Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Η ΤΟ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ

σε ψαχναμε χθες σχεδον ολη την ημερα απλα για να μιλησουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
το σπιτι που καιγεται ειναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ και οχι το δικο σου η το δικο μου.
προφανως ομως ο στρατος δεν ειχε τιποτα να πει στον νικο για την συναναντηση που ειχε με τον υπουργο για το λιμανι και τι βγηκε απο αυτην σαν πρωτο αποτελεσμα.
πηραμε μια αποφαση λοιπον σαν πρωτη κινηση αλλα τιποτα δεν σταματαει εδω και υπαρχει και συνεχεια.
ακομα και τωρα εστω και την τελευταια στιγμη οφειλουμε να ειμαστε μαζι το οφειλουμε σε ολους αυτους που μας κοιτανε στα ματια καθε πρωι και περιμενουν μια κουβεντα για την τυχη των οικογενειων τους.
δεν υπαρχει πια η πολυτελεια του εμεις και εσεις.
δεν γινεται να συνεργαζομαι αψογα πια με τον διεθυντη του ΣΕΜΠΟ και να μην μπορω να βρω εσενα στο κινητο. εσενα πρεπει να βρω ΠΡΩΤΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ

3 σχόλια:

CooLis είπε...

Προς ΤΡΩΕΙΚΑ & ΛΟΙΠΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ:

Ως πολίτης του της Πολιτείας των Ελλήνων

Ως συνιδιοκτήτης της Kοινής Δημόσιας περιουσίας.

Ως Άνθρωπος με αίσθηση δικαίου

Προειδοποιώ:

*Ότι και να συμφωνήσετε με τους τυχοδιώκτες που παριστάνουν την κυβέρνηση καταλαμβάνοντας με ποικίλες μεθοδεύσεις τα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής Των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.

*Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να πουλήσει, να δωρήσει να νοικιάσει. Η “παρέα των ημεδαπών” με την άριστη αμερικάνικη προφορά και τα spasta ellinika που συνομιλεί μαζί σας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Πάρτε τους και παίξτε μπιρίμπα που σας μάθανε στα Φαϊνάνσινγκ Σκούλς που συμμαθητέψατε.


*Ξέρουμε πως θα κινητοποιηθούν όλα τα μέσα προπαγάνδας, πειθαναγκασμού και καταστολής. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Έρχονται και παρέρχονται σα λόξυγκας στην ιστορία. Εμείς ως ιδιοκτήτες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, κι αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Πως πρέπει εσείς και τα δουλικά σας να φυλάτε τους κώλους σας ες αεί. Εδώ είναι η Γη, το Νερό και ο Αέρας μας.

*Όσα ξεφτίλια και να πλασάρετε στο γυαλί να γνωρίζουν κι αυτά κι εσείς πως είναι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ. Η περίοδος της τηλεμαλάκυνσης έχει περάσει προ πολλού κι ας κάνουν το “Σουηδό”.
Τα τηλεξεφτίλια που μοιράζανε στους Έλληνες ταμπέλες ρατσισμού, εθνικισμού και τα συναφή, χάσανε τους φερετζέδες τους και είναι ορατοί τοις πάσοι.

*Αντίθετα με ότι πιστεύετε, η ζωή δεν επενδύεται, δεν τοκίζεται και δεν ενεχειρούται.
Η Ζωή είναι ΖΩΗ.

*Όσο για τα “δάνεια” που συνάψατε με τα ημεδαπά υπαλληλάκια σας, σας προτείνουμε να τα κάνετε λογιστική μετατροπή σε υπόθετα και …σε καλή μεριά. Ουκ αν λάβοις παρά του μή έχοντος. Τα ομόλογα δεν είναι δάνεια, είναι στοιχήματα… παίξατε και χάσατε, μή ξαναπαίξετε στο φινάλε.

*Ξέρουμε πως υπολογίζετε πολύ στη συνδρομή των σωμάτων καταστολής. Όσο κι αν υπάρξουν πρόθυμοι και ανεγκέφαλοι ανάμεσά τους, είναι βέβαιο πως η πληοψηφία τους αποτελείται από άτομα που οι μανάδες τους και οι πατεράδες τους αν δεν βρίσκονται ανάμεσά μας βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω φτώχιας, κατάθλιψης και ανέχειας.

*Να υπενθυμίσω πως το -40 η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε από κανέναν. Οι γερμανοί και τα τακίμια τους χρωστάνε τη ζωή τους στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων που τους αφήσανε ν΄αποχωρήσουν αναίμακτα για τις πατρίδες τους ενώ θαμπορούσαν και θα εδικαιούντο να τους κάνουν λίπασμα για τα χωράφια.

*Επειδή το νομοθετικό έργο που τελείται στη βουλή είναι κατα πλειοψηφία αντισυνταγματικό αλλά και αγρίως ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων άρθρο προς άρθρο, είμαστε υποχρεωμένοι να το αγνοήσουμε.

*Έχουμε εντελώς χεσμένη την πουλημένη τρέχουσα νομοθεσία. Από τώρα και στο εξής οι Έλληνες συντάσσονται πίσω από το Συνταγματικό Ανάχωμα του Άρθρου 120.

CooLis είπε...

Η χώρα χάνει τα εχέγγυα ανάταξης μετά τις αποκρατικοποιήσεις και το ξεπούλημα. Θα μετατραπούμε σε αφρικανική Χώρα.
Κόβουν τα φιλέτα και τα βγάζουν προς πώληση.
Χάνει ο μέσος Έλληνας πολίτης την δυνατότητα να δει ένα καλύτερο μέλλον.
Θέλουν συγκεκριμένες τράπεζες και επενδυτικά κεφάλαια να πάρουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία ως εγγυήσεις, να βγάλουν αξιόγραφα στην διεθνή αγορά να κερδοσκοπήσουν με τους τίτλους και τα αξιόγραφα και μετά να αφήσουν πίσω τους ερείπια...
Video

CooLis είπε...

Τα ελληνικά λιμάνια θέλουν να αγοράσουν οι Τούρκοι