Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

ΟΛΠ:Στις 3 Ιουνίου θα ανοίξουν οι τεχνικές και οι οικονομικές προσφορές.
28/5/2008

- Απερρρίφθη η ένσταση της Cosco από το ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ

Απέρριψε, σήμερα το απόγευμα, η διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ την ένσταση που έχει καταθέσει η Cosco σε βάρος της κοινοπραξίας Hutschison-Alapis για τον διεθνή διαγωνισμό του ΟΛΠ.
Πιο συγκεκριμένα, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης που εξέτασε την ένσταση και έκανε απορριπτική εισήγηση προς το ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ, η διοίκηση υιοθέτησε την πρόταση.
Στη συνέχεια, αύριο Πέμπτη ή μεθαύριο Παρασκευή, θα κληθούν οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών να προσέλθουν στα γραφεία του ΟΛΠ, όπου θα τους ανακοινωθεί η απόφαση για την ένσταση. Την άλλη εβδομάδα, 3 Ιουνίου θα ανοίξουν οι τεχνικές και οι οικονομικές προσφορές. Οι οικονομικές προσφορές αναμένεται να ξεπεράσουν το ένας δισεκατομμύριο ευρώ.
Ακολούθως το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. θα ενημερωθεί, θα συνεδριάσει και θα ανακηρύξει τον ανάδοχο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι τον Ιούλιο.
Το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας προβλέπει διαπραγματεύσεις μεταξύ ΟΛΠ και αναδόχου προκειμένου μέχρι το τέλος του 2008 να πέσουν οι υπογραφές στη σύμβαση παραχώρησης.
Και όλα αυτά εν μέσω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

marinews

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η κυβερνηση με την δυστηχια που εφερε στον ελληνικο λαο ισως μεχρι το τελος καλοκαιριου να εχει ξεκουμπιστει και μπωρει να γλυτωσουμε
και την πωληση της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
Εαν ξεραμε τη μας περιμενε απο αυτον τον χοντρομαλακα πρωθυπουργο και τους
υπολοιπους μαφιοζους που εχει για παρεα καλυτερα ηταν να μεταναστευαμε στην
ΑΛΒΑΝΙΑ γιατι εκει τουλαχιστον δεν θα
νοιωθαμε τοσο μαλακες μονο και μονο γιατι οι πολιτικοι εκει σεβονται τον πολιτη.Αποδειξη η παραιτηση του
υπουργου αμυνας τους οταν εγινε το ατυχημα στο στρατο τους.
Εδω λιγο ευθηξια να ειχε ο πρωθυπουργος και βλεποντας πως καταντησε τους ΕΛΛΗΝΕΣ επρεπε να ειχε απο καιρο μεταναστευση προς αλλη χωρα.

Ανώνυμος είπε...

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις :

1. Καλό θα ήταν να προσέχουμε το τρόπο με τον οποίο γράφουμε όλοι μας. Η κριτική είναι αναγκαία και απαραίτητη, αλλά οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί αφενός προκαλούν, αφετέρου αποδυναμώνουν την όποια κριτική.

2. Δεν έχω καταλάβει καλά. Δε γουστάρουμε να πουλήσουμε καθόλου ή διαφωνούμε για το στυλ που πουλά ο ένας και ο άλλος. Και το λέω αυτό διότι δεν είδα κανέναν να βάλει τις φωνές όταν ξεπουλήθηκε το υπόγειο γκαράζ μπροστά από τη Παγόδα. Ούτε είδα κανέναν να βάλει θέμα για την ιδιωτική εταιρεία που κάνει λάσιγνκ τόσα χρόνια στο ΣΕΜΠΟ.

3. Για την ιστορία το θέμα που αναδημοσιεύετε σήμερα το είχε μια μέρα πριν το theseanation.
Αργείτε παιδιά, αργείτε.....
Έτσι θα κάνουμε την επανάσταση ;

oceanos είπε...

ΣΩΣΤΟΣ