Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Συμμετοχή σε εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων, αμύθητη περιουσία, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, ένας ακόμη σεμνός και ταπεινός της Κυβέρνησης Καραμανλή.


Ο άνθρωπος ξεκίνησε ταπεινά και διακριτικά από τα χαμηλά. Από απλός Οννεδίτης, αφισοκολλητής, μετά πέρασε στην Προεδρία της ΟΝΝΕΔ, η οποία ως συνήθως αποτελεί εφαλτήριο για την είσοδο στην Βουλή. Όπως ο Μεϊμαράκης, ως παλαιός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ πέρασε τα σκαλιά της Βουλής κι εγκαταστάθηκε σε αυτήν, έτσι και ο Βουλγαράκης ως μετέπειτα Πρόεδρος, σεμνά και ταπεινά εισήλθε στον …ιερό Ναό της Βουλής.

Ε, να μην ασχοληθεί και με εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων;

Σήμερα, ο ψηλός κ. Βουλγαράκης, δεν ξέρει τι έχει!!! Από τους πλουσιότερους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι και αυτός ένας από τους …εθνοπατέρες μας. Η δε γυναίκα του, ως συμβολαιογράφος κάνει χρυσές δουλειές με τν μονή Βατοπεδίου και τα συμβόλαια που συνάπτει μεταξύ δημοσίου και…καλογήρων!!!

«Όχι, δεν πήρε ούτε ένα ευρώ η σύζυγός μου», φωνάζει ο κ. Βουλγαράκης, «γιατί όταν το ένα συμβαλλόμενο μέρος είναι το δημόσιο, ο συμβολαιογράφος δεν αμείβεται» (!!!).

Ξεχνά όμως ο …ψεύτης κ. Βουλγαράκης να πει ότι τα λεφτά του ο συμβολαιογράφος μπορεί να μην τα εισπράττει από το δημόσιο, όμως τα εισπράττει από το έτερο συμβαλλόμενο μέρος, στην προκειμένη περίπτωση από την Μονή Βατοπεδίου!!!
Και πάμπλουτος και ψεύτης οκ. Βουλγαράκης.

Στις προσεχείς ημέρες θα παρουσιάσουμε αποκλειστική συνέντευξη του κ. Βουλγαράκη, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, συνέντευξη που έδωσε στον Μάκη Βραχιολίδη, όταν ακόμη ήταν …άγουρος, σεμνός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κι ετοιμαζόταν για τα…μεγάλα άλματα του σήμερα. Κι αυτό, για να συγκρίνουμε διαφορά ήθους και ύφους ενός …πρωτο-εισαγόμενου βουλευτή από ενός…κωλοπετσωμένου όπως κατάντησε σήμερα ο κ. Βουλγαράκης…

Από το:http://www.press-bank.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: