Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ CHINA TOWN


Και με την κυβερνητική "βούλα" το πρώτο εμπορικό και κερδοφόρο λιμάνι της χώρας μετατράπηκε σε China Town, και τώρα ο....ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
Γιατί 151 κύριοι βολευτές της Ν.Δ που με τις φαρδιές, πλατιές υπογραφές σας δώσατε, ή μάλλον, χαρίσατε για περίπου 40 χρόνια τον ΣΕΜΠΟ Ν.Ικονιου, στην Κινεζική COSCO, o ΘΕΟΣ θα μας χρειασθεί όταν, οσονούπω, διαπιστώσουμε οτι εκτός από την μη καταβολή φόρο, οι "μάγκες" Κινέζοι θα πλημμυρίσουν, όχι μόνο την ελληνική αγορά, με μαιμούδες προιόντα αλλά και τις ευρωπαικές, τότε να δουμε πόσα "απίδια πιάνει ο σάκος", ενώ ο εκάστοτε "τσάρος" της οικονομίας θα τρέχει και δεν θα φτάνει.
Επίσης, να σας δούμε όταν οι Κινέζοι, που μετά την υπογραφή σας είναι τα νέα "αφεντικά" τού εισαγόμενου και εξαγόμενου, δια θαλάσσης εμπορίου, εγκαταστήσουν τούς δικούς τους "φρουρούς", όχι μόνο στον ΣΕΜΠΟ, αλλά και πέριξ αυτού.
Και μην μου πείτε, κύριοι βολευτές, ότι δεν ξέρετε τον διεθνή νόμο, ISPS CODE, για την ασφάλεια πλοίων και λιμένων, που τώρα αρχίζει να εφαρμόζει η χώρα μας?
Γιατί, αν το ακούσω και αυτό από εσάς, τότε, θα....πεθάνω που έλεγε και ο ΛΑΚΗΣ.

Θανος Λαμπροπουλος


Από το peiratikoreportaz.blogspot

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι βουλευτές φίλε μου,που ψήφισαν υπέρ είναι149.Κατά 131,παρών 1.Απόντες ήταν 19 βουλευτές.
Ζητάω απεγνωσμένα τόσες ημέρες μιαν εξήγηση ωσ προς την αλαγή του αποτελέσματος της ψηφοφορίας,με δεδομένο ότι αυτές οι 19 ψήφοι θα ήταν κατά,αφού οι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν όλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

kontos είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΤΟΥΣ 19 ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ 8Α ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΙ8ΑΡΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙ.....Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ 8Α ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΩ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ 8Α ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΨΟΛ.......................ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 2ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΙΦΗΖΟΥΝ.


ΓΙ" ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

ΚΟΝΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. Ο ΕΒΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ. Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΟΓΑΛΟ ΣΤΟΝ ESPRESSO ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΡΟΟΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ....
ΡΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.......
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.....
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΜΗΝΕΣ ΕΝΟΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.