Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008


"Το MSNBC πραγματοποιεί μία έρευνα για το αν η Γενοκτονία των Αρμενίων θα πρέπει να αναγνωριστεί από τις ΗΠΑ ή όχι. Μόλις λίγα λεπτά πριν τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: "Ναι" 20%, "Όχι" 80% !

Οι Τούρκοι έχουν κινητοποιήσει μία παγκόσμια εκστρατεία για την μη αναγνώριση της Γενοκτονίας (να ψηφίσουν "Όχι" στην έρευνα) αλλά εμείς δεν θα πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Η Γενοκτονία των Αρμενίων αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός, μεταξύ άλλων από τους Τούρκους ενάντια στην Ανθρωπότητα, και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγνωριστεί.

Παρακαλώ πολύ ψηφίστε "ΝΑΙ" (YES) στην ακόλουθη σελίδα και προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όποιον γνωρίζετε."

http://www.msnbc.msn.com/id/21253084

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για πρωτη φορα ο ΟΛΠ και κατω απο την καθοδηγηση του πιο ανικανου διευθηνοντος συμβουλου αναγκαζεται να δανειοδοτηθει για να πληρωσει τους εργαζωμενους του. ΑΥΤΑ ειναι τα χρυσα αγορια [τωρα τη αγορι ειναι ο Αναστασοπουλος]που με τοσο καμαρι ανελαβαν τις δημοσιες επιχειρησεις για να τις κανουν τελικα επιχειρησεις προς διαλυση.Οσο κατι τυποι σαν τον κυριο Αναστασοπουλο και το αλλο μπουμπουκι της ΔΕΗ ειναι σε αυτα τα ποστα να ειμαστε σιγουροι οτι τελικα θα οδευει προς πτωχευση και η ιδια η χωρα μας .
Μηπως ειναι ωρα να μαζευουν τα κουβαδακια τους και να πανε να παιξουν σε αλλη παραλια ?