Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα αναρτήσετε τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ?????? Αντε να δούμε ποιούς θα ψηφίσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα οκεανέ,
Συνάδελφε αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά , σε εκτιμώ για όλα αυτά που γράφεις εδώ μέσα καθώς σε διαβάζω και βρίσκω πάντα ενδιαφέροντα αυτά που ανεβάζεις.
θα σε παρακαλούσα λοιπόν ,επειδή βλέπω όπως και πολλοί συνάδελφοι τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο "τσαρδί μας" και τελικά σε κάνουν να αναζητάς την αλήθεια πίσω από τα πρόσωπα και τις λέξεις , να κάνεις αν βέβαια θέλεις ένα σχόλιο προσωπικά δικό σου .
Δεν θέλω να μου πεις τι θα ψηφίσεις η κάτι τέτοιο , την αλήθεια απλά θέλω που βλέπεις.Αν θέλεις. Ευχαριστώ , Μ

oceanos είπε...

Κάποιοι ξέρετε ότι είμαι υποψήφιος με το ενωτικό (ενιαίο =απάτη που έχει γράψει κάποιος άπειρες φορές)και δεν το θεωρώ τίμιο να γράφω ή να αναρτώ δημοσιεύσεις που κάποιοι θα τις εκλάβουν και θα με κατηγορήσουν (ως συνήθως ανώνυμα)για γκαιμπελική προπαγάνδα ή απόπειρα ύπουλης καθοδήγησης.
Αυτό πάντως που θα πρέπει να μας βάζει στην πρίζα και να μην κοιμόμαστε ήσυχοι ( που δεν πιστεύω να κοιμάτε κανείς ήσυχος) είναι οι θατσερικές ιδιωτικοποιήσεις που τρέχει με χίλια η συμμορία του Πελτέ ,του Μπόμπου και του Κουνέλη.
Για τις εκλογές θα τα πούμε από την Παρασκευή και μετά καθώς και τι έγινε και τι υπάρχει μπροστά και πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα όψιμων και νεόκοπων υποψηφίων συνδικαλιστών.Τα λόγια είναι εύκολα αλλά όταν φτάνουμε στο δια ταύτα και πρέπει να κάνουμε απολογισμό έργων και τότε το γιούχα και το φτύσιμο πάει σύννεφο ένα συγγνώμη δεν φτάνει για απάντηση στο γιατί τα (ξανα)σκατώσαμε.
Το λέει και η διαφήμιση : καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Το ίδιο κακό είναι και το :ρουφάμε (γενικώς)και τα λέμε.