Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ρελάνς Διαμαντίδη υπέρ του Δημοσίου. √Δέσμευση του ΥΘΥΝΑΛ για το 51% ενώπιον των Λιμενεργατών

√Δέσμευση του ΥΘΥΝΑΛ για το 51% ενώπιον των Λιμενεργατών

Τη διαβεβαίωση ότι καταθέτει (αν δεν κατέθεσε ήδη) τροπολογία με την οποία το Δημόσιο θα διατηρήσει το 51% του ΟΛΠ, έδωσε την Τρίτη το βράδυ σε θεσμικούς εκπροσώπους των εργαζομένων στο λιμάνι ο ΥΘΥΝΑΛ κ. Γ. Διαμαντίδης. Η εξέλιξη αυτή, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Portnet.gr, έρχεται ως αποτέλεσμα πιέσεων πολιτικών και κοινωνικών, που υφίσταται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνει στην πράξη την εκτίμηση ότι η σημερινή κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, δύσκολα μπορεί να μακροημερεύσει.

Κατά μία εκδοχή δε, συνιστά απάντηση και στην πρωτοβουλία του Δ. Καρύδη, να «ανοίξει» το ζήτημα της σκοπιμότητας να πουληθούν ή όχι και με τι τίμημα, αυτή τη στιγμή, τα λιμάνια της χώρας.

Το μέγα ζήτημα όμως που προκύπτει είναι αν η τροπολογία για την οποία δεσμεύθηκε ο κ. Διαμαντίδης, θα έχει και την απαιτούμενη συνυπογραφή του υπ. Οικονομικών κ Γ. Παπακωνσταντίνου. Ή απλώς θα περιγράφει ένα σκηνικό, κατά το οποίο, ο κ. Διαμαντίδης θα βγει εκτός του «αντιλαϊκού» πλάνου, στο οποίο πρωταγωνιστεί εκ της θέσεώς του ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

πηγή : portnet.gr

ΥΓ : ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!

2 σχόλια:

CooLis είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (LIVE)

Ανώνυμος είπε...

μηπως το 51% του σχηματος που θα προκυψει απο την ενωση των 4 λιμανιων θα ειναι τα 3 περιφερειακα λιμανακια και τα λεωφορεια στη ζωνη.