Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ

Αιχμές Πρωτόπαπα για Διαμαντίδη - Κατσέλη

Αιχμές Πρωτόπαπα για Διαμαντίδη - Κατσέλη

Αιχμές για την στάση του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γ. Διαμαντίδη (κυρίως) αλλά και της κ. Λ. Κατσέλη, που επίσης έχει ενστάσεις για τα ποσοστά της κρατικής συμμετοχής στις προς ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεις, διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του  ΠΑΣΟΚ Χ. Πρωτόπαπας, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του «Σκάι», έστω και χωρίς να τους κατανομάσει.

Στην ερώτηση ειδικότερα για το αν θα ιδιωτικοποιηθούν ο ΟΛΠ και ο ΟΛΘ, όπου έχει αντιρρήσεις ο κ. Διαμαντίδης, ο κ. Πρωτόπαπας απάντησε για τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου και τις διαφωνίες που υπάρχουν και μετά από αυτές:

«Αποφάσεις παίρνει δεν ξέρω αν τις τηρούν διότι πρόσεξα ότι τη Δευτέρα πήρε απόφαση ομόφωνη και χθες είδα να υπάρχουν κάποιες “αιρέσεις”. Δεν είναι σωστό αυτό... κάποια στιγμή παίρνουμε τις αποφάσεις μας και κάποια στιγμή εκτελούμε τις αποφάσεις μας δεν γίνεται αλλιώς  δεν προχωράει αλλιώς».

Για το  ζήτημα των διαφοροποιήσεων από υπουργούς,  δήλωσε επίσης ότι «το να τραβάμε το χαλί στις όποιες αποφάσεις και να τις δυσκολεύουμε,  το μόνο που κάνουμε είναι να εμφανίζουμε εικόνα αναποτελεσματικότητας και αυτή δεν μας ταιριάζει».

Σχετικά με το εάν υπάρχει ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, με την συμμετοχή και τεχνοκρατών πλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε:

«Δεν το ξέρω όπως ξέρετε είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός, δεν μου αρμόζει να κάνω σχόλια επ’ αυτού αλλά αν με ρωτάτε αν πρέπει να δημιουργηθεί ένα ισχυρότερο μέτωπο πέραν από τα στενά όρια του ΠΑΣΟΚ,  ανθρώπων που αγωνιούν για την πορεία της χώρας, ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή απαντώ ευθέως,  ναι το έχουμε ανάγκη».
Star.gr