Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

πως ειπατε ?

Δεν μπορούμε να καταργήσουμε την υπάρχουσα συμφωνία με την Cosco για το λιμάνι του Πειραιά αλλά μπορούμε να την βελτιώσουμε υπέρ της χώρας δήλωσε η κυρία Βάσω Παπανδρέου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πειραιάς Κανάλι 1».

Η κυρία Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι : «Εμείς ήμασταν από την αρχή εναντίον της συμφωνίας των Κινέζων με τον ΟΛΠ. Θα μπορούσε να γίνει μια συμφωνία με κάποια ξένη επιχείρηση ή φορέα, αλλά να είναι πολύ πιο επωφελής για τη χώρα.

Βεβαίως η συμφωνία αυτή έχει γίνει και σωστά και θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε. Δεν μπορούμε να καταργήσουμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταργήσουμε το τι έχει γίνει στο παρελθόν.

Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να αλλάξουμε το μέλλον, να βελτιώσουμε το μέλλον και βεβαίως να βελτιώσουμε, μέσα από διαπραγματεύσεις σκληρές, ό,τι έχει προχωρήσει και δεν είναι σύμφωνο με το δημόσιο συμφέρον".




ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

48 ωρες μετα την διαγραφη των σχολιων απο τις αναρτησεις ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

τα συμπερασματα δικα σας συναδελφοι.

παρτε τωρα και την απαντηση της φτωχης καρακαιδωνας βασως..και το λιμανι...??? ακομα κλειστο.
συγχαρητηρια στους αγωνες μας και στους καθοδηγητες μας

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ(ΔΕΝ ΕΙΝΕ Ο ΜΟΝΟΣ...).
ΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΘΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΡΑ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι το ΠΑΣΟΚ μιλαει με κλειστα χαρτια.
Η θολη αντιμετωπηση οσον αφορα την συμβαση παραχωρησης ειναι οτι χειροτερο για ενα κομμα που ευαγγελιζεται την συγκρουση με τα μεγαλα συμφεροντα.
Παντως και ως ψηφοφορος του ισως αλλαξω σταση απεναντι του για τον απλουστατο λογο οτι πολιτικες ποντιου
πιλατου της εχω βαρεθει.
υ.γ [ενας αγνος πασοκος που δεν εχει καμια σχεση με το λιμανι]

Ανώνυμος είπε...

Dikio exei afu exei anarti8ei sta die8ni xrimatistiria o "danismos" tu limaniou... Opoios nomizei oti mporei nomima na tin akirwsei einai va8ia nixtomenos! (prosoxi sto nomima...)