Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Να τος πάλι ο Υπουργός μας !!!!

Γιατί δεν κηρύσσουν έκπτωτη τη SIEMENS...
.
...στο διαγωνισμό των €12 εκ του υπ. Πολιτισμού για τους φορητούς οδηγούς στα μουσεία;.
Του Κώστα Καψή .
Διάβασα τη συνέντευξη της Τσέκου στην Ελευθεροτυπία για τις πιθανές οικονομικές ατασθαλίες του Ζαχόπουλου. Επίσης στο παρελθόν είχα διαβάσει αναφορές στα ΜΜΕ για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό των €12 εκ των φορητών οδηγών πληροφόρησης στα 15 μεγαλύτερα μουσεία της χώρας. Για να είμαστε δίκαιοι όμως, εκτός του Ζαχόπουλου εμπλέκονται ΑΜΕΣΑ στην ιστορία και οι Βουλγαράκης, Λιάπης.Βουλγαράκης: Επί των ημερών του και με συνοπτικές διαδικασίες, εκβιασμούς, κτλ., επιλέχτηκε, μετά την απροσδόκητη παραίτηση της Hewlett Packard, η SIEMENS. Ναι εκβιασμούς! Εκβίασαν έναν από τους διαγωνιζόμενους να μην ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, διότι δήθεν κινδύνευαν να χαθούν τα κονδύλια του διαγωνισμού εάν μέχρι το τέλος του 2006 δεν τον κατακύρωνε το Δ.Σ. του ΟΠΕΠ και ως εκ τούτου ο ΟΠΕΠ (Σιώψης) θα τον κυνηγούσε για τα χαμένα κονδύλια! Για αυτόν τον ωμό εκβιασμό δεν κινήθηκε ποτέ καμιά διαδικασία.
Αν και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι απέδειξαν πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι το έργο, έτσι που το σχεδίασε και πρότεινε η Siemens, δεν μπορούσε να γίνει γιατί με τον τρόπο που σχεδιάστηκε έρχονταν σε αντίθεση με την Ελληνική νομοθεσία και ως εκ τούτου θα ήταν παράνομο!
Επιπρόσθετα, ο φάκελος της Siemens είχε πληθώρα παραλείψεων και έπρεπε να είχε ήδη απορριφτεί, αφού παραβίαζε αρκετούς από τους όρους του διαγωνισμού. Παρ’ όλα αυτά ο Βουλγαράκης υπέγραψε κυριολεκτικά «μέσα σε μια νύχτα»!

( από το PRESS-GR.blogspot

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ C4i
TO ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΕΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

να δουμε τι ψεμματα θα μας πει και παλι ο αλητης υπουργος