Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)

ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.
Πειραιάς 08.11.2009


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Τα ΔΣ της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. και της Ένωσης Λιμενεργατών σε συνεδρίασή τους την Κυριακή 08/11/2009

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Α Ν

την κήρυξη νέας 48ωρης Απεργίας
για τη Δευτέρα 09/11/2009 και την Τρίτη 10/11/2009.

Μέχρι σήμερα την ώρα της συνεδρίασης των Διοικητικών Συμβουλίων της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. και της Ένωσης Λιμενεργατών, δυστυχώς, δεν είχαμε καμία ανταπόκριση από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο σχετικά με το αίτημά μας για διεξαγωγή διαλόγου με τους όρους και τις προϋποθέσεις του δεκαπενθημέρου, κατά το οποίο είχαμε προχωρήσει σε αναστολή των κινητοποιήσεων.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει το διάλογο και να αποσαφηνίσει τις θέσεις της και το πλαίσιο διαπραγμάτευσης στα θέματα της σύμβασης παραχώρησης και ιδιαίτερα στις Εργασιακές Σχέσεις και τα Εργασιακά Δικαιώματα, καθώς και το Δημόσιο Έλεγχο.

Αύριο Δευτέρα θα εκδικασθεί στο Δικαστήρια Πειραιά η αγωγή που κατατέθηκε από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας κατά της απεργίας μας.

Δηλώνουμε για μία ακόμη φορά ότι οι αγώνες των εργαζόμενων δεν ποινικοποιούνται, ούτε κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ΟΛΠ αύριο Δευτέρα και ώρα 9.30 το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ).

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜAΝIΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΜ. Υ. Λ. Ε)

ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.

106 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.... ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΨΗ.... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΕΡΕΙΣ... ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,Η ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ 100% ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ.

ΒILLY είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙ....ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

Α ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΛΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο......ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΛΕ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ,ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΙΦΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Η λασπη συνεχιζεται :
http://www.i-reportergr.com/2009/11/blog-post_703.html

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν παν να γραφουν οτι θελουν το ξαναειπα βαρεθηκα να εξηγω σε ολο τον κοσμο τις μαλακιες που γραφουν ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Εχει και συνεχεια :
http://atithasos.blogspot.com/2009/11/blog-post_3556.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ[47ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΟ]ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Σ/Κ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ... ΕΤΣΙ?

Ανώνυμος είπε...

re xeste toys ti einai efopiakoi poy toys grafeis to merokamato mas.kai mhpvs .tha se pistecoyn.

Ανώνυμος είπε...

steile toys blakes sto silo me 47 eyro merokamato kai tha deis pos tha trexoyn san lagoi

Ανώνυμος είπε...

το μπλοκ του ατιθασου ειναι βγαλμενο μεσα απο την ρηγιλης.
Ο μακκακας ειναι ο γραφικος κλοουν του δυαδικτιου, ουτε κατα διανεια δεν επειρεαζει αποψεις.
Αντιθετα υπαρχει το πρεζα, η σιβιλα και πολλα αλλα που εχουν χιλιαδες κλικ.Το sibilla εχει και κομματια απο την καταπτυστη συμβαση οπως και τα αρθρα του ιου της ελευθεροτυπιας.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ i-reportergr εχει διαχειρηστη το γνωστο δημοσιογραφο που ολοι ξερουμε ποιος ειναι μιας και το αναγραφει στο μπλοκ.
Γνωστο κατακαθι και εμμισθος γραφιας των πολιτικων που του ριχνουν μαιντανο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΚΙΝΗΤΑΙ.
ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,
ΡΕ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ

Ανώνυμος είπε...

φιλοι μου να ρωτησω κατι εγω?? εδω που φτασαμε τωρα για πιο λογο δεν κλεινουν ολα τα λιμανια της χωρας σε συννενοηση για 2 μερες εστω, αφου ολοι ψηφιζουν απεργια και ειναι συμφωνοι με μας?? γιατι πρεπει να εξυπηρετουν ολα τα αλλα λιμανια εκτος απο μας?? μηπως τωρα ειναι μια καλη στιγμη να πιεσουμε?? διαβαζει κανεις απο τα σωματεια η σνομπαρετε τα σχολια στ αρχιδια σας??

Ανώνυμος είπε...

Nα εισαι σιγουρος οτι το μπλοκ διαβαζεται και ελενχετε και απο τα κομματικα επιτελεια των δυο μεγαλων κομματων

Ανώνυμος είπε...

α και κατι αλλο. γραφουμε γραφουμε γραφουμε και τιποτα δεν γραφουμε εδω μεσα. αδικος κοπος. αν δεν αναδειχτουν τα θεματα μας σε μεγαλα μπλογκ τοτε παπαρια μαγκες. εδω οτι και να λεμε ειναι ενα μπλογκ για λιγους αντε να μπει και κανενας ξερολας ψευτομαγκας τυπου παναγιωτης τον θυμαστε νομιζω ολοι και μεχρι εκει ειμαστε μαγκες.

Ανώνυμος είπε...

το πρεσσ που εβγαλε τωρα την ανακοινωσω τυπου ειναι μικρο σε επισκεψιμοτητα μπλοκ ρε συναδελφε?
το πρεζα που εχει 200.000 πατηματα την ημερα τη σου λεει?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΄΄ΤΡΥΦΕΡΑ΄΄ ΣΑΣ!!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΙΔΗ ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΗ...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ???

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ??

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??

Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ Τ Α

Σ Π Ι Τ Ι Α!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!
ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!
ΕΜΠΡΟς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

...ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΦΙΛΕ ΕΜΜΠΟΡΑ ....ΦΙΛΕ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ...ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ....ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!!!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ είπε...

Δδεν φοβάμαι τίποτα, όσο κάποιοι απο εσας αγωνίζεστε γενναία, έντιμα και με ψυχη.
τα συμφέροντα δεν με τρόμαξαν ποτε.
καλό αγώνα
ποπη χριστοδουλίδου

Ανώνυμος είπε...

10:05 εσυ που δεν θα εχουμε εμεις δουλεια μας σκεφτεσαι? μαλλον οχι. γρηγορα να πας στα δικαστηρια να ξεστραβωθεις να συμπαρασταθεις στους απεργους. παιδια παμε για ολικη συγκρουση με κλεισιμο ολων των λιμανιων απ οτι ακουσα. παπαρα ε παπαρα εμεις δεν ποναμε 1 μηνα χαμενα μεροκαματα? ξεφτιλα ε ξεφτιλα τα κομματα τα χουμε χεσμενα και απ οτι φαινεται και τουτους που ρθανε πιο πολυ απ ολους χαχα και δεν το περιμενα απο τα σωματεια μας μπραβο μαγκες

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΩΤΑΚΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..
ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΣΙΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Αν όλα τα χρόνια δουλεύατε κανονικά δεν θα υπήρχε θέμα ιδιωτικοποίησης ή κάνω λάθος? Καλύτερα να μου κοπούν τα πόδια που θα έρθω και στα δικαστήρια. Για να κάνεις εσύ τόσο καιρό απεργία υπολογίζοντας και το προηγούμενο 15μηνο παεί να πει πως αντέχεις. ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΖΗΤΩ!!! Μόνο ένας κινέζος θα σας ισιώσει. Να χαίρεστε για λίγο ακόμα.Είπαμε στις 15 Λέλο θα κάνετε μπανάνα.

Ανώνυμος είπε...

Η Υποκρισία και η δήθεν Ελληνικότητα περισεύει.Ο Εθνικοσοσιαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.Δεν είναι ντροπή να λέτε οτι κόπτεσθαι μόνο για τα δικά σας κεκτημένα,είτε είναι πολλα είτε είναι λίγα.Όσο για τα ΜΜΕ εσείς και οι κομματικοί σας πάτρωνες τους έχετε δώσει το δικαίωμα να λένε ότι λένε.Αυτοί που βάλατε μέσον για να σας διορίσουν και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ και οι γιοί τους που τώρα βρίζετε διαμορφώνουν συνειδήσεις.Θα επανέλθω

Ανώνυμος είπε...

http://www.tvxs.gr/v25551

Ένα μικρό παράδειγμα, αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους ανεγκέφαλους που ακόμη εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στις εφημερίδες και τα κανάλια(των εφοπλιστών και λοιπών διαπλεκόμενων επιχειρηματιών).

Μισθοί "ρετιρέ", "μαύρα", "ελίτ εργαζομένων",
"κληρονομικά δικαιώματα" και λοιπές εντεταλμένες βλακώδεις λάσπες. Ξυπνάτε, διαβάστε, ακούστε, ψάξτε και σκεφτείτε πριν να είναι πολύ αργά για όλους (μας).

Προς τους λιμενεργάτες:
Έστω και τώρα, κινηθείτε δυναμικά μέσω τουλάχιστον των blogs αφού καμία εφημερίδα και κανένα κανάλι δεν σας παίζει. Φτιάξτε ένα κείμενο που να εξηγεί έστω συνοπτικά την κατάσταση και τις θέσεις σας, εξηγείστε απλά και βομβαρδίστε sites και blogs. Ο ένας με τον άλλον, μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Πού θα πάει, όλο και κάτι θα βγει και ο κόσμος κάτι θα ψυλλιαστεί.

Ν.Α.Δ

Ανώνυμος είπε...

'Ετσι που τα λέτε όλοι οι υπόλοιποι εκτός λιμενεργατών ειναι ζώα,κατευθυνόμενοι,λακέδες των εφοπλιστών και ύποπτοι για αντεθνική δράση

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!
ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!
ΕΜΠΡΟς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..

9 Νοέμβριος 2009 12:16 πμ

KAI ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.
ΤΕΙΧΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ?
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:25

Επίσης αδιάφοροι, ημιμαθείς και ξεροκέφαλοι. Τόσα και τόσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα σχετικά με το γιατί απεργούν, με τις θέσεις τους όσον αφορά την πώληση, με τις καταστάσεις που θα διαμορφωθούν από την απόλυτη ουσιαστικά κατοχή του λιμανιού απ'τους κινέζους στον Πειραιά, και όχι μόνο, αλλά συνεχίζουμε να διαβάζουμε την καραμέλα για τους δήθεν παχυλούς μισθούς, την δήθεν αλητεία, την δήθεν αδιαφορία τους για τους υπόλοιπους εργαζόμενους και άλλα τέτοια χαζά.

Υ.Γ. Δεν είμαι λιμενεργάτης, ούτε ήξερα. Αλλά άκουσα, διάβασα και ψάχτηκα.

Ν.Α.Δ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι που ψάχνομαι στο λιμάνι 23χρόνια τώρα,σαν εκτελωνιστής έχω παραμείνει σε μαύρο σκοτάδι,αδιάφορος,ημιμαθής και ξεροκέφαλος.Επίσης είμαι φασίστας,αντεργατικός και λακές των εφοπλιστων.Τι διάβασες και τι ακουσες;Πως σου ήρθε το φως Κε Ν.Α.Δ ;

vagelis είπε...

Εσύ γιατί ζεις στο σκοτάδι?
Αντί να μπείς εδώ να ρωτήσεις αν και θα έπρεπε να ξέρεις,
να ενδιαφερθείς,μπαίνεις και βρίζεις και εσύ και κάποιοι άλλοι.
για πες μας φιλε εκτελωνιστή μια και έχεις 23 χρονια στο λιμάνι
την δουλειά σας ποτε την χάσατε και γιατί?
τα ίδια πρέπει να πάθουμε κι εμείς?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ;;....ΛΕΕΙ Ο ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ: "Ελληνάρες το προβλημά σας είναι τα κόμματα? Δηλαδή τι θέλετε να βγάλετε κυβέρνηση το ΚΚΕ ή το ΣΥΡΙΖΑ? Ρε ξυπνήστε. Τον υπόλοιπο κόσμο που δουλεύει στο λιμάνι και δεν έχει δουλειά δεν τον σκέφτεστε? Κανείς εκτός απο την κλίκα σας δεν πρόκειται να σας υποστιρήξει γιατί όπως εσείς τους γράφετε στα αρχίδια σας το ίδιο θα κάνουν και αυτοί. Είστε για ξύλο....
Αν όλα τα χρόνια δουλεύατε κανονικά δεν θα υπήρχε θέμα ιδιωτικοποίησης ή κάνω λάθος? Καλύτερα να μου κοπούν τα πόδια που θα έρθω και στα δικαστήρια. Για να κάνεις εσύ τόσο καιρό απεργία υπολογίζοντας και το προηγούμενο 15μηνο παεί να πει πως αντέχεις. ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΖΗΤΩ!!! Μόνο ένας κινέζος θα σας ισιώσει. Να χαίρεστε για λίγο ακόμα.Είπαμε στις 15 Λέλο θα κάνετε μπανάνα."

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ : "Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ! ΗΔΗ Η ΚΟΣΚΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΠΟ! Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΟΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΘΑ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΕΤΣΙ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ. Τ' ΑΚΟΥΣ;; ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ!

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ??

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΠ) ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΣΑΒ/ΚΑ, ΓΙΟΡΤΕΣ & ΑΡΓΙΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Π.Χ. ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ!!!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 50 ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Τ' ΑΚΟΥΣ;;

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Γειά και σε εσένα και για πες μου όταν τα κοντεινερ ερχονταν απο τον αστακό με 800 ευρώ ενω απο τον πειραια με 250 και έγιναν στην εταιρεια που δουλευω 18 απολύσεις ποιος φταίει αγαπητε αγωνιστή????? Η παγκόσμια κρίση????? Και γιατί μονο 100 άτομα στα δικαστήρια???? Οι υπόλοιποι???? Δεν είπα οτι δεν μπορεί να είναι δύσκολες οι συνθήκες που δουλεύεται αλλά δεν είστε και οι μόνοι που κάνετε κάτι δύσκολο. Και να σου πω και κάτι τουλάχιστον όταν εσύ λείπεις απο την οικογένεια σου πληρώνεσαι στον ιδιωτικό τομέα καθημέρινα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 9-9 χωρίς υπερωρίες.

vagelis είπε...

αν θες να μου διευκρινίσεις κάτι:
σε εκτελωνιστικό γραφείο δουλεύεις η σε εισαγωγική εταιρεία?
για να μπορέσω να σου δώσω την απάντηση.
το ότι δουλεύεις υπερωρία χωρίς να την πληρώνεσαι δεν φταίμε εμείς!!!

Ανώνυμος είπε...

προπαγανδιστες δημοσιοκαφροι δρομο απο δω μεσα αρκετα ρε καθαρματα η ηγεσια να κλεισει γρηγορα ολα τα λιμανια της χωρας γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε βαγγελη τωρα γιατι πρεπει να του απαντησεις τι να του πεις ειτε δουλευει σε εκτελωνιστικο ειτε εισαγωγεας μεσα στη βρωμα ειναι, ελα ρε βαγγελη γαμησε το αστο γραφει ο καθενας εδω μεσα οτι γουσταρει γαμησε τον

vagelis είπε...

επειδή δεν βλέπω να μου απαντάς θα πάρο και τις 2 "περιπτοσεισθ"
1. αν είναι εκτελωνιστικό γραφείο τα παραπάνω έξοδα τα πληρώνει ο παραλήπτης.
2.αν δουλεύεις σε εισαγωγική εταιρεία κακός δεν σε έχει απόλυση ο εργοδότης σου, γιατί δεν δουλεύεις και κάθεσαι και μας τα χώνεις για να περνάς την ώρα σου, εκτος αν είναι αυτή η εντολή του εργοδότη σου
και όσο για τα 600 euro που χρεώνεστε παραπάνω σε να container με αξια πολλών χιλιάδων euro, είναι μηδαμινή.
ας πούμε οτι έχει μεσα 10000 μπλουζακια κανε την πράξη να δούμε πόσο είναι η επιβάρυνση

Ανώνυμος είπε...

