Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Η ποινική δίωξη κατά του πρώην υπουργού και συμβούλου του Πρωθυπουργού, Γιάννη Κεφαλογιάννη, συνεχίζει να προβληματίζει του πολίτες του νομού Ρεθύμνου.

Μετά την κατάθεση των τεσσάρων αστυνομικών ότι ο κ. Κεφαλογιάννης προσπάθησε να τους πείσει να καταθέσουν στα δικαστήρια υπέρ χασισοκαλλιεργητή, η zougla.gr επικοινώνησε με τον εσωκομματικό αντίπαλο της κόρης του κ. Κεφαλογιάννη στα Χανιά, Κωστή Σχοινά και μας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Έπρεπε το απόστημα να σπάσει. Με το περιστατικό του Νοεμβρίου και ύστερα, με την εξέλιξη της έρευνας, σε κάθε επίπεδο, δημοσιογραφικό και δικαστικό, όλη η κοινωνία, μαζί κι εγώ, περιμέναμε να δούμε αποτελέσματα. Καταλαβαίνω ότι εξελίσσεται δικαστική έρευνα.»

- Πιστεύετε ότι υπήρξε πολιτική κάλυψη σε όλη αυτή την κατάσταση;

«Μία απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα θα ήτανε τελείως υποθετική και μόνο κακές υπηρεσίες θα προσέφερε. Εύχομαι και πιστεύω η έρευνα, όσων αφορά στα Ζωνιανά να ολοκληρωθεί και το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο και να βγουν αποτελέσματα. Ελπίζω με την ολοκλήρωση της έρευνας να μην προκύψει θέμα εμπλοκής πολιτικού προσώπου…».

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε την Πέμπτη κατά του πρώην υπουργού και συμβούλου του Πρωθυπουργού, Γιάννη Κεφαλογιάννη, από την Εισαγγελία Ρεθύμνου και αφορά στην πρόκληση τέλεσης πλημμελήματος και απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία.

Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου και συγκατηγορούμενος του Γιάννη Κεφαλογιάννη θα είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Αρκάδιος Σπανουδάκης.

Εκτυπώστε το Στείλτε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: