Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουν οι συνδικαλιστές μας να βοηθήσουν τον κλάδο... Πάντως εδώ και χρόνια είμαστε έρμαιοι των γεγονότων και απ' ότι φαίνεται θα είμαστε για πολλά ακόμα. ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ' ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΦΑΜΑΦΑΡΕΣ

oceanos είπε...

κ. καβάφης

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις

Ανώνυμος είπε...

Ο Καβάφης καλά τα λέει φίλε ωκεανέ, οι συνδικαλιστές δεν τα λένε και όσοι τους περιτριγυρίζουν μπας και γλείψουν κανένα κοκαλάκι. Όσο για τον 5.11 δεν λέει και τίποτα ψέματα, και μάλλον οι συνδικαλιστές ξευτιλίζονται καθημερινός με την απαξίωση που έχει το σωματείο από την διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

με όλα αυτά που ανεχόμαστε σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα των παππούδων και τον πατεράδων μας που σαν λιμενεργάτες έδωσαν αγώνες για να κερδίσουνε όλα αυτά που εμείς τώρα τα χάνουμε χωρίς καμιά αντίσταση. Και πέστε μου τι να ψηφίσουμε;; τι θα αλλάξει;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ!!
ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΝΕΟΥΣ) ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.....? ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ.ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ρε ποια σωματεία;; ελάτε να πάμε κεντρικά και αν τα κάνουμε λαμπόγιαλο, αμαν πια με τους ψευτοκυριλέδες. Γραμματέα σε βγάλανε για να κάνεις τσαμπουκάδες αλλά εσύ μόνο μεζεδάκι και κρασάκι είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΠΟ
ΣΤΟ ΝΕΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

πες τε αποτελέσματα ψηφοφορίας