Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Όλα τα στάδια για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στον ΟΛΠ
9/5/2008

Στις 15.00 σήμερα λήγει η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν προσφορές για τον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ. Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο κτίριο του οργανισμού, για αυτούς που θα προσέλθουν. Οι πληροφορίες θέλουν την Cosco από την Κίνα και τη Hutchison από το Χονγκ Κονγκ να καταθέτουν προσφορές.
.Οι φάκελοι των δικαιολογητικών θα ανοίξουν τη Δευτέρα και θα εξετασθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης σε διαδοχικές συνεδριάσεις. Στη συνέχεια η Επιτροπή θα συντάξει πρακτικό αξιολόγησης και τα καταθέσει στο Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. Αφού εγκριθεί το πρακτικό τότε η Επιτροπή θα ανοίξει τις τεχνικές και οικονομικές προσφορές.
Ακολούθως το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. θα ενημερωθεί, θα συνεδριάσει και θα ανακηρύξει τον ανάδοχο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι τον Ιούλιο.
Το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας προβλέπει διαπραγματεύσεις μεταξύ ΟΛΠ και αναδόχου προκειμένου μέχρι το τέλος του 2008 να πέσουν οι υπογραφές στη σύμβαση παραχώρησης.
Και όλα αυτά εν μέσω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Από το marinews

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ SITES. ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ. ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

oceanos είπε...

Η ανάρτηση αυτή έγινε για να καταλάβουν όλοι ότι στην απίθανη περίπτωση που βρεθεί πλειοδότης δεν σταματάει η ιστορία .Έχουμε πορεία ακόμα και όσο περνάει ο χρόνος είναι καλύτερα για μας.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι κλάδοι που έχουν ή θα κάνουν απεργία, βρίσκονται με κάποιο τρόπο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (το πιο πρόσφατο τα αυτοκίνητα δημοσίας) Πώς έχουν καταφέρει να κουκουλώνουν τα πάντα σε οτι αφορά το λιμάνι, εκτός πολύ μικρων εξαιρέσεων, δεν το καταλαβαίνω! Καμμία συζήτηση εφ' όλης της ύλης στην τηλεόραση με άμμεσα εμπλεκόμενους, γιατί? Κάντε κάτι, πρέπει να μάθει ο κόσμος, ειναι σημαντικό να μάθει. Επιτέλους 129 μέρες σε χαμηλούς τόνους, δεν καταλαβαίνετε οτι δεν ιδρώνει το αυτί τους.... νισάφι