Τετάρτη 14 Μαΐου 2008


Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

Η ΕΡΤ (αυτή που πληρώνουμε με το έτσι θέλω) (δεν έχω τηλεόραση καρδιά μου) αποφάσισε να λογοκρίνει κόψει τις εκπομπές του Στέλιου Κούλογλου επειδή ενοχλούσαν δεν τους άρεσαν.

Εδώ και ένα μήνα περίπου μάταια προσπαθώ να εξασφαλίσω μια επιστολή από την ΕΡΤ, ώστε να βγάλω δημοσιογραφική βίζα για την Κίνα. Μόλις χθες με ειδοποιήσατε μέσω του κ. Αναστασόπουλου ότι η διοίκηση δεν θέλει να προβάλω εκπομπή για την Κίνα. Για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έχουν γίνει ήδη όλες οι προετοιμασίες (εισιτήρια, διαμονή και εταιρεία παραγωγής στο Πεκίνο), έχει συλλεχθεί αρχειακό υλικό καθώς έχουν γίνει ήδη συνεντεύξεις, όπως με την βιογράφο του Μάο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν «πολιτικοί λόγοι» για την άρνηση σας, θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση και σας ζητάω να με διευκολύνετε, γιατί χωρίς δημοσιογραφική βίζα η έρευνα στην Κίνα γίνεται δυσκολότερη.

Είναι βλέπεις και το συμφέρον ο φίλος κινεζικός λαός που πρέπει να προωθήσουμε ως χώρα. Αυτός που σας είπε ότι το ρεπορτάζ δεν έχει σύνορα, ψέμματα σας είπε. Και σύνορα έχει και φίμωτρα έχει, γιατί σας φαίνεται περίεργο που κόψανε τις εκπομπές;

magicasland.com


Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.

2 σχόλια:

oceanos είπε...

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων ο Αναστασόπουλος της επιστολής δεν έχει καμία(;) σχέση με τον δικό μας πατερούλη.

Ανώνυμος είπε...

τις πιπες στους Κινεζους για το δικο μας θεμα ( Λιμανια ) τις κανουν απ ευθειας ο Καραμανλης και ο Βουλγαρακης..
Αλλα τι αλλο να περιμεναμε απο εναν Καρα-αμαν-αλη και εναν βουλγαρακη ( μικρο βουλγαρο)??
αυτούς μπορει να τους αρεσει να τους γ.....ε τα σπιτια και τις οικογενειες καποιοι αλλοι και δη ξενοι....εμας μας ρωτησατε ρε πουλημενα τομαρια ???