Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Μετά από 38 χρόνια, τα τανκς μπήκαν στην Βουλή...
Θα 'θελα να 'ξερα τι γιορτάζουμε σήμερα...
Την επέτειο του Πολυτεχνείου;

Γιατί την γιορτάζουμε; Ειδικά σήμερα, ειδικά φέτος...
Μόλις χτες, 255 βουλευτές της Ελληνικής ας πούμε Δημοκρατίας, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Μεταφορών, τον Πρόεδρο της Νεολαίας της ΕΠΕΝ.

Την θυμάστε την ΕΠΕΝ; Ήταν το κόμμα που είχε ιδρύσει μέσα από την φυλακή ο Γιώργος Παπαδόπουλος, το θυμάστε αυτό;
Το θυμούνται αυτό οι 255 που του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους;
Αν δεν το θυμούνται ας διαβάσουν καμιά εφημερίδα.

Η Καθημερινή ας πούμε, που τώρα είναι Παπαδήμος και τα μυαλά στα κάγκελα, έγραφε στις 14/10/07:
"Ο Βορίδης εμφανίστηκε στον ακροδεξιό χώρο λίγο πριν από το 1980. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Βορίδης εκλέγεται πρόεδρος της νεολαίας ΕΠΕΝ (το κόμμα που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος το 1983 από τον Κορυδαλλό)... Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, στις 15 Μαρτίου 1985, ο Μ. Βορίδης διαγράφεται από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής λόγω της ακροδεξιάς του δράσης (...). Μερικούς μήνες μετά, ο διαγραμμένος, επικεφαλής ομάδας "ΕΠΕΝιτών" πολιόρκησε τη Νομική με τσεκούρια και σιδηρολοστούς.



Το 1994 ο Μ. Βορίδης ιδρύει το "Ελληνικό Μέτωπο", ενώ λίγο μετά εκδίδει την εφημερίδα "Ελληνικές Γραμμές". Στο κόμμα μετέχουν η νεοφασιστική ΕΝΕΚ, αλλά και πολλά στελέχη της ΕΠΕΝ. Αγαπημένος του στόχος οι μετανάστες, κυρίως οι Αλβανοί (...).
Στις 18 Οκτωβρίου 1997, ο Λεπέν αναγνώρισε το "Ελληνικό Μέτωπο". Το 2005, λίγο πριν το "Ελληνικό Μέτωπο" προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Βορίδης έκανε επίδειξη της ισχύος του φέροντας τον Λεπέν στην Αθήνα για να παραστεί στο γάμο του. Κουμπάρος στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του κ. Βορίδη ένας άλλος Γάλλος ακροδεξιός, ο αντιπρόεδρος του Front National, ο Καρλ Λανγκ".



2 Μαΐου 1985. Ο νεαρός Μάκης Βορίδης με το αυτοσχέδιο τσεκούρι ανά χείρας, στην οδό Ακαδημίας
Δείτε εδώ τι έγραφε στην Ελευθεροτυπία ο Τάσος Κωστόπουλος, ο άνθρωπος που τράβηξε αυτή την φωτογραφία, που πρωτοδημοσιεύτηκε στον «Ιό» (9.6.2002)...
Συνθήματα του Βορίδη και των συντρόφων του ήταν «Ο Μάλλιος ζει, αυτός μας οδηγεί» και «Πινοσέτ - Πινοσέτ»!!!
Και τι έγραφε η Ελευθεροτυπία στις 28/1/07;
"... προβλήθηκε ως "εκπρόσωπος" του γνωστού Γάλλου εθνικιστή Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος σε επίσκεψή του στην Ελλάδα το 2004 απευθύνθηκε και στον ελληνικό λαό: "Σας καλώ να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη".


Τελικά δεν χρειάστηκε να τον στηρίξει ο ελληνικός λαός. Τον στήριξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ...
Οπότε, αν τυχόν σας ξεπέσει κανένας, ειδικά Πασοκτζής, που θα μιλάει για τους αγώνες του στο Πολυτεχνείο και τα λοιπά επαναστατικά που λένε όσοι εξαργύρωσαν το σκαρφάλωμα στα κάγκελα με σκαρφάλωμα σε καρέκλες, ρωτήστε τον πώς αισθάνεται που στηρίζει τον πρόεδρο της ΕΠΕΝ, τον τσεκουράτο νεολαίο, τον εκπρόσωπο του Λεπέν, τον υπουργό Μεταφορών, τον Μάκη τον Βορίδη...

απο το kentri

Δεν υπάρχουν σχόλια: