Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Που ζεις ρε Καραμήτρο (Κεφαλογιάννη) ; σε ποιόν αιώνα ; ΜΑΣΚΑΡΑ !! Ε ΜΑΣΚΑΡΑ !!

Παρακολουθήσαμε σήμερα ένα ακόμα μαπετ σοου του πρώην ΥΕΝ Μανώλη Κεφαλογιάννη στην "Βουλή; των Ελλήνων;" Ευχαριστούμε κύριε πρώην υπουργέ για το γέλιο που συνεχίζετε να μας προκαλείτε. Δυστυχώς όμως για σας τα λεγόμενα σας δείχνουν ότι ακόμα βρίσκεστε στην επόχή του 70 όταν ήταν ΥΕΝ ο θείος σας.Γιατί εκεί έχετε μείνει! Από δικές του αναφορές σχετικά μέ τα κουτάκια που έβαζαν το χρήμα οι χρήστες για να εξυπηρετηθούν πριν 40 χρόνια προσπαθήτε σήμερα να στηρίξετε τις θέσεις σας και του κόμματος σας στη Βουλή.
Ούτε κουβέντα για τον μετέπειτα από σας ΥΕΝ που ξεπούλησε το λιμάνι στους Κινέζους ( τον Βουλγαράκη ) και που έχει εξαφανιστεί τελείως από το πολιτικό προσκήνιο μαζί με την οικογένεια του (Πελέκηδες κλπ ) ( Υπόθεση Βατοπαιδίου και τα ρέστα ). Έχεις μεγάλο πόνο Μανωλιό που δεν κατάφερες να κάνεις ΕΣΥ το ξεπούλημα και το καταλαβαίνουμε όλοι μας αυτό (Έχασες φουκαρά το μεγάλο DEAL , σε έφαγε ο πατριώτης σου ο Βουλγαράκης) ! Σου συμπαραστεκόμαστε ολόθερμα και συμπάσχουμε μαζί σου ! Αλλά τουλάχιστον αν θέλεις να λέγεσαι δημόσιο πρόσωπο κόψε τις βλακείες και τις ασυναρτησίες που συνεχίζεις να λες για το λιμάνι και μάθε πραγματικά το τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Προσπάθησε να πείσεις τον Έλληνα με πραγματικά στοιχεία ! Αλλά πως να το κάνεις αυτό ; Όταν η εκλογική σου δύναμη μετριέται μόνο με τις "κουμπαριές" και το όνομα του "θείου" τι να κάνεις και εσύ ρε φουκαρά Μανωλιό; Θα πεις τις μαλακίες σου στη βουλή να περάσει η ώρα και να καταγραφούν στα πρακτικά σου ότι και καλά δουλεύεις στη βουλή γι αυτούς που σε ψήφισαν. Στηρίξτε από την άλλη την σημερινή κυβέρνηση για τα μέτρα που φέρνει, το μνημόνιο, η τρόΐκα και οι σύμμαχοι τους και κατεβείτε στον κόσμο να αρπάξετε ΟΛΟΙ μαζί τα γιαούρτια. Μόνο ξεκαθαρίστε αν τα θέλετε μα χαμηλά λιπαρά και αν επιτρέπονται και οι κεσέδες μαζί.
Το επόμενο τραγουδάκι αφιερωμένο εξαιρετικά ΜΑΣΚΑΡΑ GRECO ΜΑΣΚΑΡΑ και εσύ και οι σημερινοί ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ της "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: