Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

γιατι να βιαστουν δηλαδη ?


Δεν βιάζονται να απαντήσουν οι κινέζοι στο αίτημα του Προέδρου της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργου Ανωμερίτη για το αν αποδέχονται ή όχι την πρόταση του για πάγωμα της διαδικασίας έκδοσης τιμολογίων από την ΣΕΠ για το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TheSeaNation η κινεζική κυβέρνηση αναμένει να δει το πώς θα εξελιχθεί ο διάλογος του κ. Ανωμερίτη με τους συνδικαλιστές του λιμανιού πριν οριστικοποιήσει την τελική της θέση επί του παραπάνω αιτήματος του Προέδρου του Οργανισμού.

Σε κάθε περίπτωση η κινεζική κυβέρνηση εκτιμά ότι ήδη η σύμβαση παραχώρησης εφαρμόζεται κανονικά, ενώ όπως επισημαίνουν κινέζοι αξιωματούχοι, η Cosco, μέσο της ΣΕΠ, έχει ήδη προκαταβάλει τα χρήματα που προέβλεπε η συμφωνία της με τον ΟΛΠ, αλλά και τα ενοίκια του πρώτου έτους.

Εξάλλου η κινεζική πλευρά υποστηρίζει ότι πέραν των αρχικών δεσμεύσεων που είχαν παραχωρηθεί από τον Πρόεδρο της Cosco κ. Γουέι Τζιαφού (φωτο δεξιά) όσον αφορά την απασχόληση Ελλήνων στην προβλήτα ΙΙ, δεν έχει αναληφθεί στη παρούσα φάση καμιά άλλη δέσμευση για απασχόληση υφιστάμενου προσωπικού της ΟΛΠ με κάθε μορφή, αποδίδοντας σε σενάρια χωρίς έρεισμα στην πραγματικότητα όσα διακινούνται περί μοντέλων τύπου Βαρκελώνης.

απο το sea nation

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ υπάρχει πολύ ψωμί
www.greece-china.gr
Για ρίχτε μια ματιά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΣΕΠ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αφού τα γραφεία του συνδέσμου είναι Νίκης 4, Σύνταγμα. Πως είναι ιδια με της ΣΕΠ;;;
Ο Ποταμιάνος (Πρόεδρος) έχει διεύθυνση Ακτή Μιαούλη 87 αλλά η ΣΕΠ έχει 85.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαλυράκης είναι ο πρώην υπουργός;;;

CooLis είπε...

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/11/blog-post_5241.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΙ, Ο ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΤΕ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.......

Ανώνυμος είπε...

1) Υπό την πίεση μήπως και "καταρρεύσει η υπομονή" της κινεζικών συμφερόντων ναυτιλιακής εταιρίας COSCO

2)Η κυβέρνηση πάντως γνωρίζει ότι υφίσταται ζωηρό ενδιαφέρον για Κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά κιαι άριστο κλίμα στα της ναυτιλίας θέματα με κορυφαίο το γεγονός ότι πολλλες ελληνικές εφοπλιστικές επιχειρήσεις ΄κατασκευάζουν πλοία τους σε Κινεζικά ναυπηγεία.

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΥΛΕ

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!

ΠΑΠΕΡΙΝΟ είπε...

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΗ ΕΠΟΧΗ ,ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Το ασπρη μερα δεν ξερουμε αν θα δειτε αλλα κιτρινα προσωπα σιγουρα.
Βεβαια για να σε κοβει τοσο πολυ , εργατης δεν εισαι .
Κανενας αποτυχημενος επιχειρηματιας θα εισαι για να περιμενης να σε σωσουν οι κινεζοι.
Αρε ριζι πεκινου που χρειαζεσαι .

ΠΑΠΕΡΙΝΟ είπε...

ΜΠΑ ΝΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ, ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.... ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΚΟΣΚΟ...ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..... ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

εχω και εγω μεγαλο μαγαζι παραπλευρως στην Λαμπρακη και οντως η προσφορα που εκαναν και εμενα ειναι μεγαλη και μακαρι να παρουν και το λιμανι γιατι απ οτι καταλαβα θα γεμιζουν το μαγαζι μου απ εκει.

ΠΑΠΕΡΙΝΟ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ...ΟΛΑ ΠΡΙΜΑ ΟΛΑ ΠΡΙΜΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7EmPX784cGg

ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΚΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ
ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΥΕΙ ΟΜΟΣ

ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑΚΟΥΓΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ

CooLis είπε...

...Ιδού η COSCO , Ιδού και το
ΠΗΔΗΜΑ !!!

http://aristerosxima.blogspot.com/2009/10/cosco.html

ΠΑΠΕΡΙΝΟ είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ...ΤΥΧΕΡΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια ηδη οι κινεζοι απο τον πειραια ως και και το κερατσινι δινουν παρα πολλα λεφτα για ενοικια 3 και 4 φορες επανω ενοικια που ελληνικες επιχειρησεις δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο ν αντεξουν. ειναι εγκυρη η πληροφορια.
λυπαμαι γιατι τα κακα ακομα δεν τα χουμε δει.

ΠΑΠΕΡΙΝΟ είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΙΝΑ ΤΑΟΥΝ.....