Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ενημερωτικό σποτ εργαζομένων για το ξεπούλημα του ΟΛΠ







8 σχόλια:

vagelis είπε...

Published on Dec 18, 2015

Τα σωματεία εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, μετά το «υπηρετούμε τα "ξεπουλήματα" ΟΛΠ, ΟΛΘ ως επιβολή υπέρτερων μνημονιακών δυνάμεων!!!» που είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας σε λιμενεργάτες του ΟΛΠ και την ΟΜΥΛΕ, έφτιαξαν ένα σποτ, με σκοπό να ενημερώσουν το λαό τι σημαίνει για την ελληνική οικονομία, για τον κόσμο της εργασίας αλλά και για τα λαϊκά στρώματα η πώληση του Μεγάλου Λιμανιού.

το παρπάνω είναι το κειμενάκι που συνοδεύει την ανάρτηση στο youtube

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζει διαφημηστικό σποτάκι σε παλαιά θερινά σινεμά...
'' Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Καραχάλιου - Κατσιάρα & ΣΙΑ ''

CooLis είπε...

Θ. Δρίτσας στην ΕΡΤ: Στον ΟΛΠ θα διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας...

vagelis είπε...

εμας μας ρώτησε?

Ανώνυμος είπε...

δευτερα 5/6/2016 τι θά γίνει με την απεργια
γιατί δεν ενημερώνετε

Ανώνυμος είπε...

και 1 χρόνο να κάνετε απεργία η κυβέρνηση που ψηφίσατε θα σας γράφει επιδεικτικά στα αρχίδια της,Βλέπε τι γίνετε με δικηγόρους ,μέσα μαζικών μεταφορών και αγρότες πριν μερικούς μήνες 0+0=0

Ανώνυμος είπε...

Όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Νομικός, Ναυτιλιακός Πράκτορας, οι τουρίστες διαμαρτύρονται έντονα για την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν, ενώ μόνο το Σαββατοκύριακο δύο κρουαζιερόπλοια με 6.000 επιβάτες δεν έδεσαν στον Πειραιά λόγω της απεργίας των λιμενεργατών που προχώρησαν σε κινητοποιήσεις λόγω της σχεδιαζόμενης από την κυβέρνηση ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

"Είμαστε ανοιχτοχέρηδες και τους γυρνάμε πίσω (την κρουαζιέρα)" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νομικός.

"Είμαστε αυτοκαταστροφικοί, βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, αν ακυρωθεί η κρουαζιέρα θα χάσουν τις δουλειές τους και οι λιμενεργάτες" προειδοποίησε.

CooLis είπε...

12η μέρα απεργιακών κινητοποιήσεων σε ΟΛΠ και ΟΛΘ...