Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ανασύνθεση του προεδρείου της Ένωσης Λιμενεργατών



Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακηρύχθηκε νέο προεδρείο της Ένωσης Λιμενεργατών. Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Νουχουτίδης, παραιτήθηκε από τη θέση τού λόγω συνταξιοδότησης στο τέλος του έτους. Στη θέση του Προέδρου εκλέχθηκε ο συνάδελφος Νίκος Γεωργίου (μέχρι τώρα Γενικός Γραμματέας), στη θέση του Γενικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο συνάδελφος Γιώργος Γώγος (μέχρι τώρα Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας) και στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, ο συνάδελφος Γιώργος Κελαϊδής. Στη θέση του Αντιπροέδρου παραμένει ο συνάδελφος Σταμάτης Κουλούρας όπως και στη θέση του Ταμία παραμένει ο συνάδελφος Γιάννης Τσαλήμογλου.
Ευχόμαστε καλή σύνταξη στο συνάδελφο Γιώργο Νουχουτίδη και τον ευχαριστούμε για τη συνεισφορά του στον κλάδο. Παράλληλα ευχόμαστε στο νέο προεδρείο καλή δύναμη  και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του.

www.dockers.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σύνταξη στον Νουχουτίδη .
Τον ευχαριστούμε παλιοί και νέοι λιμενεργάτες για την αποτυχημένοι προεδρεία
Και την πολιτική που έπαιξε για να μας φέρει σε αυτήν την κατάσταση .
Επίσης καλή πορεία στον ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
Ίσως είναι ο μοναδικός που κατάφερε μέσα σε 3.5 χρόνια πουλώντας αρχικά τους πρώτους συμβασιούχους να αναρριχηθεί στα ψηλά . ΩΡΑΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ.
ΑΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.........

Ανώνυμος είπε...

κύριοι,
οι εργάτες όταν στις εκλογές έδωσαν την ψήφο τους στο απερχόμενο προεδρίο , δεν γνωριζαν ότι σε έναν χρόνο θα είχαμε νέο πρόεδρο και νέο γραμματέα (να βάλει ο θεός το χέρι του δηλαδή).
Ο κ.Νουχουτίδης τότε ,στις εκλογές, αναφερόταν ότι θα έφευγε το 2013 και δεν είχε ποτέ μιλήσει για το τέλος του 2010. Παραταύτα έχει το κάθε δικαίωμα σαν εργαζόμενος που θίγονται τα συνταξιοδοτικά του να αποχωρίσει για να μην χάσει από τις αλλαγές .
Προσωπικά του εύχομαι να παράσει καλά από εδώ και πέρα και να φάει την συνταξή του όπως θέλει.
Το ζήτημα είναι όμως ότι κανείς μας και το επαναλαμβάνω κανείς μας δεν ψήφισε το κ. Γεωργίου για πρόεδρο του Σωματείου (αν και προσωπικά τον θεωρώ ικανό) και τον κ. Γώγο για Γ.Γραμματέα , τον πλέον κ.ΑΔΟΥΛΕΥΤΟ, ο οποίος είναι λέει ικανός γιατί μιλάει 2 γλώσσες, δεν βρέθηκε ρε Νίκο Γεωργίου άλλος εργάτης με ικανότητες για την θέση?
Ο κ.Γώγος , για να μάθουν και οι νέοι την ιστορία , είναι αυτός που ενώ έκανε δικαστήρια επί δικαστηρίων για να μπει στο λιμάνι όντας συμβασιούχος και σήμερα δεν θέλει καν να ακούσει για αυτά όταν οι συνάδελφοι νέοι ζητούν από κοινού την κινητοποίηση στο θέμα των ίδιων επιδομάτων.
Τέλος θέλω να αναφερθώ στον σύμβουλο κ.Κολοτουμπα και για όσα είπε για τον κ.Γώγο πριν 1 μήνα στον Αγ.Γιωργη. Κολοτούμπα σε περιμένουν οι συναδελφοι σου να τους εξηγησεις γιατί ψήφισες τον Γώγο που κατηγορείς για γραμματέα.
Οσο για το πούλημα που αναφέρει ο συνάδελφος από πάνω δυστηχώς το έχουμε ζήσει στο πετσί μας.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλή σας χρονιά συνάδελφοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεύτερη τούμπα του κωλοτούμπα.
Κότα κάνε κοκοκο.
Μάγκας ο κοντός

Ανώνυμος είπε...

POIOS EINAI RE MAGKES O KOLOTOYMPAS???PEITE ONOMA ...STON A,GEWRGI DEN EXEI ERTHEI KANENAS ...AAAA KAI KATI ALLO ,MAGKES AFTOYS PSIFISATE ME 230 PSIFOYS STOYS 330 KAI KALO EINAI NA TA LEME KAI MPROSTA TOYS OXI MONO APO EDW ANWNIMA....

Ανώνυμος είπε...

YPARXI ENAS STO TEXNIKO FILARAKI KAPION STON AI GIORGI POU MPORI ISOS NA MILISI (XRISTOFOROS)ALA DEN PISTEVO MIN PETATE MONO STON GRAMATEA PETRES PALAIOI SIMVASIOUXOI KAI PITE GIA TIS MISTIKES EPAFES POU IXATE ME TON ELOGO KURIO .KAI ISOS FTAIH DEN TA LETE OMOS OLA GIATI KAI ESIS 18 MINES KRIMENOUS SAS IXAN MONO LIGI DOULEVAN TOTE MIN PSAXNETE VROMAH H TOTE EPOXI

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΗΝΕΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥΤΙΔΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ.ΕΧΟΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ !!!
ΠΑΕΙΣ Η' ΔΕ ΠΑΕΙΣ;
ΚοΚοΚοΚοΚο..........

CooLis είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΟΡΤΕΣ.
(ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ?
Ο ΑΥΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΩΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΑ
ΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΞΕΒΡΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΧΤΙΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ @@@@@
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re aderfia den mporw na katalabw poios einai o kolotoympas...(xristoforos einai o kafetzis)peite onoma giati egw eimai ligo asxetos ...gia na eimai ligo psiliasmenos ama erthei ston ai.giorgi........KALH XRONIA SE OLA T"ADERFIA!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα παει στο συμβουλιο του ολπ?... να παεω εγω? ε ψ κοιτα ακου που σου λεω...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

TEΛΙΚΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡ@@@ΔΙΑ....ΚΟΝΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΗ ΤΙΠΟΤΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα σε ολους.. καλη χρονια με υγεια και ευτυχια...και καλη συνταξη στον προεδρο και να θυμαται οτι την εχει κλεψει απο τους λιμενεργατες την συνταξη που πηρε....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑΡΙΧΗΣΗ Ο ΓΩΓΟΣ! ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ. ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ.... ΙΔΩΜΕΝ