Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Κατέπλευσε το Esmeralda...

Δυναμική παρουσία από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Σ. Σακοράφα. Αδιάφορο το επίσημο ΠΑΣΟΚ!

Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
Tο πλοίο Esmeralda, σύμβολο των ατιμώρητων εγκλημάτων, κατέπλευσε σήμερα στις 9 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο “Esmeralda”, του πολεμικού Ναυτικού της Χιλής και σύμβολο ατιμώρητων εγκλημάτων, κατέπλευσε σήμερα στις 9 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.Το πλοίο σύμβολο της αμερικανοφασιστικής δικτατορίας του Πινοσέτ έτυχε κατάλληλης «υποδοχής» από έλληνες δημοκράτες πολίτες.
Το αποφασιστικό παρών έδωσε, από τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, Πάνο Τρυγάζη κ.α. Επίσης, η βουλευτής της Β΄ περιφέρειας Αθήνας Σοφία Σακοράφα, γνωστή για τη στάση της υπέρ των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων. Ευτυχώς, την τιμή της ελληνικής αριστεράς διέσωσε ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλιο: Η πλήρης αδιαφορία του ΠΑΣΟΚ για ένα τέτοιο γεγονός, μπορεί να αποδοθεί στην παντελή άγνοια, αδιαφορία που διακατέχει το σημερινό ΠΑΣΟΚ, διότι:
1. Το ΠΑΣΟΚ έχει την προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
2. Το ΠΑΣΟΚ έχει την αντιπροεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών και η νέα «Αντιπρόεδρος» έχει ταξιδέψει πολλές φορές στη Χιλή.
3. Στο πλοίο μαρτύρησαν και δολοφονήθηκαν χιλιάδες στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος Χιλής.
4. Δικαστικό αγώνα για το πλοίο “Esmeralda” δίνει σήμερα το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα Χιλής.
5. Η πρέσβης της Χιλής στην Αθήνα, παρούσα σήμερα το πρωί, είναι ένα από τα θύματα αυτού του «ατιμώρητου πλοίου»: ο πατέρας της μαρτύρησε σ’ αυτό το πλοίο του θανάτου.
Κάθε φήμη, που ήθελε το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στη Μύκονο και άλλα κοσμικά νησιά, λόγω της προσέλευσης σ’ αυτά ευρωπαίων σοσιαλιστών, ελέγχεται ως ανακριβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: