Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στην ΚΟΣΚΟ ΣΕΠ λόγω της 24ωρης απεργίας εκβιάστηκαν να δουλέψουν από 11μμ απόψε 10/11/2010 μέχρι τις 11πμ της 11/5/2011 ώστε να έχει λήξει η κινητοποίηση στις πύλες των ΣΕΜΠΟ.
Καταγγέλουμε τις απαράδεκτες και απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις της ΣΕΠ - ΚΟΣΚΟ,
Καλούμε δε την επιθεώρηση εργασίας του Πειραιά ( εάν έχει μείνει στοιχειωδώς κάποιο κομμάτι που μπορεί να αντισταθεί στη λαίλαπα ) να παρέμβει άμεσα και δραστικά ακόμα που και αυτήν την ώρα το δουλεμπόριο λειτουργεί έξω από τους κανόνες και τις διεθνείς πρακτικές να προχωρήσει στις απαραίτητες και ΝΟΜΙΜΕΣ ενέργειες για την προστασία των συναδέλφων μας που δουλεύουν στην ΚΟΣΚΟ.
Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ στην περιφρούρηση της απεργίας στις πύλες του λιμανιού.
Καλούμε την Επιθεώρηση Εργασίας του Πειραιά να πάρει πλέον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ θέση απέναντι στην κινεζοποίηση της εργασίας στο λιμάνι.
Προειδοποιούμε τον κο Παμπούκη ( στέλεχος της ΚΟΣΚΟ παλαιότερα και νυν παράγοντα της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΕ θυγατρική της ΕΛΓΕΚΑ δουλεμπορικής δραστηριότητας ), που μαζί με πρωτοκλασάτο μέλος της Διοικησης της ΟΦΕ που συμμετέχει στην εν λόγω δουλεμπορική εταιρεία ότι θα είμαστε ΠΑΝΤΑ και ΟΛΟΙ πλέον απέναντι τους στα μελλόντικά σχέδια της συμμετοχής τους στα ξεπουλήματα των λιμανιών των σωματείων ξηράς , και όπου αλλού μπορούμε να παρέμβουμε.
Προσεχώς " Νεώτερα της γνωστής οικογένειας της ΟΦΕ στο ξεπούλημα των εργασιακών των σωματείων ΘΑΛΑΣΣΗΣ και ΞΗΡΑΣ

3 σχόλια:

CooLis είπε...

Video - Ατύχημα στη ΣΕΠ Μάιος 2010

scarface είπε...

http://ektelonistis.blogspot.com/2011/05/blog-post_07.html

scarface είπε...

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΔΩ; (ΟΛΠ & PCT).
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΠΟΣΑ ΑΡΑΓΕ ΜΠΕΚΕΡΕΛ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΠΕΚΕΡΕΛ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;