Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ


τις τελευταιες μερες ζουμε μια κατασταση που μονο παραλογη μπορει να την χαρακτηρισει κανεις
και εαν ολα δουλευουν η προσπαθουν τουλαχιστον αυτο οφειλεται μονο στις φιλοτιμες προσπαθειες που καταβαλουν ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι στην νεα προβλητα ο καθενας απο την σκοπια του.
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ηρθε η ωρα να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους.
και εξηγουμαι

ποιος ηταν αυτος ο ιθυνων νους που εστειλε χειριστες να ανεβουν σε νεα μηχανηματα που δεν ηξεραν ουτε πως ανοιγουν τα τερματικα ? ποιος ηταν ο ιθυνων νους που δεν φροντισε αυτα τα παιδια να μαθουν τα στοιχειωδη ?


ποιος ηταν ο ιθυνων νους που φροντισε ενω ηξερε την ημερομηνια μεταφορας να μην εχει τρεξει το εργο σε ορισμενα τουλαχιστον ζητηματα λειτουργικοτητας ΝΕΡΟ ας πουμε !

ποιος ηταν ο ιθυνων νους που νομιζε οτι χωρουσαν 200 σε χωρο για 100 και επρεπε να στοιβαχτουν σαν ζωα για να αφησουν χωρο για συναλασσομενους ?

και τελος ποιος ηταν ο ιθυνων νους πισω απο την λογικη του οτι ενα πλοιο με 90 container( με το ισχυων προγραμα που δεν τρεχει και το ξερουμε) μπορει να τελειωσει σε μια βαρδια με τον κινητο γερανο.
και μαλιστα στην ωρα του.

το οτι καταβαλονται φιλοτιμες προσπαθειες απο τους εργαζομενους δεν σημαινει οτι πρεπει να τους κατσικωθειτε και στον σβερκο

επισης ας ειναι λιγο σοβαροτερος αυτος ο ιθυνων νους και ας αφησει τα μεγαλα σχεδια γιατι απ οτι φαινεται δεν ειναι ικανος να λυσει ουτε τα μικρα

που εχει και βλεψεις τρομαρα του !

υ.γ το φιλοτιμο μας περισευει το χιουμορ μας τελειωσε

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ποιός είναι αυτός ο "ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ";

Στη προβλήτα 1 Η Γ/Γ 1 έκανε 8 κινήσεις σε 88 λεπτά. δηλ: 11888
Τυχαίο;;; Δεν νομίζω.

Ο "ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ"; πίσω απ όλα.

Ανώνυμος είπε...

"ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ"
" ΣΑΚΗΣ" ?
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ?
ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΥΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗ. ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

...ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΡΙΜΑ...
...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ:''ΕΠΙΠΕΔΟοοο'' !!!

CooLis είπε...

...ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
'ΙΧΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ'' ΜΕ IQ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΕΛΑΤΕ ΓΛΥΦΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΠΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΗