Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

δεν ξεχνω


εν οψει της συναντησης στο μεγαρο μαξιμου για την κριση στον ΟΛΠ
να τους θυμισω τις παρακατω δηλωσεις.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Κοντά στους λιμενεργάτες ο Γ. Παπανδρέου

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης παρέστη σε συναυλία συμπαράστασης που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας, η Ένωση Λιμενεργατών, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η Νομαρχία και ο Δήμος Πειραιά, κατά της πολιτικής της κυβέρνησης για τα λιμάνια.
Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ εξέφρασε την αντίθεσή του στην κυβερνητική πολιτική την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη, ανεύθυνη, κερδοσκοπική, που βοηθάει τους λίγους κερδοσκόπους και όχι το ευρύτερο συμφέρον του ελληνικού λαού.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει βρει μία πατέντα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, «ό,τι πιο κερδοφόρο, ό,τι πιο προσοδοφόρο, ό,τι πιο στρατηγικό και δημόσιο, το εκποιεί και μάλιστα, το εκποιεί και αντί πινακίου φακής».
Αναφερόμενος στα σχέδια του κόμματός του είπε ότι αυτό τάσσεται υπέρ της ύπαρξης στενής συνεργασίας του Δημοσίου «σε αυτή την περίπτωση του ΟΛΠ, που έχει όλες τις δυνατότητες για στρατηγική συνεργασία και με τον ιδιωτικό τομέα, να μπορεί να συμβάλλει αυτή η συνεργασία στην ανάπτυξη, στην περαιτέρω άντληση κεφαλαίων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε ότι αυτή η ανάπτυξη εξυπηρετείται με το να πουληθεί, να δοθεί σε κάποια «τρίτα χέρια» το λιμάνι του Πειραιά». Ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι η εξέλιξη αυτή θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον Πειραιά, για την ανάπτυξη ενός κρίσιμου κλάδου, του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου της χώρας μας, το οποίο όπως είπε, δίνεται ουσιαστικά σε ένα ιδιωτικό μονοπώλιο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Η ΚΑΤΣΕΛΗ....... ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ........ ΛΟΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ........

ΒILLY είπε...

Να φουντάρεις ένα καράβι το καταλαβαίνω, άνθρωπος είσαι θα κάνεις ένα λάθος θα υποκύψεις σε μια «αδυναμία». Αλλά για να φουντάρεις ένα λιμάνι ήμαρτον ρε παίδια τη μα___ς πρέπει να είσαι....Καλημέρα συνάδελφοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

kalimera, na mas apantisoun ypeuthina. Ti limani theloun, gia na paroume tis apofaseis mas.

vagelis είπε...

Kαλημέρα!!!
Εμ ψηφίσατε Πασοκ για να σας σώσει. 11 μέρες απεργία, 6 μέρες με κυβέρνηση Πασοκ, δεν θα έπρεπε να έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους?
Πάντως το πιο ωραίο μεζεδάκι και ουζάκι το ήπια στις 4/10 βλέποντας την όμορφη "θαλασσουλα" αδιαφορώντας για εκλογές και μαλακίες.
Συνάδελφε εμείς τι αποφάσεις έχουμε να πάρουμε?
Αποφάσεις πρέπει να πάρουν άλλοι και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μας αρέσουν!!!
Α και γι αυτούς που λέγανε ότι νοιάζομαι μονο για την εθελούσια, ας πούνε πόσοι από αυτούς κάνανε βόλτα από τα κεντρικά.Εγώ δεν έχω πάει και ούτε σκοπεύω,
απλά αυτά που λέω τα σκέφτομαι (όσο μπορώ με το μικρό μου μυαλό) και κοιτάω μπροστά, ζω την πραγματικότητα και τη δέχομαι όπως είναι, δεν μπορώ να την αλλάξω,
δεν βασίζομαι σε ψεύτικες υποσχέσεις από πολιτικάντες.
A και να μην ξεχνιόμαστε το ΣτΕ δεν έβγαλε απόφαση υπέρ μας, κάπου το διάβασα ...

Ανώνυμος είπε...

to mono sigouro einai oti den mporoyme na stamathsoyme xwris na exoyme kerdisei kati.

Ανώνυμος είπε...

προς πληγωμενους ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
Οποιος πιστευε οτι ο σημερινος πρωθυπουργος ενοωσε αυτα που ελεγε
καταλαβε οτι η πολιτικη ειναι η τεχνη του να λες ωραια ψεματα.
Το σιγουρο ειναι οτι θα ξημερωσει μια διαφορετικη μερα για τον ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕ την κινεζικη εταιρια να τον διαφεντευει και πολλους πληγωμενους
ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ να αναρωτιουνται ΓΙΑΤΙ
υποστηρηξαν ενα κυβερνων κομμα με τοση θερμη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΝΧΟ.
ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΝΜΑΤΕΙΩΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ [ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑ>>>>>ΚΙΕΣ] ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ.
Υ.Γ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

vagelis είπε...

Πάρτε το χαμπάρι, δεν έχουμε την κοινή γνώμη μαζί μας, μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Η κυβέρνηση δεν δείχνει να θέλει να πάρει πίσω το λιμάνι. Επαναδιαπραγμάτευση θα κάνει, θα αλλάξει κάτι και θα κλείσει στόματα.
Αυτά λοιπόν τα λίγα , πιστέψατε καλοπληρωμένους ψεύτες.. ποιος φταίει;

Ανώνυμος είπε...

ειδικά το κανάλι SKY σας έχει πη..... κανονικά! Όλα τα λέει με τέτοιο τρόπο ώστε να διαστρεβλώνει κάθε θετικό που θέλετε να επισημάνεται....