Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Κερδοφόρος ο ΟΛΠ χάρει…

Κερδοφόρος ο ΟΛΠ χάρει…
27/03/09 08:58

Κερδοφόρος ο ΟΛΠ χάρει…

Τα στοιχεία που χθες εξετάστηκαν στο δ.σ. του Οργανισμού και σήμερα δημοσιοποιούνται επίσημα στις χρηματιστηριακές αρχές εμφανίζουν τον ΟΛΠ με κέρδη.

Το γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο μετά από δεκαπεντάμηνο κινητοποιήσεων ούτε βέβαια και το γεγονός ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ουσιαστικά, που απείχαν από υπερωριακή απασχόληση και εργασίες Σαββατοκύριακού έβαλαν πλάτη στις κανονικές βάρδιες τους για να σηκώσουν τον Οργανισμό που και αυτός όπως και όλα σχεδόν τα λιμάνια παγκοσμίως βρέθηκαν στη δύνη της διεθνούς κρίσης ιδίως στο δεύτερο εξάμηνο του 2008.

Αν σήμερα που οι εργαζόμενοι έχουν αναγγείλει ουσιαστικά τη διακοπή των κινητοποιήσεων επιχειρηθεί ανάλυση της στάσης που τήρησαν πρέπει να τους αναγνωριστεί ότι η κινητοποίηση ήταν ευρωπαϊκού χαρακτήρα, εξαιρετικά συμπαγής παρά τις προσπάθειες να δημιουργηθεί ρήγμα και ουσιαστικά στερούμενη πολιτικής υποστήριξης η οποία όμως ήρθε αργότερα. Πολύ αργότερα και μάλιστα για να «δρέψει» καρπούς που δεν της ανήκαν.

Το σίγουρο είναι οι εργαζόμενοι με δική τους βούληση απαρνήθηκαν τις υπερωρίες και τα επιδόματα για τα οποία μάλιστα είχαν κατηγορηθεί «άγρια» από προηγούμενες ηγεσίες του ΥΕΝΑΝΠ που έκαναν λόγο για «ρετιρέ» μισθών και απολαβών «ελαφρά τη καρδία» και μάλιστα για ανθρώπους που καθημερινά «παίζουν» τη ζωή τους «κορόνα- γράμματα» σε εγκαταστάσεις που μόνη της η κυβέρνηση συνομολόγησε ότι θα χρειαζόταν ένας μεγάλος λιμενικός διαχειριστής για να «σηκώσει» το βάρος των απαιτούμενων επενδύσεων.
http://www.theseanation.gr

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανενα απο τα κομματα δεν μπορει να καπηλευτει τον αγωνα που καναμε επι 16 μηνες.
Ειδικα αυτοι που αρεσκονται να λεγονται σοσιαλιστες επαιξαν κατ εμε
το πιο βρωμικο παιχνιδι.
Η σταση τους στη συζητηση κατα την καταθεση του νομου στην βουλη [σταση ποντιου πιλατου] ηταν σταση τοσο τελειως θολη που ακομα και οι ιδιοι
οταν μιλουσαν για επαναδιαπραγματευση της συμβασης
δεν ηξεραν σε πια σημεια θα την κανουν'
Ας δουν λοιπον πολλοι συναδελφοι
πιο κομμα ειναι τελικα προεκταση του αλλου και στις ερχομενες εκλογες εαν θελουν μπορουν να δωσουν τη πρεπουσα απαντηση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΟ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΦΕΡΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΔΩ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΜΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙ ΣΤΗ Γ14 .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΙΩΝ

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΜΥΛΕ ΜΟΥ ΓΑΜΩ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο βαγγελης μου που ειναι?

Ανώνυμος είπε...

RE ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΕ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΚΙΝΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΑΕ ΜΑΝΑΝΤΖΕΡ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΓΩ, ΣΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ,
ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ 12 ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ.
ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ Γ9 ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΜΑΞΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΟΡΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου λιμενεργάτες,
Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τις σκέψεις σας, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας. Διακρίνω μια απογοήτευση στα λεγόμενα σας και πιστεύω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Κάνατε έναν μεγάλο αγώνα, αλλά τέτοιοι αγώνες για τόσο σοβαρά θέματα, πιστεύω ότι δεν φέρνουν τόσο ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί το κίνημα ΣΗΜΕΡΑ δεν είναι τόσο ΜΑΖΙΚΟ και τόσο ΔΥΝΑΤΟ για να ‘ χει τόσο ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Διαβάζω ότι βρίζετε το προεδρείο σας ή το Δ.Σ. και σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να είναι ‘’πουλημένοι’’ κάποιοι, που ξημεροβραδιάζονται στο λιμάνι κάθε μέρα, που είχαν σα στόχο ζωής το καλό του λιμανιού, που…, που… ,που… Σε λίγες μέρες, στη Γ.Σ. σας, πριν τους ‘’κράξετε’’, αναλογιστείτε τις ευθύνες του καθενός σας ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Δηλαδή, πόσοι από σας στις τελευταίες εκλογές, του Σεπτέμβρη του 2007, ψηφίσατε Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ, τα 2 μεγάλα κόμματα που ευθύνονται αποκλειστικά για το σημερινό χάλι και την κατάσταση που ζούμε (λέω μόνο για αυτά τα 2 κόμματα γιατί αυτά έχουμε δει να κυβερνάνε, όποτε αυτά κρίνουμε),γιατί και το ΠΑΣΟΚ άνοιξε το δρόμο για τις ιδιωτικοποιήσεις, τα ξεπουλήματα και όλα αυτά τα αντεργατικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια που περνάνε σήμερα, σκεφτείτε πόσοι από σας πήρατε μέρος σαν παρουσία, ας πω μόνο στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, την κορυφαία εργατική συγκέντρωση, ακόμα και πέρυσι, ενώ ‘’έκαιγαν’’ τα θέματα στο λιμάνι,. Όταν λοιπόν πάνε σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις 2.000,3.000 ή και 5.000 το πολύ εργαζόμενοι, ενώ την ίδια ώρα η παραλιακή είχε πήξει από αυτοκίνητα, οι ταβέρνες από κόσμο και όλοι οι υπόλοιποι ήταν στους αγρούς να μαζεύουν άνθη για να φτιάξουν το πρωτομαγιάτικο στεφάνι!!! Ακόμη, ενώ ξέρουμε ότι οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι νόμιμοι τοκογλύφοι και οι στυλοβάτες αυτού του συστήματος, πόσοι από σας, από μας όλους ,τρέχουμε να δανειστούμε χωρίς σοβαρό λόγο, έτσι για να πάρουμε καινούργιο αμάξι, τζιπ ας πούμε, που είναι και της μόδας;
Είναι πολλά και όλα έχουν τη σημασία τους, πιστεύω. Θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια πολιτική μετά το ’74, ας πούμε, που όλος ο κόσμος ήταν στα πεζοδρόμια και οι συσχετισμοί δυνάμεων ήταν τελείως διαφορετικοί;
ΠΡΕΠΕΙ ν’ αγωνιζόμαστε σήμερα, σίγουρα, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε και ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πετύχουμε πολλά και μεγάλα πράγματα. Και πιστεύω, ακόμη, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ δεν πάει χαμένος και το μεγαλύτερο κέρδος ξέρετε ποιο θάναι; Να μάθουμε στα παιδιά μας να διεκδικούν, να προβληματίζονται και ν’ αγωνίζονται, για να πετύχουν πιο πολλά από μας και να ζήσουν καλύτερα. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, με νέες μορφές και σε όλα τα επίπεδα!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!
«…..για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή……»
Μια φίλη

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τη φίλη πιο πάνω.
Όποτε είχαμε πορεία για την πώληση του ΟΛΠ, δε μαζευόμασταν παραπάνω από 400-500 άτομα. Από ένα οργανισμό που δουλεύουν 1600, δηλ. 2 στους 3, πήγαιναν μονίμως για καφέ, ψώνια, δεύτερη δουλειά, υποχρεώσεις κτλ.
Παιδιά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Δε θα μας λύσει το πρόβλημα κανένα προεδρείο, κανένας συνδικαλιστής όσο δεν υπάρχουν: ουσιαστική συμμετοχή σε πορείες, ουσιαστικός διάλογος με συναδέλφους στη δουλειά, ουσιαστικές και ρεαλιστικές προτάσεις για τις επόμενες κινήσεις.
Μην ξεχνάμε ότι κερδίσαμε πολύ χρόνο με τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις. Μπήκαμε σε άλλη φάση, ο "εχθρός" άλλαξε τακτική, πρέπει ν'αλλάξουμε κι εμείς!
Ας δούμε τι προτάσεις θα πέσουν στο τραπέζι και θα κρίνουμε ανάλογα. Αλλά είναι βασικό να κρίνουμε και όχι να φωνάζουμε για να δημιουργούμε εντυπώσεις και ν'αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο. Τέρμα οι κομματικής προέλευσης "ιδέες"!

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφωνισω μαζι σου μονο στο οτι πρεπει να μαθουν τα παιδια μας να διεκδικουν παρα πανω απο οτι κερδισαμε εμεις.ΤΩΡΑ συγκεκριμενα
ειμαστε σε μια φαση που ολο υποχωρουμε δες π,χ τις συμβασεις μας,το οκταωρο παει στραφει και αυτο,
ενοικιαζωμενους εργαζωμενους και τοσα αλλα,.Ειμαστε τελικα η γεννια που εχασε τα πιο πολλα εργατικα δικαιωματα και δυστηχως τα παιδια μας πρεπει να παλεψουν παλι γι αυτα που ειχαμε βρει εμεις απο τους πιο παλιους και που δεν ειμαστε αξιοι να τα διαφυλαξουμε
Τωρα για τα δυο κομματα εξουσιας εχει δικιο ο πρωτος σχολιαστης οτι ειναι προεκταση το ενα του αλλου.
Στην ουσια σε εναν αγωνα που κλεινει 15 μηνες,
συγκεκριμενος πολιτικος φορεας που μας υποστηρηξε απ την αρχη ηταν μονο ο συνασπισμος.
Το λεω αυτο γιατι καποια στιγμη πρεπει ολοι μας να βγαζουμε και πολιτικα συμπερασματα.

mia gnosth upallilos είπε...

H ΟΜΥΛΕ συνάδελφοι λιμενεργάτες έχει μια πορεία έντιμων και νικηφόρων ΑΓΩΝΩΝ.Γι αυτό την εμπιστεύονται όλοι οι υπάλληλοι(Τεχνικοί,Διοικητικοί,Χειριστές).
Στα κορυφαία θέματα που αντιμετωπίζουμεέχει σταθερή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ αναπροσαρμόζει την ΤΑΚΤΙΚΗ ανασυγκροτεί τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ στόχος να προσδιορίζει τις εξελίξεις και ΟΧΙ να σύρεται από τις εξελίξεις.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.Όσο για τα πουλήματα που αναφέρεται ορισμένοι σας καταννοώ κρίνεται από την ΟΦΕ και τον εργολάβο συνταξιούχο Πρόεδρο.ΟΛΟΙ δεν είναι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους εγιναν τα πραγματα εδω μεσα πιο ανθρωπινα και ειπα να γραψω και γω καποιες σκεψεις μου. Παρακαλουθω πολυ καιρο και το μπλογκ αυτο αλλα και πολυ καιρο πριν τους αγωνες σας γιατι παντα με ενδιεφεραν τα κοινα. Θαυμαζα απο μακρια αλλα και καποιες φορες απο κοντα τη δυναμικη το παθος των λιμενεργατων οταν δεχοσασταν ολες τις επιθεσεις αρκετα χρονια τωρα.Το τελευταιο διαστημα παρακολουθωντας ολα αυτα που γραφατε εδω μεσα εχασα δυστυχως αυτη την εικονα. Απ οτι καταλαβα μαλλον καποιοι εντεχνα προσπαθουν απο τα μεσα να σας βαλουν στη διαδικασια να χαλασετε την ενοτητα σας με στοχο κα σας κατακερματισουν.Ημουνα σε εναν εργασιακο χωρο που τα περασαμε αυτα και μεσα απο τετοιες διαδικασιες τα χασαμε ολα. Απολυθηκα και γω και8 αλλοι συναδελφοι και τωρα προσπαθω παλι να ορθοποδησω.Ασχολουμε εντονα με τα κοινα ( το ξαναειπα και πιο πανω) συμμετεχω σε δρασεις σωματειων φοιτητων μαθητων οποτε υπαρχουν, οπως παραδειγμα αυτες της νεολαιας το Δεκεμβρη και εχω καποια πειρα για το τι προσπαθουν καποιοι να κανουν και σε σας. Ρηγματα στα σωματεια και στους αγωνες θελουν να σας κανουν. και μετα διαλυμενους να σας δωσουν τη χαριστικη βολη.Απ ολα αυτα που εχω διαβασει εδω αυτες τις μερες καταλαβαινω οτι σημερα ειναι απαραιτητο επιτακτικα οσο ποτε αλλοτε να επανακαθορισετε τη σταση σας να ανασυναχθητε και να ξεκινησετε μεχρι να φτασετε στο στοχο σας.
Ενας φιλος απο τον ιδιωτικο τομεα που με βλεπετε στις πορειες σας.
ΥΓ προσεχετε τι γραφετε

Ανώνυμος είπε...

Μην κρινεις απο τα γραφομενα μερικων
ανεγκεφαλων φιλε μου ενα κλαδο.
Δες μονο οτι οι λιμενεργατες ,τεχνικοι,υπαλληλοι,βρισκονται σ εναν διαρκη αγωνα 16 μηνες.
Για δε τους λιμενεργατες ενετρεξε σε
τη δηλωσεις προεβαινε ενας απο τους
πιο στυγερους και ανεκδιηγητους ύπουργους που περασε απο το υπουργιο
εμπορικης ναυτηλιας [ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ]

Ανώνυμος είπε...

τις ξερω τις δηλωσεις αυτου του ανεγκεφαλου υπουργου. απο τοτε παρακλολουθω το τι γινεται στα λιμανια γιατι ασχολουμουνα με τα ναυτιλιακα. τα ξερω πολυ καλα ολα οσα εχει περασει ο κλαδος σας και ειμαι περηφανος που ειμαι Πειραιωτης και υπαρχει τετοια δυναμικη στο χωρο σας.μην αφησετε να σας καπηλευτουν κομματικα καποιοι. παλεψτε μεσα απο το συνδικατο σας ολοι ενωμενοι με κοινους στοχους και δρασεις

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ.......... ΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ? ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΠΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΚΟ ΚΤΛ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ?ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ? ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ? ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ?ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ?ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΗΞΑΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ?ΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΑΚΟΜΑ? ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ...

Ε Ν Ο Τ Η Τ Α

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΜΕΝΟΙ...ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δεν ειμαστε μονο εμεις οι αγωνιστες του κλαδου.Για φανταστητε και καποιους εκει στα κεντρικα με 1000 ευρο το μηνα επι 16 μηνες.
Αυτοι για ποσο θα αντεξουν ακομα?
Οι δικοι μας οι νεοπροσλυφθεντες με 600 ευρο ποσο θα αντεξουν?
ΑΣ σκεφτουμε και εμεις οι παλαιοτεροι λιμενεργατες αυτον το κοσμο και υπαρχουν και αλλες μορφες
αγωνα χωρις να εξαντλισουμε και τους αλλους συναδελφους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕ ΜΑΝΑΝΖΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΣΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΙΤΗΣ Α ΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ
ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ
Υ.Γ ΤΑ ΠΑΧΥΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

εμεις οι καινουριοι με τα 600 ευρω ειμαστε που θελουμε να συνεχιστουν οι κινητιποιησεις γιατι ξερουμε οτι μονο τωρα υπαρχει περιπτωση να κερδισουμε κατι και οχι αμα κανουμε πισω ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ 600 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παιδιά! Ενότητα-ενότητα-ενότητα! Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πίσω. Έτσι κι αλλιώς δώσαμε "ψήφο εμπιστοσύνης" στο Προεδρείο μας (και πολύ καλά κάναμε) ώστε να χειριστεί από εδώ και πέρα τις όποιου είδους κινητοποιήσεις. Αν και είμαι καινούργιος συνάδελφος και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα του κλάδου από το παρελθόν, ένα έχω να πώ: Το Προεδρείο και γενικά το ΔΣ του Σωματείου μας χειρίζεται πολύ καλά και αρκετά αποτελεσματικά το θέμα μέχρι τώρα.
Βασικό είναι ότι μου εμπνέουν εμπιστοσύνη σαν άτομα (έντιμοι) αλλά και σαν συλλογικότητα εφαρμόζουν διαδικασίες σοβαρές και έχουν στρατηγική για την επίτευξη του στόχου.

Ανώνυμος είπε...

Κατανοώ την αγωνία πολλών ότιο τώρα έγινε νόμος και δεν έχει επιστροφή ΑΛΛΑ δε μπορώ να το βάλω κάτω. Δε μπορώ να δεχτώ ότι θα κάνουμε πίσω. Κοντά στο Προεδρείο όλοι μαζί και να στηρίξουμε τις προτάσεις του. Μέχρι τώρα, δεν έχει δείξει σημάδια κόπωσης ή ηττοπάθειας.

Ανώνυμος είπε...

αναπροσαρμογη των δεδομενων συναδελφοι θελουμε, μαζι με την ΟΜΥΛΕ
ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .