛΠ και εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν να δοθούν εξηγήσεις. Οπως αναφέρεται στην επιστολή, η έρευνα προκλήθηκε ύστερα από καταγγελία των συνδικαλιστικών οργανώσεων, αλλά και ερωτήσεις ευρωβουλευτών και η διεξαγωγή της είχε γνωστοποιηθεί, εγγράφως, στις 14 Ιουλίου, στις ελληνικές αρχές.

Ωστόσο, όπως τονίζεται στη νεότερη επιστολή, που έχει ημερομηνία 19 Οκτωβρίου, η Κομισιόν «χρειάζεται περαιτέρω στοιχεία για να λάβει θέση για την εν λόγω υπόθεση», γι αυτό θέτει σειρά ερωτημάτων για τα παραπάνω ζητήματα, αναμένοντας απαντήσεις εντός τεσσάρων εβδομάδων, δηλαδή μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Οπως σχολίαζαν έγκυρες πηγές, «το έγγραφο της Κομισιόν δημιουργεί μια εκκρεμότητα που μπορεί να αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση σε συνδυασμό μάλιστα με την πρόσφατη καταγγελία της σύμβασης της MSC στην επαναδιαπραγμάτευση που θα γίνει με την Cosco».

Στο μεταξύ, η ΟΜΥΛΕ και η Ενωση Λιμενεργατών ΟΛΠ κατέθεσαν, προχτές, στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνισμού και Ναυτιλίας κοινό υπόμνημα με τις προτάσεις τους για την «ατζέντα» της επαναδιαπραγμάτευσης που έχει συμφωνηθεί να γίνει.
Κατά πληροφορίες, σήμερα ή αύριο θα υπάρξει και συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για να εξειδικευτούν οι προτάσεις των εργαζομένων, που επικεντρώνονται στην ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος και της εργασιακής συνέχειας των εργαζομένων.

ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2009

Ανώνυμος είπε...

βαγγελη ετοιμασου να σε περασουν απο το βαρελι οι κινεζοι αγορι μου.

vagelis είπε...

Δεν εχω καμια δουλια εγω με την COSCO
αν θες σου δινω την θεση μου ευχαριστος

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελη, που ειναι το ΒΑΡΕΛΙ ?????

vagelis είπε...

τελευτεα φορα που το ειδα εισουνα μεσα...
και ειχες και ενα χαμογελο

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΚΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ.. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΕΜΠΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 58 ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ......ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ....

vagelis είπε...

Εχω τρεξιμο με τα παιδια
Δεν εχουν αρχισει ακομα ολοημερο και δεν μπορω να κουνιθω ανετα.
Θελω να περασω να πιουμε καφεδακι και να αδειασω το ντουλαπι μου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΒΑΓΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ενημερώσω τον ανωνυμο ότι τα 58 ντουλάπια διαπίστωσα ότιείναι μια πρόχειρη αποτύπωση του αρχιτέκτονα του εργολάβου που καμμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει και πως εκτός από τα 58 ντουλάπια υπάρχουν και πολλά άλλα στο σχέδιο τα όποια χρειάζονται αλλαγή για να προσαρμοστούν με τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και των λειτουργιών. Τώρα λοιπόν σε συνεργασία με το προσωπικό γίνονται οι διορθώσεις πρωτού γίνει η εσωτερική τοιχοποιία του κτιρίου