Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Διαβάζοντας την απόφαση.

Βγήκε επί τέλους και αυτή η περιβόητη απόφαση του Ναυτικού Τμήματος του Εφετείου Πειραιά. Το δια ταύτα της γνωστό σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά αίσθηση προκαλούν τα σημεία όπου μνημονεύει η Πρόεδρος τα σχετικά με την παραχώρηση (ξεπούλημα). Τέτοια τεκμηρίωση ούτε ο Υπουργός δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα! Μέχρι και τα Ασιατικά Λιμάνια επικαλείται, ενώ θεωρεί σίγουρο οτι ο Ιδιώτης θα κατασκευάσει και τον προβλήτα 3 !!! Επίσης σε ότι αφορά τις διασφαλίσεις είναι ακόμα πιο λαλίστατη και απο τον υπουργό και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Μέχρι και για πρόσληψεις των παιδιών μας στον ανάδοχο μιλάει.Φυσικά αναφέρεται και στις μετατάξεις και στην εθελούσια έξοδο. Ας μας πει όμως που θα μπορούσε να μεταταχθεί τέτοιο προσωπικό, ποιές θα είναι οι αποδοχές και αν ο Παυλόπουλος δέχεται τις μετατάξεις! και πού τελικά θα χωρέσουν όλοι αυτοί εφ όσων ακολουθούν και οι άλλες ΔΕΚΟ αυτόν τον δρόμο;Ποιός θα πληρώσει επίσης τα σπασμένα της εθελουσίας; Εδώ μας κατακρεούργησαν με το ασφαλιστικό έκτρωμα και καλά για να σωθούν τα ταμεία και αυτοί θα τα φορτώσουν με επί πλέον κόστος που θα κληθούν και πάλι οι εργαζόμενοι να το πληρώσουν. Τέτοια και πολλά άλλα λέει η απόφαση.
Με τέτοιες αποφάσεις και με την ποινικοποίηση "σεμνά και ταπεινά" προχωράνε στις μεταρυθμίσεις!!
Συγχαρητήρια !!!!

ΥΓ: Ο αγώνας ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΆΕΙ καταλάβετε το ρε !!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησω κατι; ειναι αληθεια οτι το επιθετο της προεδρου ειναι Μπουφουνου;
Μάλλον πρεπει να προσθεσει ακομα μια συλλαβη καιμετα το νου να βαλει και το δου να λεγεται απο δω και περα ΜπουφουΝουΔου
εν συντομια ΜπουφουΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Ασφυκτικές πιέσεις δέχεται η ηγεσία του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης να εγκαταλείψει την μέχρι σήμερα «φιλεργατική» τακτική των ήπιων τόνων προκειμένου να ακολουθήσει το «επιτυχές», προσφάτως στο Εφετείο, παράδειγμα του ΟΛΠ. Οι «Πειραιώτες» δεν βλέπουν με καλό μάτι την τακτική των Θεσσαλονικέων που δεν έχουν υποστεί τη φθορά των δικαστικών διεκδικήσεων παρά μόνο τη γρίνια των παραγωγικών τάξεων. Εναπομένει το προσεχές διάστημα και αν οι συνδικαλιστές λιμενεργάτες δεν αλλάξουν ρότα και ο ΟΛΘ να προσφύγει στο οικείο Πρωτοδικείο για τα δέοντα. ( ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤ Η ΕΙΔΗΣΗ ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ?

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ Γ........ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΑΝΕ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΙ ΤΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΛΗΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε με κάποιο τρόπο να πάρουν το αίμα τους πίσω & βρήκαν τον πιο ευτελή τρόπο για να πετύχουν το σκοπό τους:το ναυτοδικείο(δεν υπήρχε και άλλος). Αν αυτό το θεωρούν νίκη, τότε αυτά τα ανθρωπάκια ζούν με ψευδαισθήσεις... ας τους δείξουμε την πραγματικότητα στη συναυλία την Τρίτη!