Παρασκευή 1 Μαΐου 2015



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΟΜ. Υ. Λ. Ε )

Οδ. Ανδρούτσου 1 & Κανάρη, 18648-Δραπετσώνα, Τηλ.: 210-4630446, Fax : 210-4614655
E-mail : omyle@olp.gr, website : www.omyle.gr


ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

Tηλ.:  2104614825 - 2104615721 Fax:  2104611273  E-mail: dockers@otenet.gr www.dockers.gr



Πειραιάς 30.04..2015



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Κυβέρνηση παρά την δέσμευσή της, στις προγραμματικές της δηλώσεις στην Βουλή, για σταμάτημα των διαγωνισμών πώλησης του 67% του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΟΛΠ και ΟΛΘ, φαίνεται ότι κάτω από πιέσεις που ασκούνται από μονοπωλιακούς ομίλους και τους θεσμούς (Τρόικα) φαίνεται ότι υπαναχωρεί.

Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια, όπως έχουν διακηρύξει μέσα από τους πολυετείς αγώνες τους, δεν πρόκειται να αποδεχθούν την πώληση του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης των Λιμανιών.
 
Έτσι η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε) και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ υλοποιώντας τις αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων προχωράνε σε 24ωρη προειδοποιητική ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 7/5/2015, συγκέντρωση στον Πειραιά στην Πλατεία Καραϊσκάκη ώρα 10:30 και στη συνέχεια πορεία στο Υπ. Ναυτιλίας.

Επίσης, την Τρίτη 5/5/2015 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, (Ακτή Μιαούλη 10), στην οποία θα γίνει ενημέρωση για τις επιπτώσεις της πώλησης των Λιμανιών και για τις επόμενες δράσεις μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

·        Δημόσια Λιμάνια.

·        Ελεύθερες Συλλογικές Συμβάσεις.

·        Προσλήψεις προσωπικού στα Λιμάνια.

12 σχόλια:

vagelis είπε...

7/5 απεργία το 8/5 δεν υπάρχει...
ρε γαμω γιατί κάνουμε απεργία πάντα Πέμπτη

oceanos είπε...

τυχαίο

vagelis είπε...

ΌΠως τυχαία δούλεψαν χτές στην αίθουσα...
και τυχαία θα δουλέψουν και στις 7/5
έχει 4 παπόρια.

oceanos είπε...

αριστεροί καιροί

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ!ΒΑΓΓΕΛΑ!ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ?!ΑΝ ΝΑΙ!ΞΥΔΙ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ(ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ)ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΕΜΠΟ?!ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!

vagelis είπε...

Καταρχήν φίλε ανώνυμε το σωματείο σου να το πείς αλλού, έχω διαγραφεί καιρό τωρα. Οπότε μην πας να μου την πείς εμένα. Και είμαι βλάκας δενκατάλαβα που αποσκοπεί το σχόλιο σου και ας το πούμε επίθεση σε εμένα

Ανώνυμος είπε...

Το αδοξο τελος του Συριζα στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Γυρναμε παλι στα παλια μας λιμερια.
Τουλαχιστον με τον Σαμαρα ηξερες τη θα γινει.Τον θεωρω λοιπον πιο εντιμο και με μεγαλυτερη μπεσα.Ποτε πια υποστηρηξη σε ψευτες.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τι στάση θα κρατήσει ο κ. Θοδωρής και να δούμε αν θα ξαναπερπατήσει στον Πειραιά.
Τα ίδια-αν όχι και χειρότερα- ισχύουν και για το Λαφαζάνη (ειλικρινά ντροπή Παναγιώτη...) και για το Λεωτσάκο (άλλος μεγάλος επαναστάτης αυτός...)
Ά, ξέχασα τρείς άλλους "επαναστάτες".
κ. Βρεττάκο (δήμαρχε Κερατσινίου), κ. Γαβρίλη (Αντιπεριφερειάρχα), κ. Λαγουδάκη (Δήμαρχε Περάματος) γιατί μουγκαθήκατε;
Απλά ντροπή... Δεν πειράζει "να δεις τι σου χω για μετά" που λέει και το τραγούδι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.portnet.gr/main-article/1911-osmi-skadaloy-sto-limani-o-dikigoros-tis-cosco-g-g-toy-yp-symboylioy.html

Ανώνυμος είπε...

δεν εχετε βαρεθει στην Ελλαδα να ψαχνετε αλλου τις ευθυνες; για κοιταξτε λιγο και στον καθρεπτη. τι βλεπετε; εσας ξαπλωμενους σε εναν καναπε βλεπετε.οταν γινονται συνελευσεις και ειμαστε μονο 40-50, οταν γινονται πορειες και παμε μονο 100 απο τους 1500, οταν κανει απεργια η γσεε (αυτη που ειναι οπως ειναι) και απο ολη την αθηνα ειναι μονο 10.000 ξερετε τι λενε αυτοι που μας βλεπουν; γαμηστε τους και αλλο αντεχουν..... αλλα αν σας προσβαλει κανενας την ομαδα θα πεσετε να τον φατε, εκει θα μαζευτουμε και 100.000 να παμε στον τελικο. το ψωμι μας ομως κυριοι και η ζωη μας ειναι στη δουλεια μας. απο εκει ζουμε εμεις και τα παιδια μας. πρεπει λοιπον ολοι να μαθουμε να ζηταμε ομαδικα, στις πορεις στο δρομο. και οχι να να κανουμε τα κοκκορια στους τομεις και στο FACEBOOK. οι αγωνες ουτε τωρα ξεκινησαν ουτε τωρα σταματανε. και οπως ο λαος τους στηριξε και τους ανεβασε ετσι ο λαος μπορει και να τους ριξει οταν δεν κανουν αυτα που ειπαν και αυτα που πρεπει. και δεν λεω μονο για την κυβερνηση

vagelis είπε...

και οχι να να κανουμε τα κοκκορια στους τομεις και στο FACEBOOK.

Ανώνυμε των 1:09 δεν έχεις άδικο

ανώνυμε στις 4/5 12:03 δεν απαντάς ποιός ο σκοπός του σχόλιου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.syriza.gr/article/id/61118/H-Nomarchiakh-Epitroph-SYRIZA-Peiraia-kai-to-Tmhma-Naytilias-SYRIZA-syndiorganwnoyn-Hmerida-me-thema:-Dhmosio-Limani-%E2%80%93-O-dromos-gia-thn-Anaptyksh.html#.VU8VGSusUek

Σαν δε ντρέπονται