Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ένταση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα μη απεργών λιμενεργατών άρχισε να ξεφορτώνει πλοίο που μετέφερε λεμόνια και έγινε αντιληπτή από απεργούς, που έσπευσαν να τους σταματήσουν.

Οι απεργοί ισχυρίζονται αφενός ότι επρόκειτο για απεργοσπάστες που έδρασαν υπό την προτροπή της διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε., και μάλιστα χωρίς στην προκειμένη περίπτωση να πληρούν όλες τις απαραίτητες για την εκφόρτωση του πλοίου ειδικότητες, ότι «προσπάθησαν να καταστρατηγήσουν την ειδικότητα των σημειωτών» και ότι χειρίζονταν μηχανήματα χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα διπλώματα.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mwre den ftaite eseis. oi vlakes sthn kyvernhsh ftaine pou den sas petane sthn thalassa.
twra vevaia na dw poios tha sas petaksei prwtos, autoi h' emeis o epixeirhmatikos kosmos pou mas exete kyriolektika gonatisei me thn apergia sas.
tha erthei kai gia sas h wra...koprites.

Ανώνυμος είπε...

Βλάκα μάθε να γράφεις ελληνικά.
Αλβανέ επιχειρηματία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΑΚΡΙΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ,ΓΙΆΥΤΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ; ΑΠΟΨΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 0+0=3

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio to ksexasa, 6 mhnes leukh apergia kai ekantontades containers mplokarismena mhnes, me ta karavia na mhn pianoun limani den exoume gonatisei...alvavos tha gineis esy megale kai xeirotera otan tha se exei katasparaksei o kitrinos pyretos..
kante tous mages oso mporeis akoma, erxetai h wra sas.arketa sas anexthkame. btw goustarw na grafw greeklish kai esy na kaneis thn apergioula sou syndikalisth tou kerata, neollhna malea!ai sixtir pia!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει να με βρίζουνε γιατί διορθώνω τα λάθη μου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά !!! τι επιχειρηματίας και πράσινα άλογα !! ο τύπος είναι δοτός, είναι στημένος και ξέρουμε κάποιοι πολύ καλά ποιός είναι!!!
Ανακάλυψε και αυτός όπως και κάποιοι όμοιοι του ποιό είναι το κακό σημερα !!!
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !!!
Όλοι οι άλλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους. Κυβέρνηση , Υπουργοί, Διοικήσεις κλπ.
Πολύ καλή δουλειά δεν λέω:
Υποκλοπές, πυρκαγιές, ακρίβεια, κουμπάροι και καρτέλ, siemens, ΟΤΕ, ξεπουλήματα, Ζαχόπουλοι, Μαγγίνας,Βγενόπουλος,Σουφλιάς, και ,και,και,........
Αντί λοιπόν να εκφράσει τα παράπονα του ο κύριος εκεί που πρέπει τα χώνει και καλά σε μας τους κοπρίτες όπως μας λέει...
Και αφού είμαστε κοπρίτες ρε φίλε πως είναι δυνατόν να κάναμε τόση ζημιά στην οικονομία??
Πώς είναι δυνατόν να έχουμε διμιουργήσει τόδα προβλήματα??
Αλλά το ξέρετε πολύ καλά όλοι σας τσιράκια !!!
Χωρίς τους εργαζόμενους στα λιμάνια είσαστε όλοι σας νεκροί!!!
Τωρα δε που θα έρθουν οι Κινέζοι φίλοι σας και θα εξυπηρετούν τα δικά τους προϊόντα και θα σας γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους για να μην πω κάπου αλλού ,να δούμε τι θα κάνετε κύριοι "επιχειρηματίες".
Και όταν θα σας αυξάνουν τα τιμολόγια όποτε αυτοί γουστάρουν τότε να δούμε τι θα κάνετε ρε μάγκες !!!
Άντε να δούμε τη μαγκιά σας εκεί και !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΩΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ..
Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.
ΚΑΤΑ TA ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ FORUM ΣΑΣ.
ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟΣ.

oceanos είπε...

Μακάρι να το μάθει όλος ο κόσμος και ας μας κράζουν και ας μας βρίζουν .Για τα καραγκιοζιλίκια όμως της κυβέρνησης που ουσιαστικά χωρίς λόγο έκανε τα λιμάνια μπουρδέλο για να δούμε τι θα πείτε.