Ε βέβαια με αυτή τη νοοτροπία γαμησε τα όλα κοιτάξτε το δικό σας συμφέρον μόνο μή λέτε όμως μετά οτι νοιαζεστε για την οικονομία της χώρας και για τους εμπόρους του πειραια. Και για να απαντήσω είμαι σε εισαγωγική εταιρεία.

Ανώνυμος είπε...

φιλοι μου να ρωτησω κατι εγω?? εδω που φτασαμε τωρα για πιο λογο δεν κλεινουν ολα τα λιμανια της χωρας σε συννενοηση για 2 μερες εστω, αφου ολοι ψηφιζουν απεργια και ειναι συμφωνοι με μας?? γιατι πρεπει να εξυπηρετουν ολα τα αλλα λιμανια εκτος απο μας?? μηπως τωρα ειναι μια καλη στιγμη να πιεσουμε?? διαβαζει κανεις απο τα σωματεια η σνομπαρετε τα σχολια στ αρχιδια σας??

vagelis είπε...

Φιλαράκο ξέρεις πόσες φορές έχουμε κατέβει σε απεργία για συμπαράσταση σε άλλο κλάδο?
Τελικά πληρώνεσε για να χαζεύεις διάφορα blog ή να τα χώνεις στο συγκεκριμένο

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 1:07 ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ Σ/Κ? MONO ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ? ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ?
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ PLEASE!

Ανώνυμος είπε...

"Γειά και σε εσένα και για πες μου όταν τα κοντεινερ ερχονταν απο τον αστακό με 800 ευρώ ενω απο τον πειραια με 250 και έγιναν στην εταιρεια που δουλευω 18 απολύσεις ποιος φταίει αγαπητε αγωνιστή????? Η παγκόσμια κρίση????? Και γιατί μονο 100 άτομα στα δικαστήρια???? Οι υπόλοιποι???? Δεν είπα οτι δεν μπορεί να είναι δύσκολες οι συνθήκες που δουλεύεται αλλά δεν είστε και οι μόνοι που κάνετε κάτι δύσκολο. Και να σου πω και κάτι τουλάχιστον όταν εσύ λείπεις απο την οικογένεια σου πληρώνεσαι στον ιδιωτικό τομέα καθημέρινα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 9-9 χωρίς υπερωρίες."

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.... ΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ DROP OFF, ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ... ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΠΛΟΙΩΝ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ Η' ΑΝΕΒΑΛΛΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΕΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ??......

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ 18 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;; Π.Χ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ;;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ;;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ....ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΛΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ!
ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ. ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΑ!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει πλεον μονιμοτητα στον ευρυτερο δημοσιο πλεον με το γνωστο νομο 3429/2005 τον οποιο και εχει εφαρμοσει ο οργανισμος λιμενος πειραιως απο τοτε που ψηφιστηκε.

Ανώνυμος είπε...

μηπως ειδατε τη φατσα της κατσελη στο mega πριν απο λιγο???? ρε παιδι μου ειδες τελικα ολα φαινονται στο προσωπο..λιγη ανησυχια μαλλον, λιγη ταλαιπωρια, τι θα κανουμε τωρα, αλλα ταξαμε αλλα κανουμε..??!!

τι περιμενες κυρια μου 3 χρονια απεργια και θα σταματησει τωρα??
τελικα και η χοντρουλα απο κωλοτουμπες πρωτη κ αυτη..αλλα τα χειροτερα δεν τα χει δει ακομα κ αυτη...

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: «Οι ολίγοι όταν μάλιστα τα συμφέροντα τους είναι πλήρως εξασφαλισμένα δεν μπορούν να βάζουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των πολλών».....

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

xrhstos είπε...

Επειδή τόσο καιρό διαβάζω εδω για απεργίες και δήθεν κόψιμο για το δημόσιο συμφέρον μήπως πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο για την αλήθεια

1 δεν απεργείτε τόσο καιρό απλά απέχετε από της υπερορίες και τα σαββατοκύριακα αλλά ο μισθός πέφτει κανονικά

2 μήπως κάποιοι από εσάς κάνετε 100 κίνησης μετά πατέ σπίτια σας προτού λήξη το 4 όρο
3 μήπως όταν έχετε ασφαλιστικό μέσα το λέτε κάπως αλλιώς είστε στο σπίτι σας και όχι στο λιμάνι

4 αντί να είστε το 8 όρο στο λιμάνι κανονίζετε με τα ζευγάρια σας ποιος θα κατέβη πρώτος και πιο δεύτερος

5 ακούω συνέχεα για διασφάλιση τον εργασιακών συμφερόντων επειδή θα μπει η cosco εσάς θα σας απολύσουν δεν νομίζω κανένας μόνιμος δημόσιος δεν έχει απολυθεί ορκισμένος δημόσιος

6 τους 6 μήνες που θα δουλέψετε με τους κινέζους θα πάρετε και κάποια πριμ
Αν δεν είναι αλήθεια , αυτό το λάθος οφείλετε στους συναδέλφου σας και φίλους μου που το ανάφεραν πάνω σε γεννωμένη συζήτησης

όσο για της αργίες και τα σαββατοκύριακα που λέτε ότι δουλεύετε είναι μέρος της δουλειά σας και τα σώματα ασφαλείας της ίδιες ώρες δουλεύουν αλλά δεν δικαιολογούν υπερορίες αλλά μόνο ρεπό και για να μην μιλήσω για τον ιδιωτικό τομέα τη μεσαίωνας υπαρχή που εσείς του λιμανιού και γενικά στον δημόσιο τομέα ούτε μια ώρα δεν θα αντέχατε θα θυμηθώ και αλλά και θα επανέλθω

όπως διαβάσατε και πιο πάνω τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα και με συζήτησης με φίλους που δουλεύουν στο λιμάνι και συγκεκριμένα στο ΣΕΜΠΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ο ΚΟΥΙΖΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΚΟΥΙΖ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΥΙΖ''ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΤΑΦΙΔΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

MA OTI KAI NA ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ'Ο ΓΥΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ'ΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ (ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ? ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ), Ε, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ.
ΕΔΩ ΤΟΣΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ? ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

vagelis είπε...

1. Απεργούμε κανονικά τώρα το λιμάνι είναι κλειστό από 1 Νοεμβρίου, οποτε δεν πληρωνόμαστε
2. Υπάρχει νομος για αυτούς που εργάζονται σε ύψος.
3 Όταν παίρνουμε ασφαλιστικό ναι κατά τις 10 πάμε στα σπίτια μας (συμβαίνει μια φορα στο τόσο όταν δεν έχει δουλειά να μας αποσχολήσει)
4. Είμαστε οκτάωρο (όταν αρχίσουμε με το καλο να δουλεύουμε έλα να σε ξεναγήσουμε)
5. Είμαστε εργάτες 2 ταχυτήτων εμείς η παλιοί δεν έχουμε πρόβλημα, μπορείς να εγγυηθείς για τους νέους?
6. Τα παπάρια μας θα πάρουμε απλά θα εκπαιδεύσουμε το κινεζικο προσωπικό και μετά στην προβλήτα 1 να βαράμε μύγες (δεν νομίζω να είναι έτοιμη τον Ιούνιο)

Εμείς δεν έχουμε ρεπό απλά δουλεύουμε.
φταίμε εμείς φιλε μου που δεν κάνει ο ΟΛΠ προσλήψεις και δουλεύουμε συνεχεια?

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη τιμωρία ξέρετε ποια θα είναι για τους ΟΛΠατζηδες ;
Απο την ημερα που θα μπείτε να δουλέψετε ,ΚΟΛΟΚΟΥΡΟ κομμένο.Και αυτό επι δικαίων και αδίκων(λιμενεργατων και διοικητικων).Ξέρετε τι είναι το ΚΟΛΟΚΟΥΡΟ η θέλετε να σας εξηγήσω ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

αστους ρε βαγγελη αστους ρε φιλε δηλαδη πρεπει να απολογουμαστε στο καθε τελευταιο αργοσχολο ελεος δηλαδη μεχρι κ εγω που ειμαι στο υπαλληλικο να τα χεσω τα 1100 ευρω παιζω τη ζωη μου κορωνα γραμματα καθε μερα γαμω την τυχη μου στην εθελ ρε αν πηγαινα τωρα θα επαιρνα 1900 το πενθημερο αντε στο διαολο ρε επιτελους γαμω το σπιτι μου να σηκωθω να φυγω

vagelis είπε...

και το κωλόκουρο ξέρουμε τι είναι και ποιος το παίρνει ξέρουμε, πάντως όχι εμείς,δεν το κόβεις λοιπόν τι έχουμε να χάσουμε

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΟΛΟΚΟΥΡΟ το έμαθα το 1986 που μπηκα στο λιμάνι ως βοηθός εκτελωνιστή και ισχύει κανονικότατα
και σήμερα.Επίσης είναι ένα από τα ισχυρά-αγραφα-αιτήματα σας η συνέχισή του.Γι'αυτό συνεχίζεται την "πάλη" σας.Ετυμολογικά δεν ξέρω τι σημαίνει.Ξέρει κανεις να εξηγήσει τι είναι ;
Εγώ πάντως το μεταφράζω σε περίπου
€ 500/ημέρα,τα οποία γίνονται κατανάλωση απο εσάς και κατ επέκταση παραγωγή σκατού από τον κώλο σας

Ανώνυμος είπε...

κοψτε το ρε μαλακες το κολοκουρο στα παπαρια μας μηπως το χαμε και ποτε? αν βρεις διευθυνοντα να σου πει οτι δεν θελει εγω απολυομαι μονος μου. αντε γεια

Υ.Γ. φωναξτε οσο θελετε γιατι αυτος που ερχεται εχει κατι νυχια εχω ακουσει παναγια βοηθα..

Ανώνυμος είπε...

κυριοι εκτελωνιστες κυριοι εισαγωγεις τουμπεκιαστειτε καποια στιγμη εχετε καταντησει γελοιοι

vagelis είπε...

για πέσμου "εκτελονισταρα" μου ,ποτε έδωσες κωλόκουρο σε λιμενεργάτη και για ποιον λόγο?
με συκοφαντίες δεν κερδίζεις τίποτα!!

ΒILLY είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΡΩΤΕ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΑΤΕ...ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥΣΑΣ....ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΕ, ΕΞΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!

vagelis είπε...

θα παρακαλέσω τους συναδέλφους μου λίγο πιο ήρεμα. έτσι χάνουμε το δίκιο μας και να θέλει κάποιος να μας διαβάσει θα φύγει με όλα τα βρισίδια.
ποιος τα λέει αυτά !!!
εγώ τουλάχιστον δεν τα λέω έτσι ωμά
χαχαχα

ΒILLY είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΒΑΓΓΟ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ....

vagelis είπε...

ενω εγω το βουλωνω
χαχαχαχαχα
απλα οχι ωμα οσο μπορουμε, καποιους να τους μπινελικιαζουμε με το γαντι

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ...

vagelis είπε...

χαχα θα το ηθελες αλλα εμεις θα μεινουμε ειτε με κινεζους ειτε οχι

Ανώνυμος είπε...

για πρωτη φορα ειπε στον αντεννα το πρωι υπαλληλοι και εργατικο εμφανιζονται τοσο ενωμενοι ανεξαρτητως ιδεολογιας χαχα και μαλλον αυτο φαινεται να συμβαινει οντως για πρωτη φορα. αντε να δουμε

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ... ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι κανετε απεργια?
αφου τωρα παει πια, επεσαν οι υπογραφες . εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμος, αυτα δεν μπορεις να τα παρεις πισω πια!
αλλο? γιατι κανετε απεργια?

ΒILLY είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΥΠΟΜΟΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα δωσε κ αλλα κολοκουρα χαχαχα

vagelis είπε...

το να είναι ο λαός ενωμένος τους φοβίζει, γι αυτό πληρώνουν κάποιους να κάνουν τις βρώμικες δουλειές να μας χωρίζουν.

Παω να φτιαξω κανενα κεικ να φανε τα παιδια να κοιμηθουν νωρις, να κατσω να φαω τον αστακο μου με την ησυχια μου.

Θα παρακολουθω και το blog
ναι κυριοι εχω βαλει pc και στην κουζινα

Ανώνυμος είπε...

ωραια απαντηση, ε αμα ειναι να περιμενουμε μεχρι να κλασεις να σου φερουμε καμια φασολαδα να φας μπας και σου ερθει γρηγοροτερα η κλανια.

Ανώνυμος είπε...

που σε βαγγο! πιασε μια φασολαδα αλανιαρικη στο 3!

vagelis είπε...

file anetrexe to blog kai tha tous vreis tous logous
kane kati monos sou oxi na sta dinoun ola etoima
kai sto kato kato oti kai na sou poume esy tha les ta dika sou
i rota i fige kai ase tis klanies kai tis malakies pou xereis

ΒILLY είπε...

ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ GAY. ΠΟΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

ρωταω και δεν λες?
αφου το λιμανι δεν μπορει να ξαναγυρισει να γινει ελληνικο.απο την στιγμη που πεσανε οι τσιφρες.
παει αυτο λεμε τελειωσε εκτος και αν ερθει κανεις τσαβες απο εδω και τα ξανακανει ολα κρατικα.
εδω παιζεται η φερεγγυοτητα της ελλαδος στον κοσμο. σε 40 χρονια ξανα ελληνικο και αν.
αλλα αιτηματα λεμε ποια ειναι?
τι να διαβασω, δεν ξερω?
αυτο δεν ειναι το μεγαλυτερο αιτημα σας?

αι βαρεθηκα παω να φαω και εγω.δεν βγαινει ακρη εδω.

Ανώνυμος είπε...

6:00 φιλε μου καλη ορεξη ... και να σου πω...ασε μην ξαναρθεις κλειστο το pc και αραξε

Ανώνυμος είπε...

1)Γιαυτόν που λέει περί ΕΘΕΛ κλπ,βλέπω ότι δεν του περνά καθόλου από το μυαλό η εργασία στην ελεύθερη αγορά.Ο βουλευτής που τον διόρισε ξ'ερει.
2)Πως γίνεται να παίρνετε €1.100 τον μήνα και να κάνετε 3 χρόνια απεργίες,αποχές και σαμποτάζ;
Aυτό εξηγείται βέβαια απο την πατροπαράδοτη δεύτερη δουέιά Μανιατών και κρητικών ε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ LINK ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ
http://careers.stateuniversity.com/pages/768/Dockworker.html

Dockworkers operate machines that lift and move cargo on and off ships. Working in teams called gangs.

ΔΗΛΑΔΗ GANGSTERS!!!!!! ΟΥΣΤ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:09 εσυ δεν μας ειπες φιλε μου.. με τι ασχολεισαι ακριβως και ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου με το λιμανι?

vagelis είπε...

6:15 nai eimaste gangsters gi auto prosexe.
apo ena site pou perigrafei tin ergasia (an to kanei den mpika na do ti leei) mono auto kratises?
eisai poli vlakas kai fito agoraki mou.
koita re apo ti dexomaste kritiki

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ 1600 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ 4 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα κολόκουρα ξέρει κανείς τι είναι ;
Έχω προλάβει και τα κουτάκια απο ΝΟΥΝΟΥ στα Πελότι.Αυτά όντως ήταν έως το 1997 η 1998 ,οχι το 1960.Τότε δεν υπήρχαν Containerς

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΒΡΟΜΟΣKΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο καψης τα ιδια στο mega..φτου σου ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΨΗΣ ΣΤΟ MEGA.ΠΑΓΚΑΛΟΣ' ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΕΣΒΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ'ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

vagelis είπε...

Στον Αντ1 ο Γεωργακόπουλος στάθηκε στο ύψος του.
Όποια και να είναι η απόφαση εμείς να μείνουμε ενωμένοι.
Πονάει αυτό δεν μπορούν να μας διασπάσουνε.
Λυπάμαι αλλα πατέρα Καψή καμάρωσε τον γιο σου

Γιαννης είπε...

ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ...ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΟΛΟΙ ΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ"
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΛΟΥΚΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΖΥΓΙ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ...
1600 ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 2-3000 ΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Ή ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ . ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤ ΄ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ,ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ !!!
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ .....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ.
ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

συγγνωμη απο τις λιγες φορες που μιλησε ετσι ομορφα ο γεωργακοπουλος σημερα μπραβο

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΞΕΥΤΥΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ..... ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΓΙΑ ΣΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ? ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΗΛΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

θα μας τα κλασετε 9:20.
αιντε κοιμησου τωρα APANTHSH:ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

10:30 καλα το ποιος θα υποφερει φιλε μου κανε λιγο υπομονη ακομα και θα δεις. δεν εχεις δει μηχανηματα να δουλευουν με 3 χιλ/ωρα κατσε και θα δειτε και αυτο το εργο

Ανώνυμος είπε...

http://www.kroutsis.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=3&Itemid=6
http://www.zougla.gr/news.php?id=37288
http://www.sofokleousin.gr/archives/37142

Επειδή όποιος ψάχνει βρίσκει, κι επειδή το παζλ είναι μεγάλο ... θα αργήσουμε αλλά θα το καταφέρουμε.

(Όπως λέει κι ο 9:20, αυτή να ήταν μονάχα η ξεφτίλα)

Ν.Α.Δ

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε κι αυτό
http://www.ks-ee.org/?q=node/11

Ν.Α.Δ

Ανώνυμος είπε...

που τα ξετρυπωσες αυτα ρε φιλε??

vagelis είπε...

Υπάρχουν άτομα που ψάχνουν και ψάχνουν για λογαριασμό μας και έπεται και συνέχεια

vagelis είπε...

Ε ας μιλήσει κι ένας λιμενεργάτης, πλουσιοπάροχα αμειβόμενος, καθήκι του κερατά, η ελίτ του λιμανιού, ο παντελώς αδιάφορος για το κοινωνικό σύνολο, ο σιχαμένος ρετιρατζής με τους αστακούς, τα χαβιάρια, τις πισίνες και τα καγιέν ... αυτός ο ξένος ...
Δεν δουλεύουμε. Γιατί δεν δουλεύετε?
Δουλεύουμε. Παίρνετε πολλά.....
E ναι, θα πάρουμε λεφτά για τις υπερωρίες μας και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες που δουλεύουμε. Σε όλους τους εργαζομενους δεν γίνεται αυτό?
Εγώ προσωπικά μετά από την λήξη τις αποχής σαββατοκύριακου , αργιών και υπερωριών δεν ξαναδούλεψα, στο διάστημα της αποχής είδα τι έχει αξία.
Να ζω σαν άνθρωπος και όχι να ζω για την δουλειά.
Να κάτσω σπίτι μου το Σαββατοκύριακο και στις αργίες, να δω τα παιδιά μου που ξαφνικά ανακάλυψα ότι μεγαλώσανε, να μιλήσω μαζί τους, να παίξω,να τα αγκαλιάσω,να κάνω πράγματα για την οικογένεια, να δω τους φίλους μου, να διασκεδάσω...
Ξέρετε πόσες φορες (όχι μονο εγώ, όλοι οι συνάδελφοι) σηκωθήκαμε από το τραπέζι σε γιορτή για να πάμε για δουλειά, ποσα βραδια κοιμηθήκαμε σπίτι μας? (όχι ότι κοιμόμαστε αλλού, αυτό καλο θα ήταν)
Όταν εσείς την Κυριακή του Πάσχα καθόσαστε οικογενειακά και τρώγατε, κάποιοι από εμάς βρίσκονταν στον επιβατικό σταθμό και δούλευαν, δεν μπορεί να σταματήσει ο επιβατικός σταθμός βλέπετε.
Όταν εσείς κάνετε Χριστούγεννα με τις οικογένειες σας, εμείς είμαστε στον ντόκο μαζί με τον συνάδελφο που πολλές φορες μας γλύτωσε από κάποιο ατύχημα. Ατύχημα γιατί?
Γιατί δουλεύουμε σαν τα ζώα, χωρίς ασφάλεια, χωρίς τίποτα, ο ένας προσέχει τον άλλο, αν τηρήσουμε κανόνες ασφαλειας πως θα εξυπηρετηθεί ο πελάτης?
Πάνω από όλα ο πελάτης βλέπετε, και μετά εμείς...
Εσείς που ξέρετε τα πολλά, έχετε δει ποτε container ?
Είναι ένα σιδερένιο κουτί, από την πάνω του πλευρά συνήθως έχει λάδια, νερό και πρέπει να ανεβώ (φυσικά πουθενά δεμένος, έτσι στον αέρα, το γέλιο είναι ότι μας επιβάλλουν το κράνος, λες και αν γλιστρήσω και πέσω από εκεί, το κράνος θα με σώσει) εκεί σε ύψος 25, 30 μετρα και να πάω όρθιος στην άκρη του για να το λύσω με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, είναι και κάποια αλλα με μουσαμά, σάπιο, γεμάτο νερό και ότι άλλο φανταστείτε πάνω του, και σε αυτά πρέπει να πάω στην άκρη για να λυθούν, είναι και τα αλλα που λείπει ο μουσαμάς, εκεί πετάς να πας να το λύσεις.
Οι λιμενεργάτες παγκοσμίως είναι οι πιο καλοπληρωμένοι εργάτες, εδώ γιατί να αλλάξει?
Πολλές υπερωρίες και αργίες ανεβάζουν το εισόδημα.
Δεν φταίμε εμείς για αυτό, από τότε που άνοιξε η δουλειά και μείναμε λίγοι λόγω συνταξιοδότησης συναδέλφων ζητάγαμε να γίνουν προσλήψεις.
Δεν έκαναν , φταίμε εμείς και γι αυτό?
Όταν η διοίκηση (οποιαδήποτε ) μας ζήταγε να δουλεύουμε αργίες και υπερωρίες και πολλές φορες μας υποχρέωνε (βλέπε 2004 λόγω Ολυμπιακών ούτε άδεια μας άφησε να πάρουμε την επίμαχη περίοδο). Εμείς φταίμε πάλι?
Αντί να φωνάζουμε εμείς που διορίζονται άτομα με μισθούς 8.000 και πάνω χωρίς να κάνουν τίποτα (δεν πληρώνονται από εσάς ούτε από κανένα Έλληνα φορολογούμενο, το έχουμε ξαναπεί ο ΟΛΠ είναι αυτόνομος όλοι πληρωνόμαστε από τα έσοδα του) από εμάς πληρώνονται από τα σπασμένα πόδια μας, χερια μας, κεφαλια μας
Φυσικά γι αυτούς ούτε λέξη....
Συμπέρασμα: ‘Η είστε βαλτοί η είσαστε χαζοί
Και φυσικά τα ΜΜΕ καθώς και πολλά blog
Ασχοληθείτε αν πρέπει να δοθεί ένα κομμάτι του ΟΛΠ στην COSCO, και όχι με εμάς, ποσα παίρνουμε τι και πως, όσα παίρνουμε τα αξίζουμε και λίγα παίρνουμε, αναλώνεστε σε αυτά και χάνετε την ουσία.

vagelis είπε...

Τα περί COSCO, αυτή είναι μια offshore εταιρεία χωρίς κανένας να ξέρει τους μετόχους ούτε τίποτα. Ξέρουμε μόνο ότι το Δ.Σ. αποτελείται από 14 άτομα. Δεν έχουν υποχρέωση να δώσουν ποινικά μητρώα. Έχουν φοροαπαλλαγές από νόμο του ’56 αν δεν κάνω λάθος. Δεν γνωρίζουμε τίποτα γιατί ούτε οι Βερμούδες, ούτε η Λαική Δημοκρατία της Κίνας είναι υποχρεωμένες να μας δώσουν στοιχεία. Βασιστήκαμε σε μια ένορκη βεβαίωση του κυρίου Άγγελου Καρακώστα, του Νικολάου και της Ειρήνης, που έδωσε για λογαριασμό της Cosco στις 7/05/08. Τον ξέρει κανένας τον Καρακώστα ή ο Καρακώστας άραγε ξέρει τον κύριο Freshwater Timothy George?
Αν τον ξέρει εγώ γίνομαι Ζαχόπουλος και πηδάω από όπου θέλετε, αλλά έδωσε ένορκη δήλωση οτι εγγυάται για αυτόν.
Μπορώ να μιλάω μέχρι μεθαύριο αλλα δεν εχω ορεξη!!Και μην ξαναπεί κανείς για το μισθό μου .. Καψής, Ευαγγελάτος και λοιποί. Εγώ δε ρώτησα, ούτε κουβέντιασα τι παίρνουν αυτοί. Μαγκιά τους αυτά που παίρνουν (λέμε τώρα) και μαγκιά μου αυτά που παίρνω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω... Αφου δεν σας αρέσει η δουλειά σας γιατί δεν φεύγετε? Γιατί δεν αφήνετε τους άλλους που θέλουν να δουλέψουν και έχουν υποχρεώσεις να το κάνουν? Μπορείτε να παραιτηθήτε ξέρετε......

vagelis είπε...

Πρεπει να εισαι βλακας.
Ακουσες κανενα να λεει οτι δεν του αρεσει η δουλια?
πολεμαμε για κατι που δεν μας αρεσει?
δεν πας καλα

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να παραιτηθουμε και να ζητησουμε συγγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσαμε. εχει δικιο ο φιλος ποτε δεν ειναι αργα για μετανοια και εξομολογηση...
ρεεε δεν το χετε δει το εργο ακομηηη

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν το έχεις δει ακόμη, και θα είναι θρίλερ με κινέζικα βασανιστήρια!

vagelis είπε...

αντε ρε μαλακα που χαρα σας ειναι να βλεπετε να καταστρεφοντε εργαζομενοι
παπαρα

Ανώνυμος είπε...

Εσείς παπαροαγωνιστές το έργο που θα δείτε θα έχει κινέζικους υπότιτλους οπότε καλό είναι να μαθαίνετε και καμία ξένη γλώσσα σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ 12'39ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ!!!!!