Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΑΣ ( ας γνωριστουμε λοιποοον)


Στις 05 Αυγούστου 2010, η κατά 50,01% θυγατρική εταιρία της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. με την επωνυμία «DIAKINISIS PORT (CY) LIMITED», προχώρησε στη σύσταση νέας εμπορικής ετερόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «DIAKINISIS PORT ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.».

Το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας είναι η διενέργεια λιμενικών εργασιών που σχετίζονται με τη φόρτωση, εκφόρτωση και το χειρισμό των εμπορευματοκιβωτίων καθώς και τη μεταφορά τους σε περιοχές αποθήκευσης αυτών.

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: € 30.000,00

ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ %
DIAKINISIS PORT (CY) LIMITED 99 %
Nικόλαος Τσακάλωφ του Παύλου 1 %

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
DIAKINISIS PORT (CY) LIMITED

συνεχιζουμε

ΣΤΗΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ" ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ COSCO

Συνεργασία στρατηγικής σημασίας ΕΛΓΕΚΑ - COSCO

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 100% ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε.» ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. «LOGISTICS SERVICE HELLAS Α.Ε.» (LSH A.E.)

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ

ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΑ ΛΕΝΕ

οι παρακατω συνδεσμοι λενε μερικα απο τα παραπανω

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/cosco.html

πληροφοριες αναφερουν μια κατασταση που δεν εχει κανενα προηγουμενο στα εργατικα χρονικα της ελλαδας.

οι εργαζομενοι λαμβανουν ενημερωση με sms για το εαν εργαζονται οι αν εχουν repo μεχρι και 4 ωρες πριν την εναρξη της εργασιας.

φυσικα ουτε λογος για συζητηση η παραπονα οι απειλες για απολυση πανε κι ερχονται

δεν θα μπω στην διαδικασια των αμοιβων ξεροντας απο τωρα οτι θα κατηγορηθω για αναληθη στοιχεια και τοτε θα βρεθει εισαγγελεας για μενα.

ουτε θα ρωτησω ποσα ειναι τα ημερομισθια γιατι οι υπογραφες που ειναι απο κατω απο καθε μισθοδοσια δεν μπορει να με πεισει κανενας οτιδεν ειναι υπογραφες φοβου.

θα ρωτησω μονο δυνατα

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ 2 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ?

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια φίλε μου..... και σας παροτρύνω αύριο ημέρα Τετάρτη 9.00π.μ να συμπαρασταθούμε στους πρώην υπαλλήλους αυτούς της Διακίνησης .
Είναι γνωστό το ΄΄ αν πάρει φωτιά το σπίτι του διπλανού σε λίγο θα πάρει και το δικό μας΄΄... !!!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια πιστευω οτι ΠΡΕΠΕΙ και ΘΕΛΟΥΜΕ να πεταξουμε τους κινεζους στη θαλασσα.αυτους καθως και τους καρχαριες που λυμαινονται το λιμανι.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

CooLis είπε...

ΟΛΠ, ΟΛΘ και Περιφερειακοί Λιμένες:
Την προς τον σκοπό της πώλησης έως και του συνόλου των μετοχών των ΟΛΠ και ΟΛΘ, καθώς και των Περιφερειακών Λιμένων, κυριότητας του Δημοσίου, ανατίθεται στη δικηγορική εταιρία «ΑΛΕΞΙΟΥ – ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» το έργο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων ελληνικού δικαίου. Στη δικηγορική εταιρία «FRESHFIELDS BRUCKHAUS DERINGER LLP» το έργο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού δικαίου και στις εταιρίες «HPC Hamburg Port Consulting GmbH» και «Marnet Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία» το έργο του τεχνικού συμβούλου.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι και εγώ άκουσα κάτι για αύριο στις 9.00 το πρωί... στην Επιθεώρηση εργασίας του Πειραιά.
Κύριοι είμαστε μαζί σας.
Τέρμα στις εργασιακές σχέσεις του μεσαίωνα.......... και καλό είναι να παραβρεθούν και σωματεία του ΟΛΠ.
Καλά για εργαζόμενοι της Διακίνησης δε νομίζω..... ήδη έχουν τρομοκρατήσει τους ανθρώπους αυτούς σε σημείο που κάποιος θα έπρεπε να τους είχε ηχογραφήσει.
Διέρευσε πως πιάνανε έναν έναν στο γραφείο τους μετά από αυτό το συμβάν με τους απολυμένους συναδέλφους τους και τους ρωτάγανε αν κάνανε παρέα με αυτούς και τους λέγανε κακώς κάνατε παρέα και κάτι τέτοια τρελά.
Αν είναι δυνατόν... πάνω από 1000 εργαζόμενοι και να τρομοκρατούν το κόσμο έτσι.......
Αυτά να βλέπουν οι κυβερνώντες και μη και να ντρέπονται για τη κατάντια της χώρας .... και τα αποτελέσματα των πολιτικών τους παιχνιδιών.
Να κινητοποιηθούν και τα λοιπά κόμματα αλλιώς είναι και αυτά υπόλογα για αυτή τη κατάσταση.
Ντροπή...
ξευτίλα ....
αίσχος.....

Ανώνυμος είπε...

pantos to mono sigouro ine oti ka8e vdomada erxontai ksena kanalia kai silegoun plirofories gia ton meseona pou epikrati stin cosco ,afto egine kai simera ena kanali apo souidia,tous ta ipame opos akrivos epikratoun sta katexomena

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε εεε... ?
Το κλείνει το μαγαζί η Μπακογιάννη...
άντε να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα το κορίτσι με αυτή τη κρίση.... δε θα έχει να φάει...
αλλά ξέχασα .... θα την ταίζει ο άντρας της από τον ιδρώτα και την επικυνδυνότητα των 800 και βάλε εργαζομένων της Διακίνησης Α.Ε .
Με 30 χιλιάδες ευρώ μετοχικό κεφάλαιο πάντως αν πουλήσουμε τα μηχανάκια μας φτιάχνουμε και εμείς μία εταιρία δηλαδή ...?

Ανώνυμος είπε...

Ο κινεζικος κουμουνισμος δεν σηκωνει κατα πως φαινεται συνδικατα και εργατικα δικαιωματα.
Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ τη εχει να μας πει για το αδελφο κομμα που την πριμοδοτει κιολας.
Γιατι μεχρι τωρα δεν εχει κανει μια επερωτηση στην βουλη για το γκουλακ που υπαρχει στον ΠΕΙΡΑΙΑ?
Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

oceanos είπε...

Αν υποψιαστώ ότι ο γείτονας βγάζει βάρδιες για παρακολούθηση σχολίων θα κατουρηθούμε στα γέλια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ κωλοπαιδα δεν θα ερθουμε απ εκει και στην 1 προβλητα?

CooLis είπε...

Λιμάνι Πειραιά: Κινέζοι θέλουν ΟΛΠ, Γερμανοί έγιναν τεχνικοί σύμβουλοι...

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζει και ζεστένεται το πράμα κύριοι.......
Καταρχήν διέρευσε πως αρχίζει η εν λόγω εταιρεία να βάζει άτομα να παρακολουθείται ο σχολιασμός και ει δυνατόν ποιοι γράφουν τι .
Νομίζω πως ευχή όλων θα ήτανε να καλέσει ο εισαγγελλέας τους εγαζομένους πρωην και νυν προκειμένου να δώσουν και δώσουμε εξηγήσεις για τη προχειρότητα των εγκαταστάσεων και των συνθηκών εργασίας όπως και της επικινδυνότητας των εργαζομένων εκεί.

Το ότι είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και προσλαμβάνει κόσμο δε αποποιείται καμιάς ευθύνης έχει αυτή ή οι εργολάβοι από κάτω της ή ακόμη και και η Cosco.
Ίσα - ίσα που η Cosco θα πρέπει να προστατεύσει την επένδυσή της που έκανε στη χώρα μας με το να εποπτεύει συνεχώς τη Διακίνηση για τυχόν ατοπήματα.
Το ότι έχει αναλάβει τη διαχείριση του λιμανιού από τη Cosco η εν λόγω εταιρεία και έχει μία αυξημένη παραγωγικότητα σε σχέση με το 2010 της τάξης του +73% ....αυτό δε λέει τίποτα για μία ξένη εταιρεία που με μαθηματική ακρίβεια θα έχει εργαζόμενους εχθρούς όπως και φορείς λόγω της κακοδιαχείρισης της εν λόγω ελληνικής εταιρείας απέναντι στα εργασιακά θέματα, συνθήκες κ.λ.π.
Το ευήμερο κέρδος κανείς δε το ζήλεψε. Με τρομοκρατικές μεθόδους και εξοντωτικά ωράρια χωρίς ίχνος ανάπαυσης έφτασε το λιμάνι να έχει τρελή παραγωγικότητα. Όλα λοιπόν έχουνε την εξήγησή τους.

Με αφορμή λοιπόν τα τελευταία δημοσιεύματα για τις συνθήκες εργασίας και τις τελευταίες καταγγελλίες των εργαζομένων (σήμερα έγινε και άλλη μία καταγγελλία στο Πειραιά ) συγκάλεσε ο Διευθυντής της Διακίνησης Α.Ε Κος Ιωαννης Σοφιανόπουλος και μίλησε στους εργαζομένους της απογευματινής και της πρωινής αντίστοιχα βάρδιας και ευθαρσώς ρωτούσε τους εργαζόμενους για το ποιός δημοσιεύει και σχολιάζει αρνητικά κατά του ιδιου και της εταιρείας τις κατα τα άλλα άριστες συνθήκες εγασίας που προσφέρει η επιχείρηση που εργάζεται και ο ίδιος σε μία πολύ δύσκολη αγορά εργασίας αυτή τη στιγμή μη πω .... Ανύπαρκτη.
Ανασκουμπωθήκανε οι εργαζόμενοι και δεν απαντούσε κανένας.....
Αντ' αυτού έπρεπε να του απαντήσουνε ΄΄ πως γίνεται κύριε Σοφιανόπουλε σε μία εταιρεία 1500 και βάλε εργαζομένων , κατά τ'άλλα σοβαρή, να μην υπάρχει ένα σωματείο εργαζομένων ή έστω μία 5μελής συντονιστική επιτροπή που να συγκεντρώνει και να ανακοινώνει τα προβλήματα των εργαζομένων προς επίλυσής τους..... ???????????
Μονομερώς ξέρω και εγώ να κάνω επιχείρηση και μάλιστα αυτές τις εποχές με αύξηση +73%.... μη σου πω πως και λίγο είναι.

Έχει τελικά πολύ και περίσσιο φιλότιμο ο έλληνας εργαζόμενος.... κύριε Σοφιανόπουλε....!!!!!

Μήπως βάζετε και σε κίνδυνο τους εργολάβους που έχουν όλο αυτό το κόσμο να τρέχουν από επιθεώρηση σε επιθεώρηση και δε προλαβαίνουν να παρουσιάζονται από δω και κει ...κύριε Σοφιανόπουλε ???

Προτείνω να προσλάβεται και έναν εργολάβο ο οποίος θα εξουσιοδοτείται από τους άλλους εργολάβους για να τους εκπροσωπεί στις επιθεωρήσεις εγασίας .
Αυτουνού να του δίνεται και υπερωρίες δια νυχτερινή εργασία γιατί δε θα προλαβαίνει σε λίγο ο άνθρωπος να σας εκπροσωπεί.
Προτείνω επίσης κ. Σοφιανόπουλε να ξεκινήσετε να το ΄΄μαζεύετε΄΄ το θέμα και όχι να το ΄΄ξεχειλώνετε΄΄...... με προτάσεις τρομοκρατίας όπως΄΄ έχω δικαίωμα από αύριο να σας ΄΄πάω΄΄ στα 16 ημερομίσθια και όποιος θέλει να εργαστεί παραπάνω να το δηλώνει πλέον στον εργολάβο του ΄΄.... !!!!
Αλλά βέβαια... στα άτομα που προσλάβατε απευθείας σαν Διακίνηση δε το λέτε μιάς και έχουν υπογράψει σύμβαση για 21 ημερομίσθια .
Οπότε το ρατσισμό και διαχωρισμό των εργαζομένων μεταξύ τους τον ξεκινήσατε ο ίδιος κ. Σοφιανόπουλε..... !

Η τρομοκρατία ζει και βασιλεύει.........

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ρε παιδιά...
εντολές εκτελεί ο άνθρωπος....
Εκτός και αν είναι εν αγνοία της Διακίνησης όλα αυτά που συμβαίνουν..
εκτός και αν είναι εν αγνοία όλα αυτά της Cosco.....
οπότε θα πρέπει να λάβουνε τα μέτρα τους.....
Τώρα αν υπάρχει πρόθεση.... καήκανε !

Ανώνυμος είπε...

«ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε.»
ο Νταβατζής της Σ.Ε.Π
???

Ανώνυμος είπε...

Ξέραμε για τη χούντα του ΠΑΣΟΚ....
τώρα μάθαμε για τη χούντα της Διακίνησης ή του Σοφιανόπουλου... όπως θέλετε πείτε το .

CooLis είπε...

Τι να πεί κανείς, γιά το λιμάνι της διπλανής;
PCT:
Η συνεχής φροντίδα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η μέριμνα για τις οικογένειες τους, συνιστούν ένα τμήμα της αναγνώρισης της συμμετοχής τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.

oceanos είπε...

Αρχίσαμε και ξεφεύγουμε ή κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.elgeka.gr/page/default.asp?la=1&id=1885
``Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου,,
Τι είναι άραγε αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα πίσω από την Ανωνυμία μπορείς να λές πολλά τραγούδια για πολλούς και διαφόρους .
Καλό είναι να προσέχουμε με τις κουβέντες .....
Όταν όμως συνεχώς κάθε μέρα που περνά βγαίνουνε στη φόρα και νέα γεγονότα πως να ησυχάσεις...??
Πως να σταματήσεις να μιλάς για πράγματα που βγάζουν μάτι..??
πώώώώώςςςςς...... ????

Πώς να ησυχάσεις... ???

Ας βγεί ένας υπεύθυνος της εταιρείας και τα διαψεύδουμε...και τις συνθήκες εργασίας αλλά και την άσχημη πολιτική της εταιρείας που τρομοκρατεί τους εργαζομένους.
Όπως και δε μας ενδιαφέρει που πρόσκειτε ( τι ψηφίζει) ο κάθε εργαζόμενος ή τι άποψη έχει για τα δρώμενα...!!
Τι φαγητό γουστάρει ή τι γκόμενα γουστάρει... !!!
Ας βγούνε να τα διαψεύσουνε όλα αυτά και να παραδεχτούνε πως θέλουν μόνο σωστούς, έντιμους και παραγωγικούς εργαζόμενους.

Ανώνυμος είπε...

μας τρομοκρατησαν παλι εχτες, αφου εφυγα κατουρημενος απο τον φοβο μου,αισθανθηκα υποχρεωμενος απο τον λογο του και συγκρατηθηκα να μην τον ευχαριστησω δημοσια για το καλο που μας εχει κανει για το κοματι ψωμι που μας πεταει οταν η εταιρεια δινει αυξηση για το 2011 73% παγωγικοτητας και εμεις δεν παιρνουμε ουτε τα νομιμα τις Γ.Σ.Σ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ,διπλοβαρδιες για να γεμιζει η τσεπη τους . χειριστης PCT 1900-2000 στο κανονικο οχταωρο στα 21 ημερομισθια καθαρες αποδοχες,με βαρδιες και ρεπο που τα γνωριζουν 15 ημερες πριν. Χειριστης εργολαβου που δουλευει για την διακινηση α.ε 1300 με σαββατοκυριακα νυχτερινα και διπλοβαρδιες χωρις να ξερει ποτε εχει ρεπο αλλα το μαθαινει στις 14.00 το μεσημερι ανακληση του ρεπο επειδη μπηκε καραβι και κατεβα εκτακτα για νυχτερινη εργασια που την λαμβανουν ως απλο ημερομισθιο και βεβαιως δεν μιλαμε αν τους ενδιαφερει εαν εχεις κοιμηθει εαν εισαι με την οικογενια σου σε καποια υποχρεωση ,δουλευεις νυχτα κατεβα αυτο ακους και πρεπει να πω και ευχαριστω για ολα αυτα τα αγαθα που μας προσφερουν (χειρηστες τριων κατηγωριων μας εχουν κανει PCT διακινηση και τα μουλικα των εργολαβων). Και εχει το θρασος να λει οτι απο τοτε που ανελαβε εφτιαξε το λιμανι και εχει κανει τα καλητερα για εμας και για ανθρωπινες συνθηκες Να ευχαριστησουμε την ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ τωρα εχει σειρα το ΙΚΑ,το ΚΕΠΕΚ για εντατικους ελενχους και Η ΕΦΟΡΙΑ για διαφυγοντα κερδη των υπαληλων ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΕΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ για τα ενσημα των αργιων και των ρεπων. Δεν εχουν καταλαβει οτι το λιμανι δεν σηκωνει λαμογιες .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΚΟΜΗΔΕΣ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Kirie margari otan doulevame ston o.l.p se ergolavous.anasfalisti.xoris.zones.asfalias.xoris papoutsia.ergasias.me ena merokamato.sketo. pou isastan...apla trogate me xrisa koutalia..aftos lne o margaris o sindIkalistis tou kolou.

theodoros margaris είπε...

ανωνυμε των 12.47
μαλλον μπηκες μονο να βρισεις και οχι να διαβασεις και απλα να πεις την γνωμη σου
θα επρεπε κανονικα να ξερεις αφου επικαλεισαι τους παλιους εργολαβους και τις συνθηκες τι ακριβως ειχε γινει και σε ποιο επιπεδο και μαλιστα δευτεροβαθμιο !

και για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΤΛ και να ισχυριζεσαι οτι περνατε ενα σκετο μεροκαματο και να τελειωνεις ετσι τοτε μαλλον δεν εισαι απο αυτους που δουλευαν αλλα απο τους ΑΛΛΟΥΣ ξερεις εσυ ποιους !

Ανώνυμος είπε...

Etsi se volevi na les ke ego sou leo oti oxl mono douleva ala kaname ke tin douliasas to mono pou kanate stronate ta prota an to karavi an den ixe skala katevename emis i anasfalisti ixate tous mavrous me mia mpetonia ke ena xartokouti gia na klmaste erxosastan gia na klmaste oso gia sena pedi tou grafiou na min sta po.xaxa douleftaramou esiii

Ανώνυμος είπε...

κακως απαντας σε ρουφιανους ,ειναι ατομα που παιρνουν ρουφιανοεπιδοματα ,τα καλυτερα μηχανηματα ,τις καλυτερες βαρδιες και πιτσι πιτσι με τα αφεντικα , και δινουν τον κοσμο χωρις δευτερη σκεψη αστους να μιλανε μονοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά στο τέλος της πρωινής βάρδιας συνωστίζονται ποιός από τους ρουφιάνους θα πρωτομπεί μέσα στα γραφεία...
άσε που μερικοί έχουν και υπομονή να περιμένουν και κανά 20λεπτο προκειμένου να πουν αυτά που έχουν να πούνε.
Εγώ ξέρω πως αυτά που έχουν να πουν να τα λένε με τους συναδέλφους τους αλλά είναι σαν τους πολιτικούς που δε τολμάνε ούτε στο μπαλκόνι να μιλήσουνε πλέον μη πέσει καμιά ντομάτα και καμιά φάπα.
Πάντως χαίρομαι που μπαίνουν και λένε τη γνώμη τους εδω πέρα μιάς και τους ξέρουμε έξω για τα κατορθώματά τους.
Όση τσίπα βρήκε η διοίκηση, άλλη τόση βρήκανε αυτά τα ανδρείκελα που παρουσιάζονται και για συνάδελφοι.

Ανώνυμος είπε...

ωραιο το προγραμμα τελικα,αλλα δεν μας ειπατε ποιανου ιδεα ηταν αυτο, του υποτιθεμενου-εικονικου προϊσταμενου Αρταβανη Χρηστου,η του κυριου Μπακουρου Ευαγγελου;Δεν μας ειπατε τα ρεπο που αναγραφονται στο προγραμμα,οπως και οι βαρδιες των εργαζομενων ισχυουν και αν ισχυουν γιατι δεν ειναι σφραγισμενα απο την επιθεωρηση εργασιας Κερατσινιου;Γιατι συνεχιζονται τα sms μεχρι και δυο ωρες πριν την εναρξη της βαρδιας;Δηλαδη αν δεν εχει καραβια για την επομενη μερα,αυτοι που ειναι προγραμματισμενοι θα εργαζονται;Απο την στιγμη που δεν μπορειτε να προγραμματισετε την εργασια,τουλαχιστον προγραμματιστε τα ρεπο των εργαζομενων,για να κανουν και αυτοι τις δουλειες τους.Το καινουργιο ωραριο 11¨00 με 19¨00 ποιανου ιδεα ηταν; και πειτε μας αν εχετε δηλωσει αυτο το προγραμμα και την καινουργια βαρδια στην επιθεωρηση εργασιας; ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ PCT: γνωριζετε για το εικονικο προγραμμα-ρεπο των εργαζομενων και την καινουργια παρανομη βαρδια 11:00-19:00 της DIAKINISIS PORT αν ναι γιατι δεν την υιοθετειτε και για την PCT κυριε ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ; Ετσι σας βολευει ολους,να πλουτιζετε στις πλατες τον εργαζομενων και να καταπατατε εργασιακα δικαιωματα.

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται η επιθεωρηση εργασιας και βγαζουν εξω τον κοσμο για να μην φανε προστιμο,μιλανε για προγραμμα υπαρχει αν υπαρχει γιατι στελνετε SMS δυο ωρες πριν τις βαρδιες;οι κυριοι εργολαβοι [ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ,ΑΛΙΜΠΡΑΤΗΣ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ,ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ]γιατι τρομοκρατουν τον κοσμο η κατεβα τωρα για δουλεια η απολυεσαι,γιατι βαλατε τον κοσμο να υπογραψει για 16 ημερομισθια η οπως σας βολευει να την ονομαζετε εκ περιτροπης εργασια ενω ολοι δουλευουν παραπανω γιατι δε πληρωνετε τις υπερωριες γιατι δε πληρωνετε τις αργιες,τα νυχτερινα τις διπλοβαρδιες αν η cosco πληρωνει αυτα τα χρηματα τοτε η τα τρωει η DIAKINISIS PORT η οι κυριοι εργολαβοι.γιατι υπαρχει μισθολογικη διαφορα χειριστων Διακινισις εργολαβων εναντι χειριστων COSCO;Ειναι παρα πολυ απλο πανε σε καποιες αλλες τσεπες αντι τα χρηματα να φτασουν στο προσωπικο.ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ COSCO KAI THΣ DIAKINISIS PORT ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΕ VIDEO, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ.