Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ? ? ?


ΑΠΟ ΤΟ PORT NET



Ζημίες μικρότερες των αρχικών εκτιμήσεων που είχαν προκαλέσει και την αντίδραση του ΟΛΠ με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα εμφανίζει ο Οργανισμός σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε προ ολίγου. Ειδικότερα πέραν των στοιχείων που αναφέρονται στα της κίνησης το αποτέλεσμα του 1ου εξαμήνου 2008 μετά την αφαίρεση του φόρου (αναβαλλόμενου) συγκρατείται στα -€4,3εκ. από -€5,0εκ. στο 1ο τρίμηνο ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα του Οργανισμού τα οποία ανέρχονται σε €29εκ.στις 30-6-2008 από €49εκ. στις 31-12-2007 περιορίστηκαν από την δραστική μείωση των εσόδων και από την ενίσχυση των επενδύσεων. Συνολικά, μείωση κατά 21,6% στα έξοδα της περιόδου εμφανίζεται εξαιτίας της αποχής του προσωπικού από υπερωρίες και Σαββατοκύριακα, ενώ οριακή μείωση σημειώθηκε και στα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα της περιόδου εξαιτίας μικρής υποχώρησης των εσόδων κεφαλαίων.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις λόγω της στάσης των λιμενεργατών η αρνητική πορεία του Οργανισμού το 2008 καθίσταται μη αναστρέψιμη με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τον ίδιο τον Οργανισμό όσο και για τις συναφείς με την λειτουργία του λιμανιού εταιρίες και την Εθνική Οικονομία γενικότερα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΑΝΤΖΕΡ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΜΑΝΑΝΤΖΕΡ ΤΟΥ ΟΛΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΟΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.