Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Όλα εδώ πληρώνονται

Σύγκρουση του Diane A
Συγκρούστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα,(3/5/2008) στη θαλάσσια περιοχή διαύλου Ψυτάλλειας, τα Φ/Γ «SEA STAR» Ν.Π. 10973, με 9μελές πλήρωμα, έμφορτο με χύδην γύψο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Άλτσι Κρήτης για Ελευσίνα και το «DIANE A» σημαίας Τουρκίας, με 23 άτομα πλήρωμα (όλοι αλλοδαποί), έμφορτο με άδεια κοντέινερ, το οποίο είχε αποπλεύσει από Σκαραμαγκά για Τουρκία.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το Φ/Γ «SEA STAR» να υποστεί ζημιές στην πλώρη του ενώ το Φ/Γ «DIANEA A» υπέστη ζημιές στη δεξιά πλευρά του. Από τη σύγκρουση δεν προήλθε τραυματισμός επιβαινόντων και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από τη Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, η οποία διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο πλοίων μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικών αξιοπλοίας.

2 σχόλια:

oceanos είπε...

Φαντάσου φούρια που είχανε να φύγουνε που δεν βλέπανε τι γίνετε.
Αν πω πάντα τέτοια θα με πείτε παλιάνθρωπο;

Ανώνυμος είπε...

το αντίθετο...παλιάνθρωποι είναι αυτοί που μεθοδεύουν τέτοιες καταστάσεις και παρανομίες,δηλαδή να βαφτίζουν λιμάνι εναν χώρο που δεν είναι, και να τον χρησιμοποιούν σαν απεργοσπαστικό μηχανισμό. Και το χειρότερο για τους εργαζόμενους είναι λοτι δραστηριοποιούνται στον χώρο "εργαζόμενοι" και καλά απο την "επιχείρηση" του Λευτεριώτη (βλέπε ΟΦΕ)