Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Γενική Απεργία την Τρίτη 7.2.12

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες,

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη γενική πανεργατική απεργία την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 που έχει εξαγγελθεί από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Στον ωμό εκβιασμό της τρόϊκας απαντάμε με ενωτικούς αγώνες και αντιστεκόμαστε στα σχέδια τους για ισοπέδωση του εργατικού δικαίου και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης. Η κυβέρνηση συνεργασίας παρότι δεν έχει άμεση λαϊκή εντολή, οφείλει να αρνηθεί κάθε διαπραγμάτευση που οδηγεί τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, στην ταπείνωση και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τελικά την παράδοση της χώρας στους δανειστές. Οφείλουν οι κυβερνώντες να σεβαστούν το λαϊκό αίτημα για αξιοπρέπεια και σεβασμό και να συνταχθούν με τον Ελληνικό λαό απέναντι στους υπηρέτες των τραπεζιτών. Η αυριανή απεργία έχει πολλούς αποδέκτες ακόμα και μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, με στόχο να δυναμώσει, να συσπειρώσει και να κλιμακώσει τον λαϊκό αγώνα γιατί οι αντοχές του λαού μας έχουν εξαντληθεί προ πολλού. Η τρομοκρατία που προσπαθούν να ασκήσουν στο λαό μας δεν θα αφήσουμε να περάσει.

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 11:00

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

3 σχόλια:

CooLis είπε...

Τα σκατά στροβιλίζονται πριν τα καταπιεί ο υπόνομος...

CooLis είπε...

Πλέον η λύση είναι η απεργία διαρκείας. Να παγώσει η οικονομική δραστηριότητα στη χώρα μέχρι να παραδοθεί η εξουσία από τους σφετεριστές στο λαό. Θα είμαστε στο δρόμους μέχρι τέλους. Μέχρι να τους διώξουμε και να προκηρυχθούν εκλογές θα είμαστε εκεί.

Δεν πάει άλλο. Δεν θα κάνουμε πίσω. Κλέψατε της ζωές μας και τα όνειρα των παιδιών μας. Ληστέψατε τις συντάξεις των παππούδων και στερήσατε τα φάρμακά τους. Στείλατε χιλιάδες νέους μετανάστες. Ταΐσατε με δισεκατομμύρια ευρώ τους τραπεζίτες και αφήσατε νηστικούς τους πολίτες.
Η τιμωρία για όσα κάνατε ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ πολιτικοί θα είναι παραδειγματική.

Δε σας σώζει ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών.

«Πολιτικοί» και αλητήριοι υπάλληλοι της τρόικας, οι οποίοι κάθε μήνα βάζουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χιλιάδες ευρώ, απαιτούν από το λαό να του πάρουν ακόμη και το τελευταίο ψίχουλο. Μας κουνούν και το δάκτυλο και απαιτούν υποταγή χωρίς όρους.

Έχετε μόνο μια επιλογή. Να παραδώσετε την εξουσία ειρηνικά στο λαό.

Ραντεβού στους δρόμους μέχρι ΤΕΛΟΥΣ.

CooLis είπε...

Συγκεντρώσεις & διαδηλώσεις σήμερα και για τις ερχόμενες μέρες εξαγγέλλουν οι δυνάμεις της Αριστεράς, η ΓΣΣΕ, η ΑΔΕΔΥ, Σωματεία & Φορείς της χώρας.