Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Παν. Λαφαζάνης, Υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας τη θέση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για επαναδιαπραγμάτευση της παράδοσης του λιμανιού του Πειραιά στην κινέζικη COSCO, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά εγκληματική συμφωνία παράδοσης του ΣΕΜΠΟ-ΟΛΠ σε εταιρεία κινέζικων συμφέροντων δεν χωράει επαναδιαπραγμάτευση. Η τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ συνιστά στάση υπεκφυγής και εύσχημης διαφυγής.

Νεοαποικιακές συμφωνίες εκχώρησης δημοσίων κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών δεν επιδιορθώνονται αλλά παγώνουν προεκλογικά, με στόχο την άμεση ακύρωσή τους. Για ένα λιμάνι στον Πειραιά ανασυγκροτημένο, 100% δημόσιο, που θα λειτουργεί αποκλειστικά με αναπτυξιακά, κοινωνικά και οικολογικά κριτήρια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/09/2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Ακούσαμε πολλά, η κάθε εξαγγελία του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ρεαλιστικά υλοποιήσιμη, μα για την παραχώρηση του κερδοφόρου ΟΛΠ στην κινεζική Cosco απαιτούμε άμεσα λύση! Επαναδιαπραγμάτευση και συμβιβασμοί είναι κάτι που ο Πειραϊκός κόσμος δεν θέλει ν' ακούσει και θα σημάνει τον οικονομικό μαρασμό σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια στον Πειραιά και σ' όλη την επικράτεια!
Φίλοι μου πιστεύω καταλαβαίνετε όσο πλησιάζουμε στην κρίσιμη μέρα πως αντί να ξεκαθαρίζει το τοπίο, θολώνει επικίνδυνα... Πρέπει εμείς σαν εργαζόμενοι ν' ακουστούμε, μόνο η δική μας φωνή είναι αληθινή, βροντερή και ξεκάθαρη, ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Τη διαμεσολάβηση άλλων, ενδεχόμενα κομματικά εμπλεκομένων την είδαμε, τη βιώσαμε, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΕΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ!!!
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ "ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λιμανι σας? απο το χωριο σας το φερατε?
ποσα χρονια εισαι στο λιμανι σας?
με ΑΣΕΠ μπηκες?
σε κοροιδεψαν φιλαρακο, τωρα το πηρες χαμπαρι?
Ν.Δ = ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΑΣΕΠ = ΑΣΕ ΣΥΓΓΕΝΟΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ
αυτα για σημερα
Υ.Γ το blog σας ειναι ενδιαφερων ο καθενας στον κοσμο του και στην μαλακια του!!!!!

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Ανώνυμε, αν ρωτάς εμένα σε πληροφορώ ότι το χωριό μου βρέχεται από τα νερά του λιμανιού και στην εξώπορτα μου φαίνονται κι ακούγονται τα κοντέινερ κι οι φωνές των εργατών.
Όσο για τον ΑΣΕΠ, ναι "φιλαράκο" μπήκα με το σπαθί μου και σέρνω 20 χρόνια ένσημη προϋπηρεσία από ιδιώτες. Για το αν με κορόιδεψαν ή όχι θα το κρίνει η ιστορία.
Όσο για το μπλογκ και τη γνώμη σου, υπάρχουν ακόμα 35000 εδώ βρήκες να μπεις;

theodoros margaris είπε...

Λιμανι σας? απο το χωριο σας το φερατε?
ποσα χρονια εισαι στο λιμανι σας ?

ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ !


Ν.Δ = ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΑΣΕΠ = ΑΣΕ ΣΥΓΓΕΝΟΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Η ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ

Υ.Γ το blog σας ειναι ενδιαφερων ο καθενας στον κοσμο του και στην μαλακια του!!!!!

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΣΩΡΟ.