Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο για τον Βουλγαράκη

.Στις εκλογές του 81 όταν ο κ. Ράλλης στις ομιλίες του ανέφερε το όνομα του αντιπάλου του Ανδρέα Παπανδρέου, το ακροατήριο έκανε «ου», και αυτός τους μάλωνε, τους έλεγε «δε θέλω ου». Στο βίντεο αυτό η ΔΑΠ βωμολοχεί αισχρά κατά της ΠΑΣΠ και ο κ. Βουλγαράκης χαμογελά με ικανοποίηση!

Να’ μαστε σοβαροί. Ο Βουλγαράκης δεν υπόκειται σε σοβαρή κριτική. Δεν υπάρχει τιποτε πολιτικό για να κρίνεις (παρόμοια κατηγορία με Αβραμόπουλο). Η θητεία του στο Δημοσίας Τάξης (τα σκιτσάκια για τις υποκλοπές μόνον ως νούμερο του Μητσικώστα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις - τα φιλιά και οι ανταλαγές δώρων με τους αρχηγούς στην αποχώρηση ενδεικτικά της αναγούλας που αυτός θεωρεί πολιτική) ανταμοίφθηκε με την τοποθέτηση του επικεφαλής του πολιτισμού (καημένε πολιτισμέ, τι Βενιζέλοι, Καραμανλήδες, Βουλγαράκηδες έχουν περάσει από πάνω σου..).
2007: Ελλάδα - Πολιτισμός - Βουλγαράκης. Αυτό είμαστε.
Το φιλμάκι με την συγκέντρωση της ΔΑΠ είναι αυτό που εκφράζει απολύτως το μεγαλείο και την ποιότητα του πολιτικού ογκόλιθου Βουλγαράκη. Αυτό ήταν από παλιά, αυτό παρέμεινε, εκεί τελειώνει.
ΜΗΔΕΝ.

Δεν με ενόχλησε καθόλου η στάση του στη συγκέντρωση της ΔΑΠ. Έχω περάσει από πολύ άγριες εποχές στα φοιτητικά αμφιθέατρα και δεν εντυπωσιάστηκα - έχω δει πολύ χειρότερα, από πολύ καλύτερους.

Θα συμφωνήσω με τον Aleko, όμως, που τον κατατάσσει στην κατηγορία Αβραμόπουλου. Κατά τη γνώμη μου είναι και χειρότερος, αφού ο Αβραμόπουλος κάααααατι κάνει - ο Βουλγαράκης απολύτως τίποτα.Τον ξέρω προσωπικά και γνωρίζω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος (και συμπαθής, επίσης). Αυτό, βέβαια, με κάνει να κρίνω την απραξία του και την επιφανειακή του προσέγγιση ακόμα πιο αυστηρά!

Στον κ. Βουλγαράκη μπορεί να ταιριάζουν οι μορφωμένοι ΔΑΠιτες του με τα μεστά και πλήρη πολιτικών νοημάτων συνθηματα τους.
Δεν ταιριάζει στην χώρα όμως η οποία μπορεί και με λιγότερους κανίβαλλους και δεν χρειάζεται να γελάει κανείς σαν ηλιθιος απλά και μόνο επειδή ο κανίβαλλος είναι ψηφοφόρος μας κ. ΜΗΔΕΝΙΚΑΚΗ.
Οπως ξέρεις το βίντεο αυτό θα το φας στην μάπα προεκλογικά από τους αντιπάλους σου και νομίζω ότι θα σου αξίζει

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=nRBo1EdO40c


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΩΚΕΑΝΕ ΕΙΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

oceanos είπε...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

εαν αυτος ο αλητης ειναι υπουργος φανταζεσται τη περιμενει στο μελλον να παθει αυτη η αμοιρη χωρα

Ανώνυμος είπε...

aresei ston kyrio ypoyrgo na akoyei gia gamisia.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί τη επίπεδο υπουργών έχουμε?
Πάντως ως ψηφοφόρος της Ν.Δ λυπ/αμε
αφάνταστα για το κατάντημα του κυρίου
Βουλγαράκη.
Αυτοι ειναι οι φοιτητές που θα στελεχώσουν αυριο τα κοματικα ποστα της ΝΔ
ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα ενός πολιτικού.
Σκατά στα μούτρα μου που τους ψήφισα.

Ανώνυμος είπε...

(Η απόλυτη ξεφτίλα ενός πολιτικού.
Σκατά στα μούτρα μου που τους ψήφισα).ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΙ ΜΗ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
(aresei ston kyrio ypoyrgo na akoyei gia gamisia.)ΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ (ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΤΙ ΛΕΞΕΙ)

παρα λιγο αεριτης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lXjmGES3ndQ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΙ "ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΕΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ λιγο καιρο οχι με λογια αλλα με στοιχεια θα αποδειχθει ο πιο μιζαδορος της παρεας.Το εξοχικο στην Αραχωβα γιατι το πουλησε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΑΠ.ΝΔΦΚ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΗΛΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΦΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τον παρεξηγήσατε τον υπουργό μας .Ο άνθρωπος δουλεύει για ένα μεροκάματο (δείτε με τι δυσκολία και κόπο το βγάζει)


http://www.youtube.com/watch?v=Omoow0AnGbE

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Βουλγαράκης βρήκε τρόπο για να μειωθούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια το καλοκαίρι: αντί για πετρέλαιο, τα πλοία θα καίνε... ηλιέλαιο!