Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia na anebazete video sto blog kaloi eisaste !!!!!!!!!!!sthn poreia den eidame kanenan sas giati....apergia apo ton kanape!!!!
kai egw mporw na katsw spiti alla den......valte vinteo mono...den peirazei

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτικός χρόνος τελειώνει για όλους και εάν δεν συμβεί κάτι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα φοβόμαστε ότι οι «ραβδοφόροι» θα πολλαπλασιαστούν σε όλη την Ελλάδα. Μόνο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ (κατά τ' άλλα) ΠΟΛΙΤΕΣ"

ΟΞΩ Η ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!

oceanos είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

gia na anebazete video sto blog kaloi eisaste !!!!!!!!!!!sthn poreia den eidame kanenan sas giati....apergia apo ton kanape!!!!
kai egw mporw na katsw spiti alla den......valte vinteo mono...den peirazei

16 Δεκεμβρίου 2010 12:14 π.μ.


Μην γίνεσαι άδικος.
Και οι τρεις του blog εκεί είμασταν.

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις αυτος ηταν καλος ανθρωπος ο πιο καλος πολιτικος την πληρωσε κριμα

Ανώνυμος είπε...

den to lew gia sas tou blog milaw se sas epeidi xerw oti to blog to blepoune polu ....kanapedatoi

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

μπορει να εχει μπειμπιφεις αλλα δεν παυει να ειναι και αυτος στο ιδιο συναφι...ειναι και αυτος εν μερη υπευθυνος για την καταντια της χωρας μας. Ευτυχως παντως που δεν βγηκε ο γουρνοκεφαλος ο Παγκακος ...ακομα θα μαζευανε ξυγκια και σκατα απο το δρομο !!!

Ανώνυμος είπε...

κουρεμα ο παπανδρεου με τη γυναικουλα του και την κορουλα του 700 ευρω στο ψυχικο φυσικα και ρωταω το ελικοδρομιο του ολπ λειτουργει αραγε η θα φυγει απο το καστρι????

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=223044&cid=6

Ανώνυμος είπε...

aytos einai poy jepoylise thn olympic kai yparxoyn ayth thn stigmh peripoy 1000 atoma poy den exoyn parei akoma thn metatajh toys kai teleivse kai to epidvma toy OEAD kai pinane gia ayton ton karagkiozh ...kala dan epa8e kai tipota 4 mpoynies oles kai oles

Ανώνυμος είπε...

μμμμμμ!!!! μου ανοιξε η ορεξη....

CooLis είπε...

Τη μετοχοποίηση του δημοσίου, των οργανισμών και των υπηρεσιών του. Αυτό που ζητούν επισταμένα οι συντελεστές του σχεδίου εκποίησης της χώρας είναι όχι μόνο η διάθεση του πακέτου των μετοχών που κατέχει το δημόσιο, αλλά και η δημιουργία εταιριών χαρτοφυλακίου στις οποίες θα ανατεθεί η διαχείριση δημόσιων οργανισμών, υποδομών και παρεχομένων υπηρεσιών.

Τυπικό παράδειγμα η ανακοινωθείσα από την κυβέρνηση εταιρεία χαρτοφυλακίου (holding) που θα αναλάβει τα λιμάνια του Πειραιά, της Ελευσίνας, του Λαυρίου και της Ραφήνας. Οι εταιρείες αυτές διεθνώς στήνονται για δυο λόγους:

* Πρώτον, επιτρέπουν την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης και αξιοποίησης υποδομών, οργανισμών και έργων με μόνη την παραχώρηση ενός πακέτου μετοχών σε ιδιώτες με συμφωνίες συχνά κάτω από το τραπέζι.

* Δεύτερον, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των πιο κερδοσκοπικών κεφαλαίων διεθνώς, που αποβλέπουν σε μια γρήγορη μπάζα παίζοντας με την χρηματιστική αξία της επένδυσης και όχι με το όποιο τυχόν επιχειρηματικό κέρδος. Η πράξη έχει αποδείξει ότι οι εταιρείες αυτές, μαζί με τις υπεράκτιες εταιρείες (off shore), είναι οι καλύτεροι τρόποι ξεπλύματος πολιτικού και μη χρήματος διεθνώς. Ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε μορφή επένδυσης.

Στις υπερχρεωμένες χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής εταιρείες Ηolding, μέσω των οποίων το κράτος εγγυάται τα κέρδη των ιδιωτών επενδυτών, χτίζονται νοσοκομεία, σχολεία, δρόμοι, αεροδρόμια, λιμάνια κ.ο.κ.

Άλλωστε αυτό είναι το περιεχόμενο της στρατηγικής συμφωνίας με την Κίνα, η οποία δεν ήρθε να επενδύσει, ούτε καν σε υποδομές. Ήρθε να εξασφαλίσει διευκολύνσεις σε υπάρχουσες υποδομές - λιμάνια, οδικές μεταφορές, σιδηρόδρομος - προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταφορά των εμπορευμάτων της στην καρδιά της ευρωζώνης. Η χώρα με τη συμφωνία αυτή εκχωρεί τις βασικές της υποδομές για να γίνει μεταπράτης της διεθνούς κίνησης εμπορευμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Έεεεεεετσι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν καταληστέψει την χώρα! Έχουν διαλύσει την κοινωνία! Έχουν ξεπουλήσει κάθε τι ελληνικό,έχουν πετάξει τις ζωές μας στα σκουπίδια, μας οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση! Μας υποδουλώνουν στα κέφια, βιομηχάνων, Γερμανών, Τούρκων,Αμερικάνων και δεν ξέρω κι εγώ ποιου αλλου! Έχουν αποβλακώσει τη μισή Ελλάδα, την άλλη την έκαναν τσιφλίκι τους! Έτσι όπως πάνε τα πράγματα και με την πόρωση που έχουν κάποιοι με τα κόμματα,άλλοι επειδή τα παίρνουν και το βουλώνουν ή προπαγανδίζουν,άλλοι γιατί δεν ξέρουν καν τον λόγο, θα μας οδηγήσουν σε τραγικές καταστάσεις μέχρι και εμφύλιο! Κι εμείς θα κάτσουμε να τους προσκυνάμε? Αυτοί που επιτέθηκαν στον Χατζηγάκη, ήταν σιγουρα καθοδηγούμενοι, αλλά κάποια στιγμή, αυθόρμητα όλοι θα πρέπει να τους πλακώσουμε στο ξύλο γιατί πολύ απλά μας έχουν γραμμένους! Όλους! Πράσινους, κόκκινους, κίτρινους, μπλε...Γιατί μας θεωρούν κατώτερους, ζώα και δεν ξέρω τι άλλο! Δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από το να τους αναγκάσουμε να ξεκουμπιστούν!Να πάρουν τα κλεμμένα και να μεταναστεύσουν !Ας γίνει αβέβαιη η ζωή τους όπως η δική μας! Ας φοβούνται κι αυτοί για το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους! Αυτό που τους αξίζει είναι ο χειρότερος εξευτελισμός όπως αυτοί ξεφτιλίζουν τις ζωές μας, τις προσωπικότητες μας!
ΡΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ορκιζομαι στον τριαδικο θεο που πιστευω οτι αν πετυχω τον παγκαλο θα τον στειλω αυτον και τον φρουρο του μαζι στο κατ να θυμαται για παντα το ξυλο που εφαγε. γαμω τον αντιθεο τους ολοι τους

Ανώνυμος είπε...

ωραιο ποσταρετε το ας αναλογιστουν μερικοι μερικοι..

Οι ηλίθιοι και εργατικοί

Όταν ρωτήθηκε ο Γερμανός στρατηγός Kurt von Hammerstein, με ποια κριτήρια στρατολογούσε τους αξιωματικούς του, έδωσε (όπως αναφέρει σε πρόσφατο βιβλίο του ο επίσης Γερμανός συγγραφέας Hans Magnus Enzensberger), την εξής απάντηση: «Τους κατατάσσω σε τέσσερις κατηγορίες. Στους ευφυείς, στους εργατικούς, στους ηλίθιους και στους......
τεμπέληδες. Οι ιδιότητες αυτές συνήθως εμφανίζονται ανά δυο, στο ίδιο πρόσωπο. Άλλοι δηλαδή είναι ευφυείς και εργατικοί. Αυτοί πρέπει να τοποθετούνται σε επιτελικές θέσεις. Οι επόμενοι είναι οι ανόητοι, και συγχρόνως τεμπέληδες. Αποτελούν το 90% του όλου στρατεύματος, και είναι προορισμένοι για όλες τις εργασίες ρουτίνας. Αυτός που είναι ευφυής, και συγχρόνως τεμπέλης, είναι κατάλληλος για τις πιο υψηλές ηγετικές θέσεις, επειδή διαθέτει την πνευματική διαύγεια και τη νευρική ηρεμία που απαιτούνται, για τη λήψη δύσκολων αποφάσεων. Όμως, προσοχή σε αυτόν που είναι συγχρόνως εργατικός και ηλίθιος. Αυτός, μόνο καταστροφές προκαλεί πάντα!

Όπως αναφέρει Αμερικανός αλεξιπτωτιστής που είχε πέσει σε αγγλικό έδαφος, ακόμη και Άγγλοι αξιωματικοί, εν καιρώ πολέμου, είχαν αναρτήσει στα γραφεία τους αυτό το κείμενο, μεταφρασμένο στη γλώσσα τους.

Ανώνυμος είπε...

η προεδραρα μας καβαντζοσε την συνταξαρα της ,πηρε και την εφαπαξαρα της και μην τον ειδατε τον παναγη.
Τωρα καθηστε κοροιδακια με τρεις και εξηντα να κανετε πορειες στο συνταγμα.
Μονο ρε παιδι μου τρια χρονια για την επαναστατικη γυμναστικη που μας εκαναν δεν πρεπει να ακουσουμε ενα
συγνωμη.

Ανώνυμος είπε...

OXI ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!τισου φταιει ο φρουρος του τερατος?
εξαλλου ο παγκαλος ειναι αρκετος για να ξεθυμανει ολος ο κοσμος!!!

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε μαγκες

http://greeknation.blogspot.com/2010/12/blog-post_114.html

Ανώνυμος είπε...

ας ενωθουμε επιτελους και οι μανιατες και οι κρητικοι σ αυτο το λιμανι να μην βαραμε χωρια ρε ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΑΣ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΖΟΝΑΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ, ΑΣ ΑΝΕΒΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

// Στο σπίτι του κινέζου πρέσβη έφαγε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γ. Διαμαντίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο. Το ενδιαφέρον της Κίνας για τον Πειραιά παραμένει εξαιρετικά ζωηρό.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ..... ΥΓ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

giati varesate kanena?
ektos to pouli sas

Ανώνυμος είπε...

sto pouli to mualo sou esu anomalaraaaa!!!